Összes pakli Új pakli

Spellcost more-Reno

Minden információCsak a pakli lapjai

Pakli változások - Verzió: 2

2021.12.03 15:16-kor, az alábbi változások történtek:

Név Mana Támadás Élet
- Scholomance Academy kiegészítőRaise Dead x1 0
+ Whispers of the Old Gods kiegészítőN'Zoth, the Corruptor x1 10 5 7

Pakli változások - Verzió: 1

2021.10.05 10:00-kor, az alábbi változások történtek:

Név Mana Támadás Élet
- Legacy szettMountain Giant x1 12 8 8
- Knights of the Frozen Throne kiegészítőDefile x1 2
- Darkmoon Faire kiegészítőTickatus x1 6 8 8
- United in Stormwind kiegészítőBattleground Battlemaster x1 6 5 5
- United in Stormwind kiegészítőDark Alley Pact x1 4
+ The Grand Tournament kiegészítőSaboteur x1 3 4 3
+ League of Explorers kaland módSir Finley Mrrgglton x1 1 1 3
+ Knights of the Frozen Throne kiegészítőMindbreaker x1 3 2 5
+ The Boomsday Project kiegészítőDemonic Project x1 2
+ Descent of Dragons kiegészítőGrizzled Wizard x1 2 3 2

7

FIGYELEM: Ennek a paklinak a lapjai már módosítva lettek, a változásokat a pakli jelenlegi lapjai alatt tekinthetitek meg!

Összes értékelés: 15

Öregapám profilképe

Öregapám (Premium) - A Szent

BattleTag: Öregapám#2941

Tapasztalt játékos

Keres: Gyakorló társat

Létrehozott paklik: 100

365 napon belül: 3

Átlagos értékelés: 7.55 (Hihetetlen)

Leggyakoribb kaszt: Warlock

Warlock lapok (13 db)

Név Mana Támadás Élet
Journey to Un'Goro kiegészítőCorrupting Mist x1 2
The Boomsday Project kiegészítőDemonic Project x1 2
Descent of Dragons kiegészítőDark Skies x1 3
Darkmoon Faire kiegészítőHysteria x1 4
Mean Streets of Gadgetzan kiegészítőKazakus x1 4 3 3
Curse of Naxxramas kaland módVoidcaller x1 4 3 4
Kobolds & Catacombs kiegészítőSkull of the Man'ari x1 5 0 3
The Witchwood kiegészítőLord Godfrey x1 7 4 4
Ashes of Outland kiegészítőEnhanced Dreadlord x1 8 5 7
Core szettTwisting Nether x1 8
Goblins vs Gnomes kiegészítőMal'Ganis x1 9 9 7
Kobolds & Catacombs kiegészítőVoidlord x1 9 3 9
Knights of the Frozen Throne kiegészítőBloodreaver Gul'dan x1 10 30

Semleges lapok (17 db)

Név Mana Támadás Élet
League of Explorers kaland módSir Finley Mrrgglton x1 1 1 3
Scholomance Academy kiegészítőCult Neophyte x1 2 3 2
Mean Streets of Gadgetzan kiegészítőDirty Rat x1 2 2 6
Forged in the Barrens kiegészítőFar Watch Post x1 2 2 3
Descent of Dragons kiegészítőGrizzled Wizard x1 2 3 2
Saviors of Uldum kiegészítőZephrys the Great x1 2 3 2
Knights of the Frozen Throne kiegészítőMindbreaker x1 3 2 5
The Grand Tournament kiegészítőSaboteur x1 3 4 3
Kobolds & Catacombs kiegészítőZola the Gorgon x1 3 2 2
United in Stormwind kiegészítőSpice Bread Baker x1 4 3 2
Curse of Naxxramas kaland módLoatheb x1 5 5 5
Saviors of Uldum kiegészítőKhartut Defender x1 6 3 4
Knights of the Frozen Throne kiegészítőNerubian Unraveler x1 6 5 5
League of Explorers kaland módReno Jackson x1 6 4 6
Knights of the Frozen Throne kiegészítőSkulking Geist x1 6 4 6
United in Stormwind kiegészítőMo'arg Forgefiend x1 8 8 8
Whispers of the Old Gods kiegészítőN'Zoth, the Corruptor x1 10 5 7

Még több Warlock pakli

Még több pakli a feltöltőtől ()

#1

2021.10.07 11:34

Alfons profilképe

Alfons (Rare) - Közösségépítő

BattleTag: alfons#2420

Üdvözletem!

Hát én azért a játék szempontjából már félve várom azt a decembert is, félve hogy milyen új agyament hülyeséget találnak majd ki megint. :D

Régebben ha nem mondok nagy hülyeséget akkor mindig decemberre tartogatták a nagy durranásokat lapok tekintetében, bár lehet hogy a frozen kieg óta ez már nem így van. Én minden esetre nem vagyok olyan optimista már mint régebben is, főleg hogy most állítólag csúszik minden. Gyanúsan lapítanak, mint nyúl a fűben. :D

Mini set-et is behozzák majd a december kieg előtt egy hónappal majd? Vagy be se hozzák mert most mercenarisra gyúrnak minden áron? Mert akkor az a konstruált játékra is ugyanúgy kihatással lesz ha csak is az új játékmóddal foglalkoznak, mellette meg minden mást hanyagolnak. Már pedig elégé úgy tűnik a dolog főleg ha megnézzük a mostani metát is, se standard se a wild nem élvezhető még mindig hiába herélték ki a questline warlockot. A többi kasztal nem foglalkoztak igazán, pedig a mage-nél szinte üvöltött hogy ez lesz majd mint ami most van, standard-nél látszott, wildban meg más a helyzet. Anno a freezemage nem volt ennyire idegesítő mint a mostani felhozatal. Számomra legalábbis. Jó a mechmage az is hasonló volt, ha megláttam a hányinger kerülgetett már attól is. 

Érdekes hogy például a paladin és rouge questline-át szinte alig látod játékban. 

De állítom hogy ez az új csoda játékmód se lesz egy olyan nagy durranás, lehet ez a beleölik a sok munkát a semmire. Aztán ne legyen igazam, de igazából kell ez nekünk? 

Nekünk lehet hogy nem de a játéknak meg valószínűleg kell mert gondolom most sokan elpártoltak a játékaiktól, hozzáteszem teljesen jogosan a és gondolom a hs is megsínylette a botránymizériát, meg ahogy állnak a játékhoz magához is. 

Aztán azoknak az év végi számoknak meg kell ám lenni valahogy. Tudom hogy most rossz indulatú amit írtam is de őszintén be.....k, amiért mindig igyekeznek újabbnál újabb hülyeségeket kitalálni, amivel csak is a pénzedet célozzák meg, bezsebelik amit kell és annyira nem képesek hogy legalább a játékot magát megfixálják annyira hogy az normálisan működjön. 

Kidobál mert hisztizik hogy nincs internet kapcsolat hol ott a battleneten meg online vagy, hiába nyomsz rá arra a nyavalyás reconnecting-re pörög forog de nem csinál semmit, csak ha újra indítod ezt a foshalmazt?! Akkor érdekes mód újra jó lesz, de azért ha meccs közben kidobott és esetleg új ellenfelet akarsz keresni, nem nem, visszamész és még végig kell nézned ahogy az ellenfeled meggyaláz vagy most már rányomhatsz te is a conced gombra, most már megengedjük. 

Mert reconnecting bug ez egy szintén létező dolog, ahogy az is hogy ezt ki lehetne javítani. De hát így könnyebb az 50%-os nyerési arányt mindenkinél megtartani nem?  Aztán azért van egyre több játékos legend hátlappal silver, gold, meg paltinum rangon is. Bronzról nem is beszélve. Ja és még csak arany hőses sincs tehát még 500 wint se ért el vele a legtöbbször. De tudom beszélek itt hülyeségeket!

Ott van az aréna hozzá nem nyúlnak már jó ideje pedig szerintem azt is lehetnek jobb irányba terelni hogy élvezhetőbb legyen a kevésbé profik számára is. Ugyan így említettem már régebben a Duels módot is. Azzal se foglalkoznak érdemben annyit mint a Battlegroundsal. 

Szeretem a Battlegrounds-ot nem arról van szó, de mellette ott vannak ezek is. Mondom továbbra is tartom magam hogy ha ez az új játékmód esetleg jobb lesz mint a battlegrounds, akkor az utóbbi is erre a sorsra fog jutni mint a már fentebb említettek. Bár véleményem szerint azzal egy olyat sikerült alkotniuk amit nem fognak tudni egykönnyen túlszárnyalni még ha vért izzadnak se, aztán ki tudja. 

Mindegy a lényeg hogy igazából nap-estig lehetne sorolni milyen problémák vannak a játékkal, amikkel már évek óta nem foglalkoznak érdemben, és részemről sem azért meg a hiszti mert nem megy a játék vagy hasonló, hanem azért mert tudom hogy ennél sokkal de sokkal jobb is lehetne ez a game. 

Hát ha az elejétől fogva ilyen lett volna mint amilyen most én tuti hogy nem foglalkoztam volna vele. Anno a brann brode-k szerintem a közösség felé is sokkal nyitottabbak voltak, legalábbis a kommunikáció jobban megvolt. Ott is volt hisztériázás nem mondom, de itt a mostaninál zero.zero. 

Aztán lehet hogy beszéltem most én is így összevissza mindent. Engem már abszolút nem motivál semmi se a játékban, elvagyok bronz, silver, (classic, standar) meg platinum (wild) rangokon mikor hogy sikerül. Egyszer tudtam még wildban eljutni diamond 10-be amióta ez az új ranked randszer van.

De igazából semmit nem jelentett, max annyit hogy most kicsit könnyeben eltudok paltba jutni. Juhé!! A régiben se értem el sose a legendet, itt se fogom, tudom hogy a csaló paklik megadnák rá a lehetőséget, nekem azonban nem jelentene igazi győzelmet hogy beálljak a sorba én is mint a többi. 

Annyi időt meg nekem nem ér meg hogy ha egyszer elérném is, aztán hajkurásszam a végtelenségig a csillagokat és rangokat, nehogy elveszítsem őket mert majd nehezebben tudok haladni a létrán a későbbiekben. Mókus kerék, kösz nem!

Maradok a meme és pakligyártásnál, azokat legalább élvezem is. 

Szerkesztve: 2021.10.07 11:35

#2

2021.10.07 16:02 | Válasz: (#1) Alfons (Rare) hozzászólására

Qwerjjj34 profilképe

Qwerjjj34 (Rare) - Közösségépítő

BattleTag: qwerjjj#2645, qwerjjj34#2944

Írtad ezt a disconnect buggot, nekem még olyan is szokott lenni, hogy elinditom a meccset de közbe rájövök hogy kiakartam cserélni a lapot ezért megszakitom a keresést és kidob a játék ezért újra kell inditanom, majd a végén reconnectel a meccsbe amit else akartam inditani. Hát persze hogy elvesztem.

#3

2021.10.07 17:41 | Válasz: (#2) Qwerjjj34 (Rare) hozzászólására

Alfons profilképe

Alfons (Rare) - Közösségépítő

BattleTag: alfons#2420

Hasonlóval én is találkoztam már, hát igen csodálatosan működik az egész.

Nekem általában akkor szokott ez a reconnecting bug előjönni mikor hosszabb ideig várakozom a játékon belül, mert hát ha már nem játszom addig se foglaljam a helyet aztán ledob, illetve amikor gyorsan egymás után nyomok rá a ranked gombra hogy keressen nekem ellenfelet.

Értem ezalatt azt hogy pl 5 meccset vesztek zsinórban de nem várom meg a végüket hanem gyorsan feladom, és nyomok is rá a keresésre majd ilyenkor van hogy vagy meccs előtt vagy közben kidob. De pack vásárlásakor is belefutottam már ebbe, mikor egy nyomorult packot akarok venni és hatvanezer budnlet átkel görgetni, de még ott is van hogy nem érzékeli rendesen és visszagörgeti majd teljesen más nyit meg mint amire én akartam kattintani valójában. Aztán visszalépkedni mindenből, na és akkor van még hogy megzavarodik/ megsértődik az egész és inkább ledob. :D 

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás