Hearthstone WikiKiegészítők és kalandokCaverns of Time

Caverns of Time

Borovi Bence | 2023.09.08 20:30
82

Caverns of Time szett

A Caverns of Time egy speciális kiegészítő, hiszen ez az első olyan Hearthstone kiegészítő, ami kifejezetten a Wild formátumhoz készült.

A kiegészítő a Standard formátumban nem érhető el!

A Caverns of Time augusztus 31-én jelent meg 147 kártyával, ebből 113 régi lap buffolva és 34 teljesen új lap!

A buffolt lapok a saját szettjeikben is buffolva lettek. Íme egy példa: Jade Behemoth - Ez a lap eddig 6 Manába került, de már csak 5-be. Ez a lap (illetve ennek egy másolata) szerepel a Caverns of Time szettben is, ugyanezzel az értékekkel. Tehát mind a 113 buffolt lap ugyanazokkal az értékekkel és képességekkel rendelkezik a saját szettjében és a Caverns of Time szettben is.

A Caverns of Time lapjait a Kártyák > Caverns oldalon érhetitek el (itt mind a 147 lapot láthatjátok, a 113 buffolt és a 34 újat is).

A Signature kártyák kinyithatóak Caverns of Time kártyacsomagokból, illetve a Wild kártyacsomagokból és a saját szettjük kártyacsomagjából is, ahol ez elérhető.

Új Signature kinézetek

Néhány régi kártya (ami a Caverns of Time szettbe is bekerült) új Signature kinézeteket is kapott:

Aya Blackpaw Signature kinézet Don HanCho Signature kinézet CThun Signature kinézet NZoth, the Corruptor Signature kinézet  YShaarj, Rage Unbound Signature kinézet Yogg-Saron, Hopes End Signature kinézet Sir Finley Mrgglton Signature kinézet Brann Bronzebeard Signature kinézet Elise Starseeker Signature kinézet Reno Jackson Signature kinézet Loatheb Signature kinézet Kazakus Signature kinézet Cenarius Signature kinézet Tirion Fordring Signature kinézet Patches the Pirate Signature kinézet

További híreink