Összes pakli Új pakli

Rexxar a mixer 2.0 (Rankedre)

Minden információCsak a pakli lapjai

Leírás

Mean Streets of Gadgetzan megjelenés előtt kicsivel lett arany a vadászom, picit viszont húzta a nózimat, hogy rankeden azóta nem igazán tudom előcsapni a csillogós csodát. Jó ideje tesztelem a megfeleő hunter paklit, amivel nyerni is lehet, illetve alapvetően élvezetes vele a játék. A végeredmény pedig ez a "Van benne minden" pakli lett. Gyakorlatilag egy Reno - N'Zoth - Malygos Hunter

A "ki ellen készült?" nem hiába koncepcióra lett téve, ugyanis rankeden nekem se előre, se hátra nem sikerült vele közlekedni. Rank10-en megállta a helyét, de a rank9-esek azt mondták neki, hogy ez bizony Khazad-dum hídja.

Ezt itt tessék elfelejteni! Játszottam pár órát a paklival és kicseréltem benne egy lapot, aminek az eredménye az lett, hogy tudtam vele mászni a létrán. Ami egy csodálatos érzés, pláne ezzel a dologgal. Igazából csak jobban rá kellett kapni a stílusára. Egybéként minden más áll amit írtam róla ;) Szóval a 2.0 csak clickbait, szórri, undorító vagyok... de a Koncepció beállítást nem lehet megváltoztani :/

 

Magáról a koktélról

Egy valamit érdemes az elején leszögezni: Ezzel a paklival bárkit megverhetünk könnyedén, illetve bárkitől ki is kikaptunk. Hogy többségében az első opció forduljon elő, a megfeleő mulligan-stratégiára van szükségünk. Ha a kezdéskor jó a kezünk, onnantól már fel is ültünk a vidámság vonatra, mert a végtelen laphúzás (hunterhez képest) garantálja nekünk a folyamatos mókát. Befejezésre is három opciónk van: Kitehetjük Renot, ami néha insta win VAGY egy okos Emperor utáni jó Malygosos körrel küldjük az ellenfelünk életpontjait 0, illetve 0 alá VAGY kirakjuk N.Zoltánt, aki gyanusított több 10. kör utáni mészárlás elkövetésében. Meg van az, amikor eltoljuk mind a hármat, aztán kikapunk...

 

Mulligan, avagy só és citrom

Aggro ellen a legfontosabb, hogy milyen kézzel vágunk neki a mérkőzésnek. Micsoda meglepetés. Szerencsére rengeteg lapunk van early game-re, gyakorlatilag az 1,2,3 mana részlegről mindent megtarthatunk, kivéve: Freezing Trap és Shaky Zipgunner. Utóbbit megtarthatjuk, ha mi vagyunk a coin+card, de 3 lappal nem feltétlenül akarunk aggro ellen olyan 3 dropot, ami nem csinál semmit amikor kitesszük. Reno Jackson pedig mindig, minden körülmények között elfér a kezünkbe. Illetve ha már van 2 jó early lapunk Defender of Argust ajánlott megtartani.

Aggro után már kicsit érdekesebb... Renolock ellen megtarthatjuk a Freezing Trapet és a Spellbreakert is, Druid ellen nem feltétlen kell Explosive Trap, szóval eléggé ellenféltől függő, hogy milyen lapokat tartunk meg. Viszont szerencsére elég egyértelműek, ezért nem részletezném. Az lehetséges paklik ismerete amúgy is szükséges, így a mulligan ezzel a paklival (ahogy a játék is) eléggé képesség tesztelő, illetve fejlesztő.

 

Csere-bere fogadom, illetve Fej-Tor-Potroh

A pakliban lehet lapokat helyettesíteni vagy cserélni, viszont vannak dolgok, amiket nem lehet. Szóval először felosztanám 3 részre a paklit, amik nélkül nem működik a dolog, aztán megnézzük mit lehet cserélni.

A gyűrű szövetsége: Szóval, hogy minden ami a győzelemhez kell. Az 1-2 manás spellek és Malygos, N'Zoth, the Corruptor és a Deathrattel lapok és Reno Jackson.

A két torony: Laphúzás! Mert amúgy soha nem húznánk fel azt, amivel nyerünk. Ide tartozik minden kártya, ami lapot húz ÉS amiben megvan a potenciál a laphúzásra.

A király visszatér: Ide tartozik minden, amivel ellehetetlenítjük az ellenfél játékát. A leszedések és amik azonnal megölik az ellenfél dolgait (vagy az ellenfelet).

Azt ugye mondanom se kell, hogy ami kell aggro ellen kézbe, azt nem igazán lehet kicserélni. Viszont ha jobban megvizsgáljuk a pakli lapjait, nem találunk olyat, ami nem felel meg valamelyik kritériumnak: Minden vagy a win condition része, vagy a tempónkat segít tartani, illetve arra törekszik, hogy nekünk legyen asztalunk, az ellenfélnek pedig ne. Ebben a formában, így hogy Reno-Maly-N'Zoth én úgy sem cserélnék ki semmit, hogy valószínűleg egy, a meta peremvidékében tanyázó, gyakorlatilag fun pakliról beszélünk. Szóval ezzel csak ennyit akartam :D

 

Jó szórakozást kívánok! :) 

15

FIGYELEM: Ennek a paklinak a lapjai már módosítva lettek, a változásokat a pakli jelenlegi lapjai alatt tekinthetitek meg!

Összes értékelés: 20

Zsee profilképe

Zsee (Golden Rare) - Közösségépítő

BattleTag: Zsee#2763

Tapasztalt játékos

Létrehozott paklik: 19

365 napon belül: 0

Átlagos értékelés: 15.16 (Hihetetlen)

Leggyakoribb kaszt: Paladin

Hunter lapok

Név Mana Támadás Élet
Legacy szettArcane Shot x1 1
Whispers of the Old Gods kiegészítőFiery Bat x1 1 2 1
Legacy szettHunter's Mark x1 1
Whispers of the Old Gods kiegészítőOn the Hunt x1 1
Legacy szettExplosive Trap x1 2
Legacy szettFreezing Trap x1 2
one Night in Karazhan kaland módKindly Grandmother x1 2 1 1
The Grand Tournament kiegészítőKing's Elekk x1 2 3 2
Blackrock Mountain kaland módQuick Shot x1 2
Legacy szettAnimal Companion x1 3
Legacy szettEaglehorn Bow x1 3 3 2
The Grand Tournament kiegészítőPowershot x1 3
Mean Streets of Gadgetzan kiegészítőShaky Zipgunner x1 3 4 3
Legacy szettUnleash the Hounds x1 3
Legacy szettExplosive Shot x1 5
Legacy szettSavannah Highmane x1 6 7 5
Legacy szettGladiator's Longbow x1 7 5 2
Whispers of the Old Gods kiegészítőCall of the Wild x1 8

Semleges lapok

Név Mana Támadás Élet
League of Explorers kaland módSir Finley Mrrgglton x1 1 1 3
Legacy szettBloodmage Thalnos x1 2 1 1
Legacy szettLoot Hoarder x1 2 2 1
Legacy szettDefender of Argus x1 4 3 3
Legacy szettAzure Drake x1 5 4 5
one Night in Karazhan kaland módBarnes x1 5 3 4
Blackrock Mountain kaland módEmperor Thaurissan x1 5 4 4
League of Explorers kaland módReno Jackson x1 6 4 6
Legacy szettSylvanas Windrunner x1 6 5 5
one Night in Karazhan kaland módThe Curator x1 7 4 6
Legacy szettMalygos x1 9 4 12
Whispers of the Old Gods kiegészítőN'Zoth, the Corruptor x1 10 5 7

Pakli változások

Legutóbbi változtatás: 2017.02.18 00:45-kor, az alábbi változásokkal:

Név Mana Támadás Élet
- Legacy szettSpellbreaker x1 4 4 3
+ one Night in Karazhan kaland módBarnes x1 5 3 4

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás