Összes pakli Új pakli

Warcraft 3: Reign of Chaos- Ellenség a Kapuknál ( Tyrande )

Minden információCsak a pakli lapjai

Leírás

Üdvözletem!

Hosszabb, rövidebb kihagyás után, ma újra visszatérünk a Warcraft 3 világába, mivel még maradt egy történetszál ami nem lett bemutatva a karaktereivel együtt. Ezúttal az elfek kampányával fogunk foglalkozni. És íme az első szereplőnk Tyrande, akihez készült a most soron lévő pakli. 

A régi újaknak mondom hogy ezek a paklik nem ranked játékra valók első sorban. Inkább úgy kell ezeket felfogni mint egy kalandmódhoz készített paklikat. Ezek a paklik a saját elképzeléseim alapján készülnek, úgy hogy minél jobban illeszkedjen a Warcraft 3 nevű játékhoz. Sajnos vannak olyan lények és szereplők a Warcraft játékban amik még nem kaptak helyet a Hearthstone-ban. Így van hogy szerepelnek olyan lapok a paklikban amik nem feltétlen illeszkednek bele a történet szempontjából. Igazság szerint ha lenne időm, akkor szívesen készítenék konkrét lapokat egy egy karakterhez, vagy lényhez. Lehet hogy majd teszek egy két lappal egy egy kísérletet, és majd a nagyközönség megfogalmazhatja a kritikáit ezekkel kapcsolatban. :)

  • Az éj elf papnő Tyrande Whisperwind felderítői figyelmeztetik őt, hogy szeretett erdeikbe betolakodó idegenek, az emberek és az orkok szövetségben állnak egymással. Tyrande népét nagyon megviselte Cenarius halála, ezt pedig meg akartál bosszulni, de a helyi furbolg-ok segítséget kérnek tőlük, mert érzik, a démoni mágia egyre inkább felemészti a környéket. 

  • Az éj elfek és a furbolgok közös erővel legyőzik az ember-ork szövetség táborát, ám hamarosan megjelenik a Lángoló Légió és szolgája, az élőhalott Scourge ("Csapás"), akik mindenkit megtámadnak. Tyrande hamar ráeszmél, hogy most nem vehetik fel a harcot ősi ellenségeikkel, a démonokkal szemben, ezért visszavonulnak erdeik mélyére. Azonban nem bujkálhattak sokáig, Archimonde felfedezi őket, és elmondja a papnőnek, hogy a Légió harmadik inváziója ezúttal sikerrel fog járni, és felégeti ezt a világot. Tyrande még a rejteket nyújtó éjszaka alatt megszervez egy kisebb sereget, akik nappalra megtámadják a közeli élőhalott bázist, amely mögött rátalál parancsnokára, Shandris Feathermoon-ra. Tyrande elmondja, hogy a Légió visszatért és ezért azonnal fel kell ébreszteni az évezredek óta mély álomban lévő druidákat. 

Nos érdekes így visszatérni, ezekhez a koncepciókhoz. Mivel alapból Priest-hez adták ki a Tyrande skint, így kicsit vicces hogy lényegében a kasztól eltérő módon de mégis ismerős lapokkal, és taktikával kell megépíteni ezeket a paklikat. Bár igaz hogy Tyrande papnőként van számon tartva, mégis beleveti magát a harcok sűrűjébe ha kell. Szerintem egész jól sikerült visszaadni a dolgot, de majd ti megmondjátok. 

3

Alfons profilképe

Alfons (Rare) - Közösségépítő

BattleTag: alfons#2420

Létrehozott paklik: 467

365 napon belül: 43

Átlagos értékelés: 2.09 (Jó)

Leggyakoribb kaszt: Druid

Priest lapok (7 db)

Név Mana Támadás Élet
The Grand Tournament kiegészítőPower Word: Glory x2 1
United in Stormwind kiegészítőShard of the Naaru x1 1
Forged in the Barrens kiegészítőDevout Dungeoneer x2 3 2 3
Forged in the Barrens kiegészítőPower Word: Fortitude x2 8

Semleges lapok (23 db)

Név Mana Támadás Élet
Legacy szettWisp x2 0 1 1
Core szettElven Archer x2 1 1 1
Core szettYoung Priestess x2 1 2 1
Scholomance Academy kiegészítőManafeeder Panthara x2 2 2 3
Ashes of Outland kiegészítőRustsworn Initiate x2 2 2 2
Core szettIronbeak Owl x1 3 2 1
Core szettJungle Panther x2 3 4 2
The Witchwood kiegészítőNight Prowler x2 4 3 3
Legacy szettNightblade x2 5 4 4
Core szettStranglethorn Tiger x2 5 5 5
Legacy szettPriestess of Elune x2 6 5 4
Legacy szettMountain Giant x2 12 8 8

Még több pakli a feltöltőtől ()

#1

2022.01.04 06:34

Kacsito profilképe

Kacsito (Hall of Fame) - Közösség segítő

BattleTag: Kacsito#21724

Tapasztalt játékos

Keres: Egyebet

Stealth-beast Priest!

Inner kombó mehetne bele :D

There must always be a Hearthstone Hungary…

#2

2022.01.04 12:16 | Válasz: (#1) Kacsito (Hall of Fame) hozzászólására

Alfons profilképe

Alfons (Rare) - Közösségépítő

BattleTag: alfons#2420

Hát de az olyan elcsépelt lenne nem? :D 

De egyébként a tigris miatt még lehetne is valóban. 

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás