HS BlogokBlizzard kitekintő

HS Blog: Blizzard kitekintő

2022.06.23 10:55
62

Blizzard kitekintő

Eléggé "uborkaszezon" hangulat van az utóbbi időben. Nem nagyon jönnek hírek a Blizzard játékairól, habár idén több megjelenés is lesz/várható, így valószínűleg arra fordítanak most több figyelmet.

Így gondoltam hozok egy kis olvasnivalót az általam összeszedett dolgokról a Blizzard játékaival kapcsolatosan.

Hearthstone®

A harmadik Battlegrounds: Lobby Legends készen áll, hogy felhevítse a hétvégét! A világ legjobb 16 Battlegrounds játékosa küzd meg az 50.000 dolláros összdíjazású versenyen, miközben bemutatják a hősportrékat és a Disco Dynamite Battlegrounds Strike-ot a vadonatúj Eternal Night Bundle-ből. Az adás során bemutatásra kerül néhány Battlegrounds újítás is, melyek a következő nagy patch-el érkeznek.

Dátumok és adás kezdési időpontok

  • PDT: június 24., péntek - június 25., szombat, 16.00 óra (Csendes-óceáni nyári idő)
  • CEST: június 25., szombat - június 26., vasárnap, 01.00 óra (Közép-európai nyári idő)
  • KST: június 25., szombat - június 26., vasárnap, 08.00 óra (Koreai idő)

1. nap: 16 játékos küzd meg két csoportban, csoportonként 3 mérkőzés

2. nap: legjobb 8 játékos

Nyereményalap: 50,000 $ (USD)

Kommentátorok: EducatedCollins és Jia

"A" csoport: DaPeeDou, Waterloooooo, Bofur, Zorg, Gohan, KijilhaKase, Oliech, Koyomi

"B" csoport: Valeera, Jag-eunsae, guDDummit, AlexJP, Keromon, XQN, Kid, blzz

Hol lehet nézni:

World of Warcraft®

Pontos megjelenési dátumot ugyan még nem szolgáltatott a Blizzard, de már előrendelhetővé vált a World of Warcraft® legújabb kiegészítője a Dragonflight. Máris három változatban lehet rá a rendelést leadni.

Alap Kiadás (49.99 €) Heroic Kiadás (69.99 €) Epic Kiadás (89.99 €*)
World of Warcraft®: Dragonflight (elérhető a megjelenés-kor) x x x
Drakks Pet** x x x
Dracthyr faj (elérhető a megjelenéskor vagy előtte) x x x
Azonnali karakterfejlesztés 60-as szintre x x
Tangled Dreamweaver repülő mount x x
Murkastrasza Pet x x
Timewalker's Hearthstone Effect x
Diadem of the Spell-Keeper fej kozmetikai tárgy x
Wings of Awakening palást kozmetikai tárgy (5 színvariáci-óban) x
30 nap játékidő x

*Ugyan az Epic Kiadás 89.99 €-ba kerül, de mivel tartalmaz 30 nap játékidőt, ami egyébként 12.99 €, azt is figyelembe véve 77.00 €.

**Csak előrendelés esetén jár, megjelenés után nem lesz elérhető.

Persze aki a Gyűjtői Kiadások rajongója annak is van remény, ugyanis a Blizzard Shopban 129.99 €-ért már azt is elő lehet rendelni. Vagy várunk amíg Magyarországon is valamelyik üzlet nem teszi előrendelhetővé.

A gyűjtői kiadás a fenti digitális tartalmakon felül tartalmazza:

  • The Art of Dargonflight keményfedeles művészeti album,
  • Alexstrasza egérpad,
  • az 5 sárkányaspektus kitűzők.

A kiegészítő várhatóan még idén, legkésőbb 2022. december 31-én fog megjelenni. A kiegészítővel való játékhoz szükséges a World of Warcraft® és az eddig megjelent összes kiegészítő. A játékon belüli tartalmak és az azonnali karakterfejlesztés a WoW Classic változataiban nem használható.

Overwatch®

2022. október 4. Jegyezzük fel ezt a dátumot, ugyanis várhatóan ezen a napon rajtol az Overwatch®2.

A játékról tudni kell, hogy nem egy különálló játékként érkezik, hanem lényegében egy nagy frissítés jön az Overwatch®-hoz, mely azt követően már Overwatch®2 néven fog futni.

A játékkal ugyan ingyen játszhatunk, de tele lesz mikrotranzakcióval, így a legtöbb tartalomért pl. skinek fizetnie kell annak, aki szeretné megszerezni. A Loot Boxok megszűnnek létezni, helyettük megjelenik a játékon belüli bolt és a Battle Pass. Várhatóan hasonlatos lesz a Hearthstone®-ban már ismert Shop-hoz és Tavern Pass-hoz. A nem kinyitott Loot Boxok persze nem vesznek el azokat a megjelenést követően a játék automatikusan kinyitja. (forrás. Reddit)

Azon játékosoknak akik már rendelkeztek az Overwatch®-csal 2022. június 23. előtt a Blizzard köszönetképpen egy Founder's Pack nevezetű csomagot ad. Ebben a csomagban két epic kinézet és egy játékos ikon érkezik. A csomag megszerzéséhez csupán be kell lépni a játékba 2022. december 5-ig.

Továbbá elérhetővé vált egy úgynevezett Overwatch®2: Watchpoint Pack, melynek a megvásárlása (39.99 €) esetén hozzáférést kapunk az Overwatch®2 következő (2022. június 28-án induló) béta teszteléséhez, megkapjuk az Overwatch Legendary Edition-t, mely 5 epic és 5 legendary kinézetet tartalmaz, kapunk egy Overwatch®2 ikont, 2000 Overwatch®2 virtuális valutát, hozzáférést az első Battle Pass Prémium változatához (az első 3 Battle Pass Premium-ot 1000/db OW2 virtuális valutáért lehet majd megvenni) és két legendary kinézetet (Space Raider Soldier 76 és Space Raider Cassidy). Ezek egy része csak a megjelenést követően lesz elérhető.

Az OW2-vel történő játékhoz hozzá kell adjuk a mobil telefonunk számát a fiókunkhoz.

Megjelenéskor az Overwatch®2-nek még csak a PVP része lesz játszható, a tervezett indulási sémát a következő kép tartalmazza.

Egyebek

Itt a nyár, így megérkezett az idei év nyári leárazása a Blizzard online boltjába. Akár 67%-kal is olcsóbban juthatunk hozzá egyes digitális tartalmakhoz. Az akciók egészen 2022. július 4-ig (Függetlenség Napja) érhetők el.

Remélem mindenki talált magának valami olyat ebben a cikkben ami felkeltette az érdeklődését. Ha pedig szeptemberig már nem jelentkeznék akkor Kellemes nyarat kívánok mindenkinek!

Vissza a HS Blogokhoz!

További híreink