FórumEgyébWeboldal javaslatok/észrevételek

37. oldal / 37 oldal

#721

2023.08.05 12:58

PHOENIX profilképe

PHOENIX (Admin)

BattleTag: PHOENIX#2680

Közepes játékos

Ironmike Plague! paklijánál fedeztem fel, hogy nem volt pakli kód egy hiba miatt, mert összeakadhatott bizonyos esetekben az ajánlott paklikkal. Ez most javítva lett.

HSHU v27.2.1

Hearthstone Hungary Admin

#722

2023.08.15 06:33

Casualplayer profilképe

Casualplayer (Premium) - Közösség segítő

Üzenem a kocsmárosnak, hogy jó pihit!

#723

2023.08.23 07:07

PHOENIX profilképe

PHOENIX (Admin)

BattleTag: PHOENIX#2680

Közepes játékos

Bekerült az oldalra az összes új Battlegrounds lap, illetve az összes BG lap frissítve lett.

Bekerült az oldalra az összes Caverns of Time lap, elkészült mindegyikhez a magyar leírás, illetve a képek is bekerültek. (A Caverns of Time "fejlesztési neve" a Blizzardnál: Wonders).

Az összes Wild lap frissítve lett, aminek valamelyik értéke, vagy a szövege változott, de itt még NEM lettek lecserélve a képek, mert a legtöbb nem frissült (kiváncsi vagyok, egyáltalán fog-e frissülni).

Szerk.: A Standard változások is megtörténtek az oldalon.

Szerkesztve: 2023.08.23 09:28

Hearthstone Hungary Admin

#724

2023.09.02 09:40

PHOENIX profilképe

PHOENIX (Admin)

BattleTag: PHOENIX#2680

Közepes játékos

A 27.2.2-es patch változásai megtörténtek az adatbázisunkban még tegnapelőtt, BG lapok is frissítve.

Elfelejtett jelszó esetén Gmail-es címre nem ment el az e-mail, mert a Google letiltotta biztonsági okok miatt a hshu-t, illetve hshu-s e-mailek sem mentek el Gmail-re.

Megcsináltuk a szükséges változtatásokat, hogy a Google számára is megbízható legyen a levelező rendszerünk, igy már ismét megérkeznek gmail-re a hshu-s e-mailek, illetve az elfelejtett jelszó emlékeztetők is.

Hearthstone Hungary Admin

#725

2023.09.08 20:17

PHOENIX profilképe

PHOENIX (Admin)

BattleTag: PHOENIX#2680

Közepes játékos

Több Wiki oldal is frissítve lett.

Először is a menüben a "Kártya gyűjtemény, Shop" menüpont át lett nevezve "Gyűjtemény, pakli készítés, Shop"-ra.

Ez a cikk (Wiki > Kezdőknek > Gyűjtemény, pakli készítése, kraftolás, kártyák betörése és vásárlás) frissítve lett, és bekerült egy új rész is, ami a következő: "Hogyan hozhatok létre Standard, Wild vagy Twist paklit?" Ehhez két új kép is bekerült a cikkbe.

Frissült a Wiki > Kezdőknek > Játékmódok oldalunk is (ami szerintem az egyik leghasznosabb és legáttekinthetőbb Wiki oldalunk), ahol a Twist mód már eddig is szerepelt, most csak annyi lett hozzáadva, hogy miként lehet paklit létrehozni a játékban, illetve a kezdő rangokról szóló hosszú emlékeztető törölve lett, helyette egy mondatba lett sűrítve.

Frissítve lett a Wiki > Hasznos > Standard, Wild, Twist és a rotációk cikkünk is, ide bekerültek a Twist információk is.

Továbbá a Wiki > GY.I.K. oldalunk is frissítve lett Twist információkkal.

A Caverns of Time szett is kapott egy Wiki oldalt a Wiki > Szettek oldalon belül.

Hearthstone Hungary Admin

#726

2023.09.15 20:59

PHOENIX profilképe

PHOENIX (Admin)

BattleTag: PHOENIX#2680

Közepes játékos

Scriptek frissítve a legújabb verziókra.

Al'ar mostantól ünnepli a születésnapját a főoldalon.

Ismét használunk Google Analytics-et.

HSHU v27.2.2

1 hét múlva speciális nyereményjátékkal készülünk.

