Mini-hírekKarakterspecializáció, új j...

Mini-hír: Karakterspecializáció, új játékmódok, ingyen Titánkártyák

2021.04.01 05:34
358

Karakterspecializáció, új játékmódok, ingyen Titánkártyák

Még csak nem rég jelent meg az új kiegészítő, de a benne bevezetett varázslattípusokról sok pozitív visszajelzés érkezett, így következő lépésként a WoWban ismert karakterspecializációt is bevezetik.

Minden karakter megkapja a magáét és minden specializációhoz saját Hero Power fog tartozni, melyeknek ugyanúgy lesz fejlettebb változata.

Lássuk is ezeket:

Érkezik két új játékmód is.

Az egyik az Instance Run a másik a Scenario névre hallgat. Mindkettő a WoW mintája alapján lesz játszható. Heroic módot is kapnak.

A Scenarionál kiválasztunk egy DPS specializációt és jelentkezés után a játék összesorsol minket másik két szintén DPS játékossal, majd egy véletlenszerűen összeállított 15 lapos paklival kezdünk. Itt 6 erőteljes ellenfelet kell legyűrnünk, mindegyik legyőzése után választhatunk egy Treasuret és bővíthetjük paklinkat. Változik a játék kinézete is ugyanis a három játékos és az ellenfelük egyszerre lesz jelen a harctéren, a játékosok pedig látják majd egymás kézben lévő lapjait is. A játékosok egyszerre fognak tudni cselekedni nem körökre bontva. Az ő körük végén a gép következik. Összesen 5 Scenario érkezik.

Az Instance Runban már öten játszanak a gép ellen 1 Tank 1 Healer és 3 DPS. Miután kiválasztottuk kivel és miként akarunk játszani, már saját magunknak kell a lapkészletünkből összeállítani egy teljes paklit, majd jelentkezni az adott Instancera és várni, hogy a gép összesorsoljon minket másokkal, akik szintén abba az Instanceba jelentkeztek, itt lesz lehetőség barátokkal is csatába menni. Ebben a módban 8-10 ellenfelet (Instance függő) kell legyőzni. Első körben 6 Instance érkezik. Minden ellenfél legyőzése után szintén magunkhoz vehetünk egy Treasuret, és félúton lehetőség lesz módosítani a paklinkon is.

Érkeznek a Titánok.

Az Old Godok megrontották a Hearthstonet nem is egyszer. Ezt már nem nézhették tovább a Pantheon Titánjai. Minden karakterhez annak érdekében, hogy meggátolják a további fertőzést csatlakozik egy.

Lássuk hát őket:

A Titánkártyák és a Hősképességek fordítása hozzászólásban található.

Sajnos azonban ezen újításokat vak Tortollan világjárók hozzák el és kétséges, hogy ebben az évszázadban megérkeznek. Addig is Bolondos Április 1-jét Mindenkinek!

Vissza a mini-hírekhez!

További híreink