HS Blog: A worgen szőre, avagy Kutyaharapás szőrével
Erre a hétre érkezzék egy egészen különleges ital. A receptkönyvben ez volt az utolsó, legközelebb már ételek fognak következni.
Hair of the Worgen
A worgen szőre, avagy Kutyaharapás szőrével
előkészület: 10 perc
adag: 1 adag
Illik hozzá: egyszerű pirítós, röszti, maradék pizza
Hozzávalók:
2 bögre marhahúsleves
1 fekete tea filter
1 tojás
kis nagy csipet őrölt gyömbér
csipet só
bőséges cseppnyi Tabasco szósz
kevés sör vagy sherry
1. Öntsük a marhahúslevest egy kis lábosba közepes hőfokon és tegyük bele a teafiltert.
2. Üssük a tojást egy kis edénybe és tegyük félre.
3. Vegyük feljebb a leves alatt a hőt pont annyira mielőtt elkezdene párologni és egy vagy több perc múlva vegyük ki a filtert belőle.
4. Adjuk a leveshez a gyömbért, sót, Tabasco szószt és a sört vagy sherryt ha használunk.
5. Miközben keverjük a tojást öntsük a leves felét az edénybe. Ez megenyhíti a tojást és jobban összedolgozhatóvá teszi a levessel.
6. Öntsünk mindent vissza a lábosba és főzzük, amíg nem kezd gőzölögni.
7. Szűrjük át egy finom szűrőn/szitán egy hőálló bögrébe és fogyasszuk melegen.
Vége hozzászólásban