Hearthstone Hungary Admin

#727

2023.09.16 08:16

PHOENIX profilképe

PHOENIX (Admin)

BattleTag: PHOENIX#2680

Közepes játékos

A cookie üzenet le lett cserélve egy másikra, mert 2024. január 16-tól kötelező lesz ezt használni.

Hearthstone Hungary Admin

#728

2023.09.19 21:55

PHOENIX profilképe

PHOENIX (Admin)

BattleTag: PHOENIX#2680

Közepes játékos

69 db új TITANS kártya került be az adatbázisba! Ez a Fall of Ulduar miniszett. Magyar fordítás is elkészült!

90 db új Tavern Brawl (ez lehet Duels is) lappal is bővült az adatbázisunk. 7 db Tavern Brawl lap változott.

11 db új hős portré.

13 db új BG lap.

Természetesen az új lapokat ti is megnézhetitek a Kártyák > Adatbázis dátuma szerint menüpontban.

Az új képekre még várni kell.

A pakli készítőben karbantartás vette kezdetét, ami várhatóan péntekig tart! Ezen idő alatt is lehet paklit importálni és készíteni! Ha mégsem, kérlek jelezzétek!

Éljen a Rule Modifier!

Hearthstone Hungary Admin

#729

2023.09.21 21:46

PHOENIX profilképe

PHOENIX (Admin)

BattleTag: PHOENIX#2680

Közepes játékos

Jók vagyunk!

Már csak percek vannak hátra éjfélig...

Hearthstone Hungary Admin

#730

2023.09.22 10:08

PHOENIX profilképe

PHOENIX (Admin)

BattleTag: PHOENIX#2680

Közepes játékos

10 éves HSHU újítások, részletesen!

Twist készítő

 • Az "Eszközök" menüpontban elérhetővé vált a "Twist készítő" menüpont, amivel a Twist pakli készítő nyitható meg.
 • A Twist készítő a pakli készítő gyűjtőoldalról is elérhető. Továbbá a pakli készítése oldal tetejére két gomb került. Az egyik gomb: "Pakli készítő", ez a pakli készítő gyűjtőoldalra irányít, a másik pedig ha Standard/Wild paklit készítesz akkor az adott kaszt Twist készítőjéhez, ha pedig Twist-et, akkor az adott kaszt Standard/Wild pakli készítőjéhez irányít.

Pakli készítő fejlesztés

 • Twist pakli készítése során a pakli készítőben láthatjátok az aktuális szezon adatait, illetve a "Szettek" szűrőben csak az aktuális szezon szettjeit érhetitek el.
 • Amint új szezon kezdődik (következő hónap első napján éjfélkor), a Twist készítő automatikusan frissül az új szezon alapján!

Twist pakli készítő

 • Twist pakli kód importálása esetén automatikusan a Twist pakli készítőbe kerültök.
  • Ha valaki egy előző szezon Twist pakli kódját próbálja importálni, akkor a rendszer megpróbálja kinyerni a most is használható kódot és az alábbi üzenetet írja Al'ar: "A pakli kód hibás (valószínűleg egy régebbi Twist formátum kódja), kiszedtem belőle Neked a hibákat, és összeraktam a használható részeket, így létre tudtam hozni egy részleges Twist paklit!"
 • Új pakli készítésekor az importálás részre bármilyen kód bemásolható, ha a Twist pakli készítőben másolsz be egy Standard/Wild paklit, akkor egyszerűen át fog irányítani a Standard/Wild pakli készítőbe, ugyanez igaz fordítva is.
 • Pakli lapjainak szerkesztésekor a Standard/Wild nem keverhető a Twist-tel, ha valaki Twist során próbál Standard/Wild paklit importálni (vagy fordítva), akkor a következő üzenet jelenik meg: "A Standard/Wild formátumot nem lehet keverni más formátummal!"
 • Twist pakli lapjainak szerkesztése csak az adott szezon (hónap) végéig lehetséges.
 • A Twist formátumot nem külön formátumként kezeljük, hanem Wild formátumként és azon belül "Mihez készült" részen "Twist"-ként kerül lementésre automatikusan. Twist pakli készítésekor nem kell megadnotok a "Mihez készült" részt (nincs is ilyen opció)!

Kész pakli oldal

 • Az elkészült pakli oldalon is láthatjátok a Twist pakli információit.

