Mini-hírekHearthstone Nibble-Biscuit

Mini-hír: Hearthstone Nibble-Biscuit

2019.05.01 19:56
710

Sziasztok!

Nemrég hozzájutottam a Hearthstone Innkeeper’s Tavern Cookbook-hoz és arra gondoltam, hogy a benne szereplő recepteket megosztanám a közösséggel. Lefordítom és úgy teszem fel, így akinek valamilyen okból kifolyólag nincs meg a könyv az is megismerheti kedvenc fogadósunk receptgyűjteményét.

Terveim szerint hetente felteszek egy receptet így bőven lesz ideje mindenkinek megismerni és akár egyik-másik ételt vagy italt elkészíteni. Vannak a receptek között rövidebbek-hosszabbak és vannak egyszerűbben és bonyolultabban elkészíthetőek. Mivel a mini-hírek 1500 karakterig engednek cikket közölni, így a hosszabb írásokat mint ezt is hozzászólásban fogom befejezni. Remélem elnyeri a tetszéseteket és mindenki megtalálja majd a számára tetszőt.

A recepteknek az eredeti nevét írom, mert némelyiknek fantázianeve van, némelyik meg lefordítva elég bizarrul hangzik. De odaírom, hogy én hogyan nevezném el. A receptek amerikai stílusúak, tehát a metrikus rendszert (kilogramm, liter, stb.) mellőzik, de azért megpróbálom odaírni, a mi rendszerünk szerint miből kb. mennyi kell. Továbbá a receptek után (nem mindegyik után) lesznek általam tett megjegyzések, ami az alapanyagokra vagy az elkészítésre vonatkozik.

Első recept a Hearthstone Nibble-Biscuit. Gondoltam ezzel kezdem, mert a sütinek spirális a mintázata, mint a Hearthstone emblémája. A későbbiekben viszont a könyv tematikája szerint fogok haladni (koktélok, moktélok, ínyencfalatok, édességek). Akkor jöjjön a recept hozzászólásban.

Vissza a mini-hírekhez!

További híreink