HS BlogokKisbetűsek lettek a címek

HS Blog: Kisbetűsek lettek a címek

2020.09.30 20:07
971

Apró változtatás, ám mégis nagyon szembetűnő!

Megszűntek a NAGYBETŰS címek!

  • A címeknél a főoldalon, illetve minden hasonló oldalon (mini-hír gyűjtőoldal, legjobb pillanatok gyűtjőoldal, címkék, keresés) a CAPS LOCK-KAL írt címek megszűntek. A többi helyen meg eddig sem volt NAGYBETŰVEL írva a cím. Sokkal jobb látványt nyújt így!

A hírek fölötti legjobb paklik, az oldalsávban a paklik, a Hall of Fame paklik, és a pakli oldalon a további pakli ajánló:

  • Hasznos változtatásokat kaptak - egységesek lettek, kisebb lett a címek betűmérete, hibák lettek javítva.
  • Az "összes pakli megtekintése" és "új pakli létrehozása" mobilon teljesen megújult kinézetet kapott, és kissé PC-n is változott.

Az Imasarokból 23:00 után távoznak a hősök, mert az Imasarok Kocsmája bezár:

  • A hősök távoznak, és a következő üzenet jelenik meg: "A 431/2020. (IX. 18.) Korm. rendeletet betartva az Imasarokban a Kocsma 23:00-kor bezár, és a hősök távoznak. A Kocsma a rendelet értelmében 06:00-kor nyit újra. Vigyázzatok magatokra!". A hősök 06:00-kor tehát visszatérnek.

Egyéb:

  • A kártya oldalon "A kártya aréna értékelése" részen, ha dual-kaszt kártyát néztél, akkor csak egy kaszt értékelését írta ki, ez most javítva lett.
  • Egyéb apróbb hibajavítások, és fejlesztések.

A mai napon 127 új kártya került be az adatbázisba (2 új hős, 59 Rexxar kaland lap, 24 Tavern Brawl, és 42 Battlegrounds lap), ezeket itt láthatjátok: Legújabb kártyák az adatbázisban

Vissza a HS Blogokhoz!

További híreink