Twist pakli információk

 • Az itt látható pakli kód valódi Twist formátumú pakli kód, tehát ha bemásoljátok a játékba, akkor tudni fogja!
  • Amint a szezon véget ér az itt látható pakli kód át fog alakulni Wild formátumú pakli kóddá automatikusan! Hiszen a szezon végével nagy valószínűséggel az a Twist pakli már nem lesz használható, de Wild formátumként továbbra is használható marad (ez az oka annak, hogy eredetileg is Wild formátumba mentjük, mert különben minden hónap (szezon) végén törölhetnénk az összes Twist paklit, azt pedig nem szeretnénk).
  • A Twist információk rész természetesen megmarad, hogy lehessen tudni ez eredetileg mihez is készült.
 • Twist paklik jelzése: A főoldalon a hírek fölött, az oldalsávban, a legjobb pakliknak, a kész paklik alján mindenhol egy "Twister" ikon jelzi a Wild ikon mellett, hogy ez Twist-hez készült!

Twister ikon

 • A paklik gyűjtőoldalon a "Mihez készült" szűrőben, ha kiválasztjátok, hogy "Twist", akkor láthatjátok az összes Twist paklit.
 • A szeptember hónapban eddig készült Twist paklikat átalakítottam valódi Twist paklikká.

További pakli készítő változások

 • A paki készítőben ismét megjelennek egymás mellett az egyforma nevű lapok, de ne aggódjatok, csak az egyiket lehet kiválasztani. Erre azért lett ismét szükség, mert a Hearthstone kód már kezeli ezt a lehetőséget. Eddig, ha egy lap szerepelt Core szettben és más szettben is, akkor csak úgy működött a pakli kód, ha a pakliban a Core szett változatú lap szerepelt, most már elfogadja azt is, ha a másik lap szerepel benne.
 • Emiatt a pakli importálásunk kódját is átalakítottuk, hogy mi is elfogadjuk akármelyik lapot.
 • Több változás történt a pakli importálás kódjában is, most is igyekszik a hibás kódokat is a lehető legjobb módon összerakni és erről értesít is. Több új Twist pakli értesítés is bekerült.

Twitter helyett X

 • A Twitter új neve már X és az összes logót le is cserélték és már az x.com-ról érhető el (bár egyelőre a twitter.com is működik).
 • Most mi is lecseréltük a Twitter madarat X-re az összes hír, pakli, mini-hír, kép, stb. alatt, illetve az oldalsávban is.

Twitter helyett X

Egyéb változások, hibajavítások

 • A cikkekben a kiemelt szövegnél világos témák esetében hiányzott a megfelelő design, ez most pótolva lett.

Kiemelt szöveg design

 • A paklik oldal Caverns-t írt a létrehozás dátuma mellett TITANS helyett, hiszen a Caverns of Time tulajdonképpen a legújabb kiegészítő, de a "Wild olny" kiegészítőket nem fogjuk figyelembe venni, ezért ez is átalakításra került és már helyesen TITANS olvasható a lérehozás dátumánál.
 • A kártyák gyűjtőoldalon már lehet a Twist-ben elérhető lapokra is szűrni (automatikusan frissül minden hónap elsején).

Twist lapok a kártyák oldalon

 • A kártya oldalán pedig a Formátum mellett zárójelben szerepel a Twist, ha a kártya éppen szerepel a Twist formátumban is.
 • Verseny pakli nem jeleníthető meg az oldalsávban, de verseny pakli szerkesztésekor ott volt a lehetőség (bár hatása nem volt), most a lehetőség is el lett távolítva.
 • A menükben lévő kasztok neveihez használt lekérdezés felülírt az oldalon mást, amire szintén ugyanazzal a változóval hivatkoztunk, ez most javítva lett.
 • Egyéb apróbb változások és hibajavítások.

Szerk.: A pakli készítőben világosabb lett a kaszt háttérszín a kiválasztott lapoknál, hogy a "Free" minőségű lapok is jobban látszódjanak minden esetben.

Fejlesztettem most a nyereményjáték kiíráson, hogy legyen "címe" és "időszak" kiírása is.

Hearthstone Hungary v28.0 - 10th anniversary

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT

10 éves a Hearthstone Hungary

Szerkesztve: 2023.09.22 22:23

Hearthstone Hungary Admin

#731

2023.09.23 09:07

PHOENIX profilképe

PHOENIX (Admin)

BattleTag: PHOENIX#2680

Közepes játékos

Változások, javítások:

Egy nagy frissítés után, akárcsak a Hearthstone-ban, úgy itt a HSHU-n is maradnak még hibák, vagy még új dolog jut az eszembe. Most sincsen ez másképpen.

