Összes pakli Új pakli

Nagyon Yaharr!

Minden információCsak a pakli lapjai

Leírás

Ezúttal is egy Kingsbane és kalóz témájú paklit hoztam nektek. De míg az előző összeállítás egy fun pakli volt itt ilyesmiről szó sincs. Ez egy kőkemény 4-5 körös aggro. Én Kolentótól láttam de azt hiszem Kohei paklija. Több változat kipróbálása után választotta végül ezt Kolento a wild létra megmaszására ezért is gondoltam, hogy érdemes lehet megmutatni.

Mivel aggrot játszunk a mulligan még fontosabb mint más esetekben. Az elsődleges célpontunk a Kingsbane vagy a Raiding Party vagy a Cavern Shinyfinder és sztem Buccaneer is fontos. Ha ezek közül az egyik a kezdő kezünkben van akkor a következő fontos dolog valami fegyver buffolás és a Preparation. Aggro ellen még érdemes lehet (csakis az elsődleges dolgok után) egy Doomerang-ra vadászni amivel ha “ügyesek” vagyunk kétszer is használhatjuk a Buccaneer képességét a fegyveren mert az folyamatos nem csatakiáltás.

A fegyónkat igyekszünk a leghamarabb a lehető legnagyobbra hízlalni és csak akkor tradelünk ha meg akarunk védeni pl egy Tinker's Sharpsword Oil-lal felpumpált minionunkat. Komolyan, kb sohasem trade-elünk. Lehet, hogy ez megrögzött aggrósoknak evidens de nekem aki inkább tempo és midrange játékos egy kicsit fura volt de pár meccs után mikor 3-4 hp-ja maradt az ellenfélnek mikor megölt ráéreztem ennek a fontosságára. 

Igazaból sztem kb ennyi lenne amit magyarázni lehet a paklival kapcsolatban. A többi adja magát játék közben csak ismerjük fel a lehetőségeinket (igazából a Preparation-nel varázslást kellehet szokni) és tartsuk szem előtt, hogy a cél a fegyverünk minél hamarabb minél ordenárébb méretűvé hízlalása, hogy aztán arcul üssük vele az ellnefelet. Ne féljünk eltolni a Myra's Unstable Element-et persze csak akkor tegyük meg ha a Kingsbane nálunk van. (ha csak nem kifejezetten Troldennél akarunk bevágódni) Próbáljuk meg a kezünket minél inkább leüríteni előtte. Mert a hero power-ünkkel minden körben visszakeverhetjük a bökőt, így a fatigue egyáltalán nem fenyeget sohasem. 

Úgy taktikázzunk, hogy lehetőleg csak akkor üssük el a fegyver utolsó lehetőségét ha van a kezünkben egy lap amivel azonnal vissza is tudjuk húzni a kezünkbe (Gnomeferatu és Drakonid Operative vagy pl a Drakkari Trickster is megtréfálhat ha a pakliban tartjuk és megintcsak átélhetünk egy Trolden pillanatot) és én igyekszem csak a saját köröm elején feltenni, ha van az ellnfélnél fegyver leszedés akkor is biztosan tudjak még egyet ütni vele.

Még annyi lenne, hogy nekem nincs meg Patches the Pirate és egy Toxicologist-tel pótoltam. Ez sztem teljesen oké, illetve sztem akinek nincs meg a Myra's Unstable Element az betehet egy Sprint-et helyette.

Ez egy kiváló pakli!

5

Valeera Sanguinar HearthstoneCasualplayer profilképe

Casualplayer (Legendary) - Közösségépítő

Létrehozott paklik: 75

365 napon belül: 11

Átlagos értékelés: 2.85 (Jó)

Leggyakoribb kaszt: Rogue

Rogue lapok

Név Mana Támadás Élet
Legacy szettPreparation x2 0
The Grand Tournament kiegészítőBuccaneer x2 1 2 1
Legacy szettDeadly Poison x2 1
Knights of the Frozen Throne kiegészítőDoomerang x2 1
Kobolds & Catacombs kiegészítőKingsbane x1 1 1 3
Kobolds & Catacombs kiegészítőCavern Shinyfinder x2 2 3 1
Legacy szettEviscerate x2 2
Legacy szettSap x1 2
Rastakhan's Rumble kiegészítőRaiding Party x2 3
Goblins vs Gnomes kiegészítőTinker's Sharpsword Oil x2 4
The Boomsday Project kiegészítőMyra's Unstable Element x1 5

Semleges lapok

Név Mana Támadás Élet
Mean Streets of Gadgetzan kiegészítőPatches the Pirate x1 1 1 1
Legacy szettSouthsea Deckhand x2 1 2 1
Goblins vs Gnomes kiegészítőShip's Cannon x2 2 2 3
Legacy szettDread Corsair x2 4 3 3
Goblins vs Gnomes kiegészítőJeeves x1 4 1 4
Mean Streets of Gadgetzan kiegészítőNaga Corsair x2 4 5 4
Legacy szettCaptain Greenskin x1 5 5 4

Még több Rogue pakli

Még több pakli a feltöltőtől ()

#1

2019.01.19 09:18

Casualplayer profilképe

Casualplayer (Legendary) - Közösségépítő

Itt megfigyelhető hogyan kell a paklival játszani. Az első meccs kifejezetten érdekes mert ott látható miként játszunk akkor ha nincs nálunk semmi fontos dolog. 

https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=i8Hmq9lXQp4

#2

2020.06.25 20:58

Kacsito profilképe

Kacsito (Lich King) - Közösség segítő

BattleTag: Kacsito#21724

Tapasztalt játékos

Keres: Egyebet

Szép lassan ezt a Kingsbane bigyulát is kifarmolom, egyszerűen túl egyedi. A Myra's Unstable Element-et meg simán bontottam. A többi kb bagó.

Vajon mi történik ha bedobjuk a pool-ba Hoard Pillager-t? :D

Stand back, and be AMAZED!

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás