Összes pakli Új pakli

Standard- Naga Mage

Minden információCsak a pakli lapjai

Leírás

Üdvözletem!

Mai alkalommal egy Naga Mage paklit hoztam nektek, ami nem teljesen csak a nagákra épít. A pakli fő mozgató rugója a Brann Bronzebeard, Zola the Gorgon, és Kalecgos! Ezekkel a lapokkal lehet bohóckodni ám. Főleg olyan lényekre érdemes együtt használni mint Zola the Gorgon-t, mint Brann Bronzebeard-t, amik vagy sebeznek, vagy discover mechanizmussal rendelkeznek. 

A pakli nem titkoltan egy control pakli akar lenni, és ezzel próbáltam kísérletezni az első napokban. First Flame, Baba Naga, Fire Sale, Arcane Overflow, Blizzard kiválóan alkalmasak a tokken jellegű, vagy aggro paklik elleni harcban. Bár van mikor egy egy lap kevésnek bizonyul, de többségében eredményesek tudnak lenni. 

Vicious Slitherspear, jó első körös lény, és naga típusú, tehát a többi naga szinergiás lappal együtt is jól működik. Bár ebben a pakliban sok olcsó spell lappal nem játszunk, így előfordulhat hogy ez a lap nem fogja tudni érdemben hasznosítani a képességét. Így én inkább úgy javaslom a használatát hogy más naga szinergiás lapokkal együtt, használjátok ezt a kártyát. 

Például a Gifts of Azshara lappal együtt érdemes felhasználni. Mivel ez a lap 2 manáért cserébe húzz nekünk 2 lapot, feltéve ha kijátszottunk már előtte egy Naga lényt. 

A Vicious Slitherspear + Gifts of Azshara lényegében egy Arcane Intellect lapnak felel meg csak ketté szedve. Mondjuk ha úgy nézzük ez talán annyiból jobb hogy itt kapsz egy lényt is az asztalra, amit még ráadásul buffol is a laphúzó spell lap. 

Murkwater Scribe, a játék bármelyik szakaszán jól tud jönni. De ha kitudjuk tempozni akkor mutatja meg igazi erejét ez a lap. Szerintem legalábbis. 

Rainbow Glowscale, egy darab helyet kapott a pakliban. Igazából ezt a lapot a Fire Sale lappal együtt szeretem használni. De az Arcane Overflow lappal együtt se rossz ez a kis naga. Végjátékban is jól jöhet ha Kalecgos-ból sikerül valami sebző spell-t kinyerni. Mivel ugye az első spell mindig ingyenes lesz ha Kalecgos lent van a pályán. 

Spellcoiler-t, érdemes lehet Brann Bronzebeard, vagy Zola the Gorgon lapokkal kombózni! Ugyanez vonatkozik a Vulpera Scoundrel lapra is. A két lap hasonló okból és céllal van a pakliban. De önmagukban is jó ezeket a lapokat kijátszani, nem feltétlen kell megvárni a kombót. Igazából szituáció függő, aggro ellen ezekkel próbálunk valamit keresni amivel meglehet állítani őket. Mondjuk frost spell lapok stb. 

Late game-ben meg a finisher-nek szánt lapokat próbáljuk meg ebből a két lapból megtalálni. Például extra Pyroblast, és egyéb sebző varázslatokat. 

Baba Naga, egy érdekes kis lap, és viszonylag rugalmas is. Fel lehet használni mint aggro vagy control lapnak is. Igaz, utóbbi esetben kicsit kilóg a lóláb, de én mindig is szerettem egyes lapokat, nem feltétlenül a rendeltetésüknek megfelelően felhasználni. :)

Arcane Overflow, lapot szeretem aggro paklik ellen használni. Mivel az aggro paklikra jellemző hogy olcsó és alacsony életerővel rendelkező lényekkel játszanak, így az Arcane Overflow igen csak jó, hát hogy is mondjam csak, " tempo-t " biztosíthat nekünk. 

Ugyanis ami igazán tetszik a lapban hogy, ha leszedünk vele valamit, akkor a hátramarad sebzés után idéz a mi térfelünkre egy lényt. Tehát ez a lap 8 sebzéssel rendelkezik, és mondjuk leszedünk vele egy 2 hp-s lényt. Akkor a különbség a sebzés és a hp között 6 lesz. Így kapunk egy 6/6-os a mi térfelünkre, és még le is szedtük az ellenséges lényt. 

A 8 sebzésnek köszönhetően, bár nem feltétlenül kapunk izmos lényt, de legalább lesz valami az asztalunkon, miután leszedtünk vele valamit. Mondjuk itt megjegyezném azt is hogy ez aggro pakli ellen ideális, lassabb paklik esetében már nem lesz ilyen jó dolgunk. Viszont a 8 sebzés akárhogy nézzük is nem elhanyagolható. Majdnem olyan mint egy Pyroblast csak 5 manán, utóbbi meg 10 manás spell . 

Jó az Arcane Overflow csak ellenséges lényre mehet, ez is igaz, de szerintem így is egy jó eszköz mind aggro mind control paklik ellen. Ha ilyen jellegű lapokat kapott volna a Quest Mage sokkal boldogabb lettem volna én is. :/

Balinda Stonehearth, ez a lap bevallom őszintén, csak teszt jelleggel került a pakliba, mivel nemrég sikerült kibontanom egy Brawl-os pack-ból, és szerettem volna kipróbálni. Érdekes lap, viszont nyugodtan hanyagolható a pakliból, akinek nincs meg az rakjon be más lapot a helyére! 

Kalecgos, ugyan 9 manás sárkány, viszont könnyen előfordulhat hogy egy 10 manás Pyroblast is ki fog férni mellé. Ez a sárkány isnta célpont lesz bárkinek, mivel nagyon veszélyes fent hagyni a képessége miatt. 

Rune of the Archmage, úgy mondanám hogy ezzel a lappal áldoztunk egy kicsit a random dolgok oltárán. 

A sokat emlegetett Pyroblast, főleg finisher lapnak akarjuk felhasználni! Naga Giant pedig a sok spell lap miatt könnyen előfordul majd hogy ingyenes lap lesz belőle. 

És nagy vonalakban ennyit a pakliról. Nem mondanám egy erős paklinak, de el lehet vele szórakozgatni. 

Akinek felkeltette az érdeklődését az tegyen vele egy próbát, és jó szórakozást kívánok hozzá! 

3

Alfons profilképe

Alfons (Rare) - Közösségépítő

BattleTag: alfons#2420

Létrehozott paklik: 465

365 napon belül: 46

Átlagos értékelés: 2.09 (Jó)

Leggyakoribb kaszt: Druid

Mage lapok

Név Mana Támadás Élet
United in Stormwind kiegészítőFirst Flame x2 1
Voyage to the Sunken City kiegészítőGifts of Azshara x2 2
Voyage to the Sunken City kiegészítőSpellcoiler x2 2 2 3
Core szettArcane Intellect x1 3
United in Stormwind kiegészítőFire Sale x2 4
United in Stormwind kiegészítőArcane Overflow x2 5
Fractured in Alterac Valley kiegészítőBalinda Stonehearth x1 6 5 5
Core szettBlizzard x2 6
Core szettKalecgos x1 9 4 12
Fractured in Alterac Valley kiegészítőRune of the Archmage x1 9
Core szettPyroblast x1 10

Semleges lapok

Név Mana Támadás Élet
Voyage to the Sunken City kiegészítőVicious Slitherspear x2 1 1 3
Voyage to the Sunken City kiegészítőMurkwater Scribe x2 2 3 2
Voyage to the Sunken City kiegészítőRainbow Glowscale x1 2 2 3
Core szettBrann Bronzebeard x1 3 2 4
Core szettVulpera Scoundrel x2 3 2 3
Core szettZola the Gorgon x1 3 2 2
Voyage to the Sunken City kiegészítőBaba Naga x2 4 4 4
Core szettTaelan Fordring x1 5 3 3
Voyage to the Sunken City kiegészítőNaga Giant x1 20 8 8

Még több Mage pakli

Még több pakli a feltöltőtől ()

#1

2022.04.19 21:17

UndRDog profilképe

UndRDog (Rare) - Közösségépítő

BattleTag: UndRdog#2427

Tapasztalt játékos

Keres: Egyebet

Kifejezetten örülök neki, hogy Kalecgos a core szett része lett idén. Mindig is akartam, por azonban sose (rá) volt, nyitni meg nem nyitottam. Lehet hamarosan kipróbálom ;).

Let's have a Black Celebration...

#2

2022.04.19 22:29 | Válasz: (#1) UndRDog (Rare) hozzászólására

Alfons profilképe

Alfons (Rare) - Közösségépítő

BattleTag: alfons#2420

Kalecgos-al én is ugyanígy vagyok, de ez elmondható még sok más legendás lapról, az én esetemben is. Most legalább itt a lehetőség ezeket kipróbálni, és ez annyiból is jó hogy így legalább tényleg eltudom dönteni hogy Wild-ban megéri e legyártani, nekem tetszik e végül, kell e stb?! :)

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás