FórumÁltalánosElső!

Első!

4

Gus Bohóc (Premium) - Közösségépítő

Gus Bohóc profilképe

BattleTag: Gustheclown#21213

Tapasztalt játékos

2018.02.21 11:13

Nektek melyik lap volt az első legendary, ami packból pottyant ki?

Mi lett a sorsa?

Milyen gyakorisággal kaptok legendary lapot?

Volt már olyan legendary, amit lekraftoltatok, majd betörtetek, később pedig újra kraftolásra került?

Na de hogy ne csak kérdezzek, kezdem én a válaszadásokkal.

Nekem első legendarym Cairne Bloodhoof volt, amit néha használok deathrattle témájú deckekben.

Általában egy hónapban egyszer nyitok egy narancssárgásat, de megesik, hogy nem.

Régen lekraftoltam King Krush-t, sőt még Knuckles-t is, majd betörtem őket. Később aztán King Krush-t újra lekraftoltam, amit a dínós pakimhoz használok. https://hearthstonehungary.hu/decks/dinosag

Szóval elkövettem régebben elég meggondolatlan kraftolásokat, volt még más is, de arra már nem emlékszem, hogy melyik lap. De tanuló dustnak jó volt, kicsit ugyan sokba került nekem ez, de már megfontoltabban bánok a porral.

Volt már dupla legendary nyitásotok? Nekem egyszer még az elején, gvg-s packból esett nekem két legendary, amiket azóta már betörtem. Foe Reaper 4000 és Mekgineer Thermaplugg Eleinte próbáltam velük kísérletezgetni, de végül nem találtam őket elég hasznosnak így dusttá váltak.

 

#1

2018.02.21 15:35

Neveletlen profilképe

Neveletlen (Rare) - Közösségépítő

BattleTag: Mordigo#2873

Tapasztalt játékos

Keres: Gyakorló társat

Első nyitásom pont King Krush volt, nagyon sokat játszottam vele anno, most már kevesebbszer kerül elő, inkább nosztalgiából.

A nyitást már régen nem vezetem szóval nem tudom, de van hogy nagyon sokáig semmi van hogy egy hónapban 2-3 is esik.

Eddig összesen 2-t törtem be, az egyik az egyetlen duplikálásom volt, a warrior quest, a másik pedig egy golden The Boogeymonster, aki helyett inkább csináltam valaki mást többet nem török be, végülis ez egy gyűjtögetős játék :)

#2

2018.02.21 15:46 | Válasz: (#1) Neveletlen (Rare) hozzászólására

Gus Bohóc profilképe

Gus Bohóc (Premium) - Közösségépítő

BattleTag: Gustheclown#21213

Tapasztalt játékos

Az elején én is gyüjtögettem mindenféle lapot megtartottam, amik csak porosodtak gyüjteményemben. Mára már szerintem legalább 16 legendaryt törtem be, amiket nem használok meg úgy kb senki sem, mint Millhouse Manastorm akkor a random polgi, akinek neve most nem jut eszembe, The Beast, Maexxna meg ilyeneket már nem tartok meg. Még a common lapokat is betöröm, amiket senki sem használ nem véletlen.

#3

2018.02.21 16:42

Maxxis profilképe

Maxxis (Epic) - Közösségépítő

BattleTag: Maxxis#2665

Tapasztalt játékos

Sziasztok!  Az első legend ami kiesett, az egy Leeroy Jenkins pontosan a 3-ik megszerzett deckemből, közvetlen azután, hogy elkezdtem a játékot. Nagyon szerettem, iszonyatosan sok győzelmet hozott. Rá pár napra kiesett Nat Pagle és nézegettem, hogy mire lehet jó ez a hulladék, mondom ez az első héten volt amikor kezdtem a játkot és fogalmam sem volt mi az a dust, vagy craftolás. Ahogy azonban jobb egér gombbal kattintottam rá látom hogy ugyanannyiért lehet betörni, és lecraftolni. Azért felfogtam hogy ezt betöröm és tudok belőle csinálni egy másik legendet. Még a lapok nagy részét sem ismertem, valahogyan elővarázsoltam a craft menüt a játékban. és legyártottam belőle Ragnaros the Firelord-ot,  nagyon megérte. Azután amikor jött a Leeroy Jenkins nerf akkor betörtem. (én tudatlan). Később rájöttem hogy ez még így is igen jó lap, ezért lecraftoltam. Én minden lapot megtartok, az Old gods-ig bezáróan, minden kiegészítő minden lapja megvan. Igen már 2x is nyitottam olyan packot amiben 2 db legend volt. Valamint régen bármennyit nyithattál ugyanabból a legendből ami már megvolt, ebből nekem a rekorder Troggzor the Earthinator amelyet 4x sikerült kinyitnom. Nem tudom pontosan de 160 - nál több legenddel rendelkezem, van olyan amely még sosem volt paklimnak része. Az első golden legendem, Tinkmaster Overspark amelyet azonnal betörtem mert már megvolt simában is. Az első megtartott golden legendem Anub'arak amelyhez azóta csatlakozott még 9 golden legend.

#4

2018.02.21 18:10

Ironman93 profilképe

Ironman93 (Diamond Common) - A Szent

BattleTag: IRONMAN93#2761

Tapasztalt játékos

Sziasztok! Az első legendem Onyxia volt,ami ritkán ugyan, de néha még előkerül. Az első arany Harrison Jones volt, azóta jött még egy arany Illidan Stormrage. Egyszer nyitottam dupla legendet, ami Hallazeal the Ascended és Herald Volazj voltak. Legendaryt nagyon változóan nyitok, van, hogy egy héten 3-at is, van hogy hónapokig semmi. A legendary craftolást mindig alaposan átgondolom, így még egy craftoltat sem törtem be.

#5

2018.02.21 18:21 | Válasz: (#3) Maxxis (Epic) hozzászólására

Gus Bohóc profilképe

Gus Bohóc (Premium) - Közösségépítő

BattleTag: Gustheclown#21213

Tapasztalt játékos

Akkor az én 125 legendarymmal inkább csöndben maradok. Bár 33-at be is törtem (nem is gondoltam volna, hogy ennyit) Én a golden lapokat nem szeretem, nem is használom őket, volt olyan legendary amit betörtem, mert golden volt, aztán később újra lekraftoltam simába (bár ezt már lehet említettem valahol)

#6

2018.02.21 21:03

Casualplayer profilképe

Casualplayer (Premium) - Közösség segítő

Nekem az első legendás lapom Prophet Velen volt akit később még három ikertestvére követett. De nem volt ennyire egyhangú azért a nyitási statisztikám hisz Millhouseom is volt már kettő, Nat Peagle is. Szóval nálam nagyobbat kb senki nem boxolt a levegőbe mikor bejött a legenda nyitási változás és nem lehetett többször ugyanazt kinyitni.

Most 66 legendás lappal rendelkezem és eddig a duplikációkon kívül nem törtem be semmit de viszont nem is craftoltam, szóval a dust megvan csak tartogatom majd a rotáció utánra. Most már eldöntöttem, hogy az olyan minőségű lapokat mint Inkmaster Solia, Arch-Thief Rafaam, Madam Goya, Arfus, Twig of the World Tree, Majordomo Executus, Hadronox -szóval értitek- be fogom törni és egy jobb (célra törőbb) lapkészlettel fogok indulni. Viszont a Classic szettből ez után sem fogok semmit betörni. Nincs az a dust, hogy nekem mégegyszer Millhouse ( vagy akár Gruul) mosolyogjon a naracs fény mögött. Az a gond, hogy én nem tudom azt megtenni, hogy azt mondom magamnak, ezentúl csak két kaszttal játszom mert a druidán és mindannyiunk kedvenc Jaináján kívül abszolút random mivel akarok játszani épp. 

Az nálam teljesen változó, hogy mennyi legát nyitok de sztem a havi egy-kettő az legit szám. Mivel minden nap nyitok paklit a napi questezésből plusz ami hiányzik a 100 goldhoz azt általában hozzágyűjtöm de nem mindig van hozzá kedvem.  Plusz ami pakkokat még szoktam venni kiegek között néha. Viszont érdekes, hogy az utóbbi két kiegből kb a fele narancsos lapot kinyitottam addig Un’Goroból nagyon de nagyon keveset pedig akkoriban is ezt a szisztémát követtem amit manapság. Ezért vettem is pár dinós paklit mostanában, össze is jött 3 Giant Anaconda és a második [Explore Un’Goro]...  babadüh. Meg vagyok áldva a dínókkal. 

#7

2018.02.21 22:47

EGYEDI_GYEREK profilképe

EGYEDI_GYEREK (Common)

BattleTag: IAmPolarBear #2730

Tapasztalt játékos

Hali!

Nekem az első legendary lapom Harrison Jones volt, kb 1 hónapja játszottam. Akkoriban még nem értettem pontosan mit is csinál, de minden pakliba beleraktam :D

Gyakoriságot nem tudok, egyedül azt, hogy az első Golden Legendary lapomra 3 és fél évet kellett várnom, aztán 1 hét alatt esett kettő (Ragnaros, Lightlord + Nozdormu), ez most Novemberben történt.

Duplázásom, úgy volt, hogy megvolt Classic Mukla és Millhause, betörtem őket, majd 1 hét múlva megint esett Mukla. Ezenkívül Acidmaw (vagy hogy hívják azt a Hunter lapot) esett kettő, valamint még megesett, hogy legyártottam Malygost, majd kb. 2 hónap múlva kinyitottam.

Mukla azóta megvan és nem is törtem be egy sima Legendary lapot sem. Sima Legendary lapokból nem fogok epiceket meg ilyeneket gyártani, hiszen olyan ritkán esnek, és minden vackot megtartok közülük. A golden Legendary-kat is csak akkor töröm be, ha valami hasznosabbat tudok gyártani belőle. (Pl: Golden Nozdormu -> Warlock DK)

Dupla Legendary még nem történt pályafutásom alatt, de szinte az összes hasznos és néhány ,,luxuscikk" Legendary is megvan, így nem panaszkodom., persze jópárat nekem kellett legyártanom.

Mivel nem költök a játékra, így nyilván nem  a kieg utáni első nap van meg az összes hasznos Legendary, de 1-2 hónap után elég jól szoktam állni lapkészlet ügyileg, főleg a majdnem napiszintű arénázások miatt. Egyébként élvezem, hogy ritkán használt Legendary-kat is használok, (például nincs meg egy pakli egy lapja és azzal helyettesítem) mert nem számítanak rá és a meglepetés ereje hasznos is lehet. :D

 

#8

2018.02.21 22:55

Nekem az első nyitott legendásom [Edwin van Cleef] volt, aki köszöni, jól megvan.
Nem tartom pontosan számon, de ha jól emlékszem, átlagosan 19-23 packonként jön egy narancssárga, ebből mindössze 3 volt animált, belőlük inkább kompetitivebb pakli lett. De jöttek olyan exotikus lapok is, mint Tinkmaster Overspark Ötször, 3 db Al'Akir the Windlord melyből 1 arany, és egyebek, de a Mage, Paladin és Rogue legendary lapjai előszeretettel találnak meg.

#9

2018.02.22 20:52

'Elló!

A WotOG idején kezdtem el játszani és az első arany legendásom a Példa: Wickerflame Burnbristle volt, a múlt héten nyitottam egy arany Wrathion-t instant be lett törve és meglett a rugó fegyver belőle. És ma hajnalban (nem tudtam aludni) megcsináltam a kocsma bunyót és kiesett a Lorewalker Cho őt egyelőre megtartom. Nagyjából (hasraütésszerű becslés lesz) olyan 30 pakkonként dob a játék legendás lapot, goldent meg kb 150 pakkonként f2p btw.

#10

2018.02.26 15:16

Roni profilképe

Roni (Epic)

BattleTag: Roni#2819

Közepes játékos

Sylvanas Windrunner és betörtem mert nem tudtam a craft gombbal mit csinálok. Sad Story

#11

2018.02.26 16:55 | Válasz: (#10) Roni (Epic) hozzászólására

Maxxis profilképe

Maxxis (Epic) - Közösségépítő

BattleTag: Maxxis#2665

Tapasztalt játékos

Mindig ilyen szószátyár vagy? :)

#12

2018.02.26 20:58

Zeynos profilképe

Zeynos (Diamond Common)

BattleTag: Zeynos#2354

Nekem Az első King Krush volt. Hát örültem neki mint majom a farkának! :D Próbáltam mindenféle hunter pakliba bele rakni több-kevesebb sikerrrel. Inkább kevesebb. Így sokáig elfelejtkeztem róla, de Kathrinának hála ismét értelmet nyert a használata. :)

#13

2018.02.27 14:29

swordIV profilképe

swordIV (Rare) - Közösségépítő

BattleTag: swordIV#2630

Tapasztalt játékos

Keres: Gyakorló társat

Az én elsőm a The Black Knight volt amit éppen egy kisvárdai rokonlátogatáskor nyitottam és hunternél nagyon bevát. Szerintem egy mostani control hunterbe nagyon ütős lenne. És még pár laphúzással naon izmos is lehetne.  Majd a második a The Skeleton Knight és ezzel a kettővel próbágattam egy afféle kezdetleges hunter paklit.          Amit lecraftoltam kezdetben?

Először is elkezdtem megszabadulni olyan netural lapoktól még az Old gods idején amit az életbe nem fogok használni és megcsináltam Malygost és Rhonint. Megcsináltam egy Dalaran Aspirantes spell damage Mage paklit és egész gyorsan feljutottam 15re. Majd el kezdtem rájönni hogy szeretem a Druid játékot és csináltam egy Cenariust. De az utóbbi 2 később 2X400 dust lett a komoly meta változások miatt.  

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás