Összes pakli Új pakli

[S19] Legend Patron

Minden információCsak a pakli lapjai

Leírás

 

Üdv! Előre is bocsánat a hibákért de nem csináltam még paklit ilyen oldalakon A kiinduló pont Xixo régi 800 dustos patronja volt amivel én is sokat játszottam, viszont a warsong nerf miatt alakítottam rajta, hogy használható legyen.
Remélem tudok segíteni egy két patron fannak. A többi jelenlegi patron paklival ellenben ez olcsó, Grommash meg valamilyen szinten helyettesíthető Boomal ha valakinek csak az van gondolok itt a kezdőbb játékosokra. Statisztika rank 4-től legendig készült. Az utolsó 2 napban játszottam vele csak és 8-ról indultam vele tesztelésképpen.

 

Kezdőkezek: 

Paladin, Hunter:
Fegyverek, Inner Rage, Slam, Whirlwind, Taskmaster, Armorsmith, Ghoul

Többi hős: Fegyverek, Acolyte, Ghoul, Slam   (Csak fegyverből tartok meg többet ha párosával adja az elején, a Patront még esetleg Warrior és Druida ellen érdemes lehet megtartani.)

 

Játékstílus: 

 
Aggro deckek ellen érdemes gyorsan boardot csinálni és mindent letakarítani még ha hülyeségnek is tűnik. Nem szabad betartani a lapokat főleg nem a Paladinok esetében mivel gyorsan előnyt szereznek a betartott lapunkból(Divine Favor). Execute lapot Secret Paladin ellen a kijátszott secretek utánra kell tartogatni, úgy hogy a legnagyobb lényt könnyen le lehessen vele szedni, a Facehunternél egy kisebb lapra is kimehet. Warrior és Midrange Druida ellen ha van rá lehetőség egyből ki kell játszani a patronokat (legalább 4, de ha üres az asztal akkor már 2 is jó) mivel nehezen oldják meg. A többi hősnél érdemes megvárni amíg a nagyobb takarító lapok, kombók kimennek. Battle Rage lapot ne használjuk el ha csak egyet tudunk húzni belőle, csak ha nagyon muszáj. A lapelőny érdekében érdemes beáldozni ha van kint több lényed a Whirlwindet, így akár 4-5 lapot is húzhatsz. Armorsmith ha már kevés az életünk nagyon jól lehet használni a Whirlwind efektekkel, szóval ha felhúzzuk akkor érdemes arra öszpontosítani és nem a Patronra. Mivel a deckben van Shredder és Beclher is így nem feltétlen akkora
probléma ha a patronok hamar meghalnak. Cél hogy sok leszedést elhasználjanak rá és így a maradék lappal könnyen meg lehet szerezni az előnyt. Grommasht pedig csak akkor használom ha befejezem a játékot, csak úgy egyedül nem teszem ki szinte soha. Corsairt csak akkor kell kezdő kézben megtartani ha van mellette fegyver is. Agresszivan kell játszanunk ne feledjük ez már nem kombó pakli.


Még későbbiekben kiegészítem ha eszembe jutnak fontosabb dolgok:) Jó játékot!
                               

                              

                               

 

Ez egy kiváló pakli!

15

Bozont91 profilképe

Bozont91 (Common)

Létrehozott paklik: 1

365 napon belül: 0

Átlagos értékelés: 15 (Hihetetlen)

Leggyakoribb kaszt: Warrior

Warrior lapok (18 db)

Név Mana Támadás Élet
Legacy szettInner Rage x2 0
Legacy szettExecute x2 1
Legacy szettSlam x2 1
Legacy szettWhirlwind x2 1
Legacy szettArmorsmith x2 2 1 4
Legacy szettBattle Rage x2 2
Legacy szettCruel Taskmaster x1 2 2 3
Legacy szettFiery War Axe x2 2 3 2
Curse of Naxxramas kaland módDeath's Bite x2 4 4 2
Legacy szettGrommash Hellscream x1 8 4 9

Semleges lapok (12 db)

Név Mana Támadás Élet
Curse of Naxxramas kaland módUnstable Ghoul x2 2 1 3
Legacy szettAcolyte of Pain x2 3 1 4
Legacy szettDread Corsair x2 4 3 3
Goblins vs Gnomes kiegészítőPiloted Shredder x2 4 4 3
Blackrock Mountain kaland módGrim Patron x2 5 3 3
Curse of Naxxramas kaland módSludge Belcher x2 5 3 6

#1

2015.11.01 07:54

Janopeti5 profilképe

Janopeti5 (Diamond Common)

BattleTag: janopeti5#2521

Tapasztalt játékos

Keres: Barátot

Legends Never Die :)

 

#2

2015.11.01 15:58

Én is kipróbálom kraftolok egy gromasht és ezzel tolom köszi hogy feltetted ezt a paklit a régi patronnal játszottam régen.

#3

2015.11.01 21:23

o_attila profilképe

o_attila (Golden Rare)

BattleTag: Ollywood#2121

Tapasztalt játékos

Keres: Gyakorló társat

Szerintem Loatheb et valahogy be kéne rakni. Tetszik!

Ollywood#2121

#4

2015.11.02 00:18

Egy Loathebet simán elbírna akinek van az kedve szerint variálhatja nem feltétlen csak így működik. :) a napokban még frissítem a leírást.

#5

2015.11.23 16:52

Törölt felhasználó

Nekem nincs meg gromash, de boomal is nagyonn jól működik :D

Kár hogy a réki patront nem próbálhattam ki mert 1 napra rá hogy megvettem a full naxxot és blackrockot, nerfelték a warsongot :(

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás