FórumÁltalánosUNINSTALL

UNINSTALL

0

Kacsito (Lich King) - Közösségépítő

Kacsito profilképe

BattleTag: Kacsito#21724

Tapasztalt játékos

Keres: Gyakorló társat

2021.01.22 18:07

Helló!

Utolsó gondolatok...

Lord Jaraxxus, és Sylvanas Windrunner voltak az utolsó legendás kraftjaim.

Nine Lives volt az utolsó epikus, amit (ma) kraftoltam.

A dekkek amúgy Dane Tonk deathrattle Hunter-je, és az én 1-demonom, amiben így már két démon van, de a 4-5. körben már kiálthatom, hogy OBLIVIOOON!

Ahhh régi szép idők.

Ilyesmi a készletem, de azt hiszem publikus is:Összesen: 3073/5153 - 276/5153

A terveim a jövőre való tekintettel:Megvárom a következő bejelentkezéssel míg minden egyes lapom a vadonba kerül :DLetöröltem minden eszköről a játékot, és azt hiszem itt is jegelem magam egy időre.Egy utolsó dekket szépen publikálok, mert azt hiszem tökélyre vittem, aztán viszlát-viszlát!Öröm az oldalon töltött idő, de nagyon elmélyültem a HS-ben, és valahogy le kell szokjak...

Amikor múlt héten eldöntöttem, hogy nem szerzek pakkot a brawlból, és sikerült kihagynom néhány questet is, az egész jó kezdet volt. Aztán észrevettem, hogy egyre kevesebb videót bámulok végig, és nem feltétlenül akarom megpörgetni azokat a dekkeket. A standardról teljesen leszoktam.Végül a heti questek is felülírták magukat, és szinte meg sem kottyant.Aztán arculcsapott ez a sok új hír a miniszettről, és a kiváló érzés, hogy nekem ezek a lapok nem kellenek!Mégjobb, hogy a miniszett nem úgy jelent meg a shopban, hogy csak egy rövid időre, így remélem évek múlva is dönthet úgy az ember, hogy hasztalan dolgokat vesz áron alul.

Na. Sok jó beszélgetés, ötletelés történt az elmúlt időkben az oldal felhasználóival, hiányozni fogtok, de ezt a lépést meg kell tegyem!

Legyetek jók!

#1

2021.01.23 22:12

VasPaladin profilképe

VasPaladin (Epic) - Közösségépítő

Bombaként robbantál be az oldalra és rövid idő leforgása alatt eszméletlen sok tartalmat és infót osztottál meg a felhasználóknak.

De az tuti hogy van két alap igazság : Ha már valami nem köt le, vagy nem érdekel már téged, azt ott kell hagyni, és ha valami viszont annyira leköt hogy addiktívvá válsz tőle,  akkor azt is szüneteltetni kell vagy módján kezelni.- Najó ezek csak az én alaphülyeségeim.

Érthető a döntésed, komoly amúgy hogy mennyit adtál a community-hez! 

(aztán ha sikerül 1-2 hónapig nem újrainstallálni a játékot :D, addig is sok szerencsét!)

#2

2021.01.24 10:05

Casualplayer profilképe

Casualplayer (Legendary) - Közösségépítő

Sajnálom de megértem. Látom, itt nem kerül szóba az account eladás, nagyon helyes, az sztem végzetes hiba. Remélem azért hamarosan vissaztér. Nálam is volt egy 3 hónapos hullámvölgy, de utána újult erővel tértem vissza egy nagy marék lesz@rom tablettával az arcomban.

#3

2021.01.24 14:29

Én is sajnálom, de hát addig kell játszani amíg szórakoztat, különben nincs értelme. Köszönöm az eddigi közösségépítői munkádat is a rendszeres hírekkel, paklikkal.

#4

2021.01.24 17:12

Fantomas profilképe

Fantomas (Common)

BattleTag: Fantomas#2603

Kár érte :( pedig bekészítettem a küldit is, de akkor sose lesz felhasználva, ott porosodik majd az idők végezetéig. Gyere át gwentezni, a hall of fame Gus bohóccal várunk szeretettel :)

#5

2021.01.26 21:08

VaBeZ profilképe

VaBeZ (Rare) - Közösség segítő

Hát, minden jót, és köszönünk mindent. Talán még hallhatunk majd felőled.

Ha remeg a föld, birodalmak hullnak porba.

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás