HS BlogokMegváltozott a mobilmenü, m...

HS Blog: Megváltozott a mobilmenü, megváltoztak a kiemelt paklik

2019.02.14 09:37
1301

Az elmúlt hetekben az új szerverre költözést követően (Részletek: Új szerver, frissített aréna értékek és aréna készítő, sok további változtatás) még több minden változott.

Hearthstone Hungary

Úgy gondoltam egy rövid cikk erejéig megemlítem csak a legfontosabb változásokat:

1. Mobilokon és tableteken teljesen megújult az oldal legfelső sávja. Korábban bejelentkezett felhasználóknak két sor is volt az oldal tetején (felhasználói fiók egy sor, menü még egy). Mostantól egy sorban van az egész, és ami még jobb mostantól ha lefele görgettek, akkor is ott marad a lap tetején az a felső sáv, ahonnan eléritek a mobilmenüt, a profilotokat, és az értesítéseket. Ez PC-n eddig is így volt, de mobilokon/tableteken nem.

Az alábbi képen nagyszerűen láthatjátok, ahogy egy sorba került minden, de nyilván már ti is tapasztaltátok ezt a változást, és remélem ti is nagyon hasznosnak találjátok.

Hearthstone Hungary

Nem bejelentkezett felhasználók pedig egy "üres profilképet" láthatnak a jobb felső sarokban, amire kattintva bejelentkezhetnek.

2. A mobilmenü is megújult! Már nyilak is jelzik, ha egy menüpont még további menüponttal rendelkezik. A menüt bezárni pedig értelemszerűen a menün kívülre kattintva lehet.

Hearthstone Hungary

Mostantól a mobilmenü is megnyitható az oldal alján is, és nem kell visszamenni az oldal tetejére.

3. Pakliknál már egy csillag jelzi, hogy az adott pakli kiváló! A csillag az adott kaszt színét kapja meg.

Hearthstone Hungary

4. Híreknél már nincsen két "további hír" a hozzászólások felett, így rögtön hozzászólhattok.

Több nem fér bele a mini-hírbe. :)

Vissza a HS Blogokhoz!

További híreink