Olvasd el az előző hozzászólást a nagy változásokról, ha még nem tetted!

 • Mostantól Twist pakli esetén is elérhető a "Mihez készült" rész! A pakliknál, illetve a pakli listában a "Mihez készült" részen a Twist kiírás mellett ()-ben fog megjelenni.
  • Pl.: Twist (Ranked).
 • A Twist ikonja mostantól a pakli oldalán is megjelenik a WILD kiírás mellett.
 • Mostantól a Twist készítő azt is kezeli, hogy mely kasztok érhetőek el. Így jelenleg a Death Knight és a Demon Hunter van kitiltva, ez látható a pakli készítő főoldalon is, illetve, ha valaki sima DK, vagy DH paklit készít, a lap tetején sem fog megjelenni a DK, vagy DH Twist pakli készítése ajánlás gomb. Ez is automatikus frissülni fog minden szezon elején (a szabályok alapján).
 • Hibajavítás: Nem regisztrált felhasználónál a "Pakli készítője" mező kódjában egy extra szóköz szerepelt a pakli készítőben.
 • Hibajavítás: Twist pakli linkelése a "Pakli beillesztése" opcióval eddig nem működött, de már az is javítva lett, illetve ott is megjelenik a Twist ikon.

Hearthstone Hungary Admin

#732

2023.09.23 19:23

PHOENIX profilképe

PHOENIX (Admin)

BattleTag: PHOENIX#2680

Közepes játékos

Két új testreszabási opció érkezett:

Profil > Testreszabás oldalon belül a "Pakli és gyűjtemény beállítások" részen érhetitek el.

 • Pakli készítő alapértelmezett megjelenítése
  • Kiválaszthatjátok, hogy alapértelmezetten Wild, vagy Standard lapokkal töltsön be a pakli készítő.
 • Standard és Wild ikonok kijelzése a pakli készítő lapjainál
  • Ezt is bekapcsolhatjátok mostantól a testreszabás oldalon.
  • Az ikonok megjelenítése belelóg egyes kártya típusokba, ott a kártya élvez előnyt, vagyis az jelenik meg felül.

A pakli készítőben a Formátum szűrőben többé nincs három opció, hanem értelmesebben van kiírva: "Wild formátum" és "Standard formátum" választható.

Pakli készítő változások

Ezek a változások a Twist készítőt nem érintik.

 • Az oldalsávban a "Nap kártyája" részen már a kártyára kattintva is az adott kártya oldalra kerültök.
 • Az oldalsávban a legjobb pillanat kép címe, illetve az aktuális Brawl címe túl nagy volt, ezért most 1px-el kisebb lett a betűméretük.
 • A legjobb pillanat kép címe 5px-es szegélyt is kapott, hogy ne érjen ki a szöveg a legszéléig.
 • Mostantól achievement is jár, ha valaki megtalálja a "rejtett valamit". Bárki láthatja a profil oldalon, hogy megtalálta-e, vagy sem.

rejtett achievement

Hearthstone Hungary Admin

#733

2023.09.24 18:06

PHOENIX profilképe

PHOENIX (Admin)

BattleTag: PHOENIX#2680

Közepes játékos

Mostantól egyszerre több képet is feltölthettek a képfeltöltővel!

Ezzel a 10. szülinapi fejlesztés sorozat a végéhez ért! Remélem hasznos újításokkal bővült az oldal ezen a hétvégén!

Képfeltöltő fejlesztés

Hearthstone Hungary Admin

#734

2023.09.25 16:42

PHOENIX profilképe

PHOENIX (Admin)

BattleTag: PHOENIX#2680

Közepes játékos

Mint láthatjátok összefoglaló cikkünk is megjelent a HSHU hétvége fejlesztéseiről, ami szintén tartalmaz még pár meglepetés újítást.

Ezekről van szó:

 • A pakli készítő már jelzi a tiltott lapokat is, továbbá a pakli importálás is kezeli ezt! Ha olyan pakli kódot importáltok, ami az adott formátumból kitiltott lapot tartalmaz, akkor hibaüzenetet fog adni (pl.: A pakli kód tiltott Wild kártyát tartalmaz, létrehoztam egy részleges paklit a tiltott lap(ok) nélkül!).
  • Ha például egy Core lap ki van tiltva Wild formátumból, attól még betehetitek a paklitokba, hiszen lehetséges, hogy Standard formátumban használnátok. Amennyiben mégis Wild pakli készülne, akkor a mentésnél hibaüzenetet fogtok kapni, hogy a formátum nem megfelelő.

Tiltott lapok

A Crimson Clergy egyik változata csak a teszt céljából lett Standard-ből is kitiltva, ilyet egyébként nem fogtok látni, hiszen ha egy lap mindkét formátumból ki van tiltva, akkor nem jelenik meg a pakli készítőnkben egyáltalán.

 • A pakli készítőben mostantól 359px-es méretig van egymás mellett két kártya, nem 329px-ig, hogy ne lógjon ki a képből kis mobilok esetén sem.
 • 336 db kártyának az azonosítója lett lefrissítve, mert előfordulhatott, hogy nem egyezett a Blizzardéval (idei, vagy tavalyi Core szett lapok esetében).

Hearthstone Hungary Admin

#735

2023.09.25 21:02

PHOENIX profilképe

PHOENIX (Admin)

BattleTag: PHOENIX#2680

Közepes játékos

Közkívánatra:

 • Twist pakliknál továbbra is a Twist pakli kód lesz elérhető, ha egy későbbi szezonban ugyanazok a lapok elérhetőek lesznek, mint a pakli készítésének szezonjában. A következő szöveg fog megjelenni a pakli oldalán: "Ez a pakli egy korábbi Twist szezonhoz készült, de ebben a szezonban is használható! A pakli kód ezért most is Twist formátumú!"
 • A pakli ennek ellenére nem lesz újra szerkeszthető!
 • Hibajavítás: Twist paklik lapjait nem lehetett szerkeszteni, ez javítva lett.

Hearthstone Hungary Admin

#736

2023.09.26 21:50

PHOENIX profilképe

PHOENIX (Admin)

BattleTag: PHOENIX#2680

Közepes játékos

Találtam egy hibát kossza egyik paklijánál, amit nem volt egyszerű javítani, de végül megoldottam, bár nem vagyok büszke a kivitelezésre.

Ez volt a probléma:

Pakli linkelési hiba

 • Többé nem lóg bele a pakli linkelés sávja az ajánlott hátlapba.
 • Továbbá az éjjeli témákban többé nincs fehér kerete a "Pakli megtekintése" gomboknak, hanem a témához illeszkedik.

HSHU v28.0.1

Hearthstone Hungary Admin

#737

2023.09.27 09:36 | Válasz: (#736) PHOENIX (Admin) hozzászólására

Köszönjük, asztali verzióban jó lett, viszont mobilos verzióban kissé össze vannak csúszva a szövegek:

#738

2023.09.27 21:02 | Válasz: (#737) kossza (Diamond Common) hozzászólására

PHOENIX profilképe

PHOENIX (Admin)

BattleTag: PHOENIX#2680

Közepes játékos

Ez egy nagyon komplikált dolog, tökéletes sehogy sem lesz. Küzdöttem vele úgy 3-4 órát, kihoztam belőle, amit lehetett.

Ugye a kártya miatt itt olyan mini lesz az egész.

Változások:

 • Pakli linkelés a pakli szövegében mostantól a kártya kép mellett sem lóg bele a szövegbe, a linkelt pakli neve pedig nem mehet át több sorba, így ami nem fér ki, az nem kerül kiiratásra.
  • 750px és 1023px közti felbontásokon nincs már 40px-nyi extra üres hely a pakli link és a szöveg között.
 • A főoldalon az aktuális esemény szövege többé nincs NAGYBETŰKKEL kiírva. Továbbá kisebb felbontáson 12 helyett 13px-es a betűmérete.
 • A főoldalon a hírek fölött a kiemelt hozzászólás többé nem tűnik el automatikusan 1 óra kiemelés után, illetve kisebb felbontáson 15-ről 13-px-re csökken a betűmérete.
 • A pakli adatainak szerkesztésénél a kaszt lapok mostantól mobilon is feljebb jelennek meg, a Semleges lapok mellett.
 • A pakli adatainak szerkesztésénél Twist pakli esetén nem került kiírásra a kaszt neve, csak annyit írt, hogy "lapok", ez javítva lett.

HSHU v28.0.2

Hearthstone Hungary Admin

#739

2023.09.27 21:14 | Válasz: (#738) PHOENIX (Admin) hozzászólására

Nálam hibátlan, köszönjük.

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás