Összes pakli Új pakli

Wild- Maly/Naga Hunter

Minden információCsak a pakli lapjai

Leírás

A paklihoz ezt a hátlapot ajánlom: Monster Hunter hátlap! Monster Hunter hátlap

Üdvözletem!

Mai alkalommal egy Hunter paklit hoztam nektek. Lényegében egy régi Malygos Hunter paklit próbáltam meg feldobni az új naga lapokkal.

A fő győzelmi feltételeinket a Malygos, Vereesa Windrunner, plusz a Rapid Fire, Arcane Shot lapok adják meg. Amiket érdemes lesz olcsóbbá tenni a jó öreg Emperor Thaurissan-al!!!

Bár önmagában az előbb felsorolt lapokkal, elég tekintélyest sebzést tudunk produkálni, ám a Prince Renathal miatt ez se egy olyan egyszerű mutatvány. Éppen ezért a Malygos-os kör előtt mindenképpen érdemes meggyengíteni az ellenfelünket amennyire csak lehet. 

Alapvetően a pakli nem veszi fel a versenyt egy full control vagy Reno Jackson pakli ellen, ám próbáltam úgy alakítani a listát hogy, nekünk is legyen valamennyi erőforrásunk amiből lehet gazdálkodni. Itt leszögezem de ez látható is a lapokon, hogy a ez a pakli nem kínál gyors meccseket. Sajnos az aggro paklik ellen még így is gyengébb, mivel ez a lista, inkább lassabb paklik ellen lett ez kitalálva. 

A naga lapok mellett a Beast vonal is erősen jelen van a pakliban, és lényegében ezeknek a bestiáknak a segítségével szeretnénk majd az ellenfelünket meggyengíteni. 

De akkor menjünk szép sorjában. Play Dead + Ozumat ugyan egy 9 manás leszedés, tehát elég drága mulatság, de az hogy a Hunter arzenálban is van most már, kis túlzással van, érdemi leszedés, már önmagában egy izgalmas dolog. Értelem szerűen a nagy dögöket vagy széles asztalt szeretnénk ennek a kombónak a segítségével letakarítani. 

A Springpaw ugyancsak egy fontos lapunk lesz a pakliban. Érdemes lehet belőle több másolatot és készíteni belőle, a Stitched Tracker lap segítségével. Ez főleg a Toxmonger miatt fontos. Ugyanis a Springpaw egy 1 manás Rush-s lény, amit a Toxmonger megtud spékelni egy kis Poison effekttel is. 

( Divine Shield-s lények amik megtudják ez a stratégiát szívatni, erőteljesen! )

Ennek köszönhetően nagyobb lényeket is letudunk pucolni az ellenfél asztalán, anélkül hogy az egyéb asztaltakarítási módszereinket, rá kellene pazarolni egy egy problémásabb lényre. 

Egyébként a Stitched Tracker és Tracking lapokból szinte bármelyik lapot érdemes felfedezni a paklinkból, igazából szituáció függő. Vész esetén alternatív laphúzásnak is megfelelnek. 

Cat Trick főleg Hunter, Mage, és Druid paklik ellen jó, akik első köreikben szeretnek spell lapokkal operálni. 

Conch's Call, kiváló célzott laphúzás. Ha van egy kis szerencsénk akkor először a Crushclaw Enforcer-t húzza ki, amivel pedig később a Queen Azshara-t is kihúzhatjuk a paklinkból. Ezzel is amolyan láncot alkotva. Yu-Gi-Oh csak kicsit egyszerűbben, na na. ;)

Deadly Shot, szintén nagy lények ellen van a pakliban. Ha ügyesek vagyunk akkor könnyen a kiszemelt áldozatunkat fogja lelőni. Értelem szerűen a lapnak nagy hátránya a széles asztal. De néha a 50% se mindig jön be.

Rinling's Rifle-bő is igyekezzünk az adott szituációhoz alkalmazkodva választani. Például egy ha ellenfelünk tokken alapú paklival játszik akkor nekik az olyan secret lapok mint a Snipe, Freezing Trap, Explosive Trap, Bear Trap fájó pontok tudnak lenni. 

Ha meg ellenfelünk inkább spell lapokkal szeret játszani, ellenük a Cat Trick, Ice Trap, Pressure Plate secret lapok tudnak nagyon jók lenni. 

A két Witchwood Piper igazából azért került a pakliba hogy ha esetleg más lapból nem sikerülne, ezzel feltudjuk húzni fixen a Springpaw lapjainkat. Viszont akinek nem tetszik a Witchwood Piper, azoknak tudom ajánlani a helyébe, egy Blademaster Okani legendást ami szintén nagyon hasznos tud lenni, még wild-ban is, illetve egy Hoard Pillager-t ami pedig fixen a kezünkbe adja a Rinling's Rifle-t. Mivel más fegyverrel nem játszunk, kivéve a Vereesa Windrunner-től kapott fegyvert. Egyébként ezzel is csak jól jártok mivel akkor meg a Rapid Fire-t lehet hatékonyabban kihasználni, anélkül hogy a Malygos-ra kellene várni. 

Boompistol Bully, mivel a Shaman előszeretettel játszik a Brilliant Macaw és Shudderwock lapokkal, miért ne nehezítenénk meg egy kicsit a dolgát, ennek a lapnak a segítségével. Egyébként Questline lapokból kapott lényekre is jó, úgymond kitolni egy plusz kőrrel a kijátszásukat. 

Akinek viszont nem tetszik azok, nyugodtan rakhatnak a Boompistol Bully helyére egy Loatheb legendást. Ami pedig a spell használó kasztok ellen tud nagyon jól jönni. 

Queen Azshara-ből ennél a paklinál főleg az ingyenes lap vagy fegyver opciókat érdemes kiválasztani. A fegyvert csak akkor válasszátok ha a Vereesa Windrunner-ből kapott fegyver, nincs már a kezetek ügyében! Valamint, ha biztosak vagytok abban hogy sikerül vele elintézni az ellenfelet.  Főleg a Rapid Fire lesz ebben nagy segítség. 

Az ingyenes opció pedig szintén az Arcane Shot és Rapid Fire lapok miatt jó, mivel így további extra sebző lapokhoz tudtok jutni. 

Taelan Fordring, taunt és célzott laphúzás, kell ennél több. A Wild Bloodstinger lényegében a Dirty Rat lapot helyettesíti, azzal a különbséggel, hogy az ellenfél kezéből kihúzott lapot, akár még egy az egyben le is takaríthatja. Elég nagy dög ez a Wild Bloodstinger, így van rá esély. Egyébként Questline jutalmakat is nagyon jó vele kikapni az ellenfél kezei közül, úgymond sok hűhó a nagy semmiért alapon. :)

Hydralodon, érzésem szerint ez a legendás lap, megtalálta a helyét a Hunter-nél, eltudom képzelni hogy alap kelléke lesz majd későbbi pakliknak is. Ozumat-hoz hasonlóan ez a lap is asztal takarítás céljából van a pakliban. 

És nagy vonalakban végére is értem a pakli bemutatásnak. A pakli nem túl eredményes a meta paklikkal szemben, cserében elég szórakoztató tud lenni!

Gondolom mondanom se kell, aki vevő az ilyen fajta mókára azoknak hajrá a paklihoz! Persze mindenki másnak is, ugyanúgy jó szórakozást kívánok a paklihoz, ha esetleg felkeltette az érdeklődését!

Ja és itt a random zene is a paklihoz, ha esetleg valaki hiányolná. :)

https://www.youtube.com/watch?v=m2nAfb9wj0Y

3

Alfons profilképe

Alfons (Rare) - Közösségépítő

BattleTag: alfons#2420

Létrehozott paklik: 466

365 napon belül: 45

Átlagos értékelés: 2.08 (Jó)

Leggyakoribb kaszt: Druid

Hunter lapok (21 db)

Név Mana Támadás Élet
Core szettArcane Shot x2 1
Knights of the Frozen Throne kiegészítőPlay Dead x1 1
Core szettSpringpaw x2 1 1 1
Core szettTracking x2 1
one Night in Karazhan kaland módCat Trick x2 2
Rise of Shadows kiegészítőRapid Fire x2 2
Voyage to the Sunken City kiegészítőConch's Call x2 3
Core szettDeadly Shot x1 3
Knights of the Frozen Throne kiegészítőStitched Tracker x2 3 2 2
Darkmoon Faire kiegészítőRinling's Rifle x1 4 2 2
The Witchwood kiegészítőToxmonger x1 4 2 4
Saviors of Uldum kiegészítőWild Bloodstinger x1 6 6 9
Voyage to the Sunken City kiegészítőHydralodon x1 7 5 5
Rise of Shadows kiegészítőVereesa Windrunner x1 7 5 6

Semleges lapok (9 db)

Név Mana Támadás Élet
Voyage to the Sunken City kiegészítőCrushclaw Enforcer x1 3 3 4
The Witchwood kiegészítőWitchwood Piper x2 4 3 3
Galakrond's Awakening kaland módBoompistol Bully x1 5 5 5
Blackrock Mountain kaland módEmperor Thaurissan x1 5 4 4
Voyage to the Sunken City kiegészítőQueen Azshara x1 5 5 5
Core szettTaelan Fordring x1 5 3 3
Voyage to the Sunken City kiegészítőOzumat x1 8 6 5
Legacy szettMalygos x1 9 4 12

Még több pakli a feltöltőtől ()

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás