Mini-hírekKitekintő - Warcraft művek ...

Mini-hír: Kitekintő - Warcraft művek magyarul

2020.05.01 09:18
941

Kitekintő - Warcraft művek magyarul

FIGYELEM a következő sorok nem reklám, csupán tájékoztató célzatúak.

A szukits jóvoltából újra lehet majd kapni magyar fordításban Warcraft témájú műveket. Az oldaluk alapján már a nyár folyamán kézbe vehetik és olvashatják azok, akik szeretnének jobban elmélyülni a Warcraft világában.

Az első könyv a World of Warcraft: Krónikák első kötete lesz, mely az univerzum teremtésénél kezdődik és az első háborút megelőző időkig terjed. Személy szerint ezt várom a legjobban és remélem a többit is ki fogják adni.

A második William King által jegyzett World of Warcraft: Illidan lesz, mely kedvenc démonvadászunk történetét mutatja be hogyan vált azzá akit ma ismerünk.

A harmadik könyv a több Warcraft témájú könyvet is jegyző Christie Golden által írt World of Warcraft: Vihar Előtt, mely a World of Warcraft Legion kiegészítő vége és a Battle for Azeroth kezdete közti időt dolgozza fel.

Továbbá úgy látszik a Kezdetek előtt is elkezdődött már valami. :) Aki inkább (vagy egyben) a képregényekben szeret elmélyülni, nekik a Warcraft: Testvériség az ideális, mely a Warcraft: Kezdetek film előtt játszódik.

Vissza a mini-hírekhez!

További híreink