HS BlogokMeta búcsúztató paklirecept...

HS Blog: Meta búcsúztató paklireceptek!

2022.03.20 12:33
449

Meta búcsúztató paklireceptek!

Onyxia's Lair miniset-es paklik újratöltve!

Üdvözletem!

2022.02.16-án 19:30-kor egy kisebb ámokfutást rendeztem itt az oldalon! :D

Ekkor ugyanis megjelent az Onyxia's Lair miniset. Ezen felbuzdulva még aznap gyorsan, összedobtam 22 paklit. ( Jean-Luc Picard kapitány is most aztán tényleg foghatta a fejét, a 22 pakli láttán :D ) Ennek oka főleg az volt hogy egyéb elkötelezettségeim miatt amit most nem részleteznék, tudtam hogy nem lesz időm ezzel foglalkozni, így úgy voltam vele hogy gyorsan kiszórók mindent kapkodva, mert később meg elfejtettem volna hogy mit akarok. És a privát szekcióban így is van és volt jó pár pakli amik azóta is bemutatásra várnak! 

Így hát ennek a kapkodásnak meg is lett az eredménye, és megkaptam a magam kis kritikáját/ fejmosását érte! :)

Ám mivel jogosak voltak a megfogalmazott gondolatok, így én is észbe kapva úgy voltam vele hogy akkor megcsinálom ezeket a paklikat normálisan, leírással együtt, stb. Ezzel nem csak magamnak, hanem mindazoknak is ugyanúgy adósa vagyok akik esetleg követik a munkásságomat. És ezzel remélhetőleg sikerül majd korrigálnom a kis malőrömet. :) 

Még annyit azért megjegyeznék hogy, nem minden pakli maradt meg az akkori eredeti állapotában. Sok pakli esett át változtatásokon! Ez az egyik dolog, a másik pedig hogy ezeknek zöme fun vagy meme pakli. Bár akad egykét használható lista is, de összességében ezek fun paklik. 

Egyedül még a budget kategóriában készítettem egy két paklit, mivel régen volt már. Igaz ezeket hamarabb kellett volna bemutatni, nem most mikor már hetek vannak hátra az új meta-ig. Ezért elnézést is kérek, legközelebb ügyelek majd erre! És ami még fontosabb, bár gondolom ezt nem kell senkinek se mondanom, ezekre a paklikra ne költsetek el semmilyen dust mennyiséget se!!! Mivel nyakunkon az új kiegészítő, így tartalékolja mindenki az arany vagy dust mennyiségét! 

A kezdést rögtön a budget paklikkal tenném meg! 

A most soron lévő pakli, egy lassabb, control jellegű Shaman pakli lesz! Akinek elérhetőek a Core Set lapok, azoknak lényegében, ingyenes a pakli. A legendások mind Core Set-es lapok, amik meg elérhetők bárkinek. 

[deck_info]https://hearthstonehungary.hu/decks/standard-nzoth-shaman[/deck_info]

Következő egy Drek'Thar-os tempo Paladin pakli. Drek'Thar-t így vagy úgy de most mindenki megkaphatta, egyedül a 2 Whelp Bonker ami 800 dust-ba kerül, ha valaki nem vette meg az Onyxia's Lair miniset-t! 

[deck_info]https://hearthstonehungary.hu/decks/standard-drekthar-tempo-paladin[/deck_info]

Következő pakli egy lassabb control jellegű Paladin pakli. Ugyanaz vonatkozik erre a paklira is mint a korábban említett Shaman pakli esetén is. Ha valakinek elérhetőek a Core Set lapjai, akkor ez a pakli szinte ingyenes, mivel a legendary kártyák, mind Core Set-esek. 

[deck_info]https://hearthstonehungary.hu/decks/standard-dragon-control-paladin[/deck_info]

Következő és egyben utolsó budget kategóriás pakli, nem más mint egy sárkányos control Priest pakli. Régi és új lapokat is tartalmaz a pakli, ahogy nevéből is kitalálható, sárkányokra épít. A legendás lények pedig bárki számára elérhetőek lesznek, ha elérhetőek a Core Set lapjai. Akkor ez a pakli is, szinte ingyenes. 

[deck_info]https://hearthstonehungary.hu/decks/standard-mida-pureshadow-light[/deck_info]

Ezzel végére is értünk a budget listáknak, igyekeztem tényleg játszható paklikat összeraknia lehetőségekhez mérten! Remélem sikerült, és hogy lesz akinek esetleg tudtam ezekkel a paklikkal segíteni, így az  utolsó hetekre az új kiegészítő előtt is! Ígérem legközelebb erre is jobban oda fogok figyelni! Sajnos a mostani meta miatt nem minden kaszthoz tudtam budget paklit készíteni, pedig úgy volt betervezve a dolog. Ezt is nagyon sajnálom, most csak ezek közül tudtok válogatni. :/

Na de akkor térjünk át a " komolyabb " dolgokra, és nézzük a többi listát is. 

Kezdésnek itt van egy Hero Power Mage pakli, ami Vanndar Stormpike köré lett építve! Többet nem is írnék, próbáljátok ki! :)

[deck_info]https://hearthstonehungary.hu/decks/standard-vandarhero-power-mage[/deck_info]

Következő pakli a sorban egy Drek'Thar-os, tempo alapú Demon Hunter pakli, néhány régi ismerőssel, régebbi meta-bol visszaköszönve. 

[deck_info]https://hearthstonehungary.hu/decks/standard-drekthar-whelp-dh[/deck_info]

Aztán van itt nekünk egy Pet Collector-os, face alapokra épített Hunter paklink is. Bár aggro paklinak nevezni kissé túlzás, főleg hogy vannak Rush-os dolgaink is, de majd meglátjátok ha kipróbáljátok! Az alapot a face Hunter adta, így is. 

[deck_info]https://hearthstonehungary.hu/decks/standard-face-collector[/deck_info]

Következő pakli megint csak egy Vanndar Stormpike köré épített Druid pakli lesz. A pakli lényegében egy sárkányokra és rampra épít, mindeközben próbáljuk valahogy túlélni az aggro paklik ellen. Hogy milyen eszközökkel kívántam ezt megtenni, meglátjátok ha megnézitek a paklit. Lényegében olyan mintha megpróbáltam volna vegyíteni a Kazakusan-os ramp és a tokken Druid paklikat. 

[deck_info]https://hearthstonehungary.hu/decks/standard-vandar-the-dragon-slayer[/deck_info]

Következő pakli egy kicsit csalás, mivel amellett hogy a meta-ban is szerepel, ez a pakli megtalálható a játékon belül is a pakli receptek közt. De mivel egy játszható és élvezhető pakliról van szó, így sajnáltam volna kihagyni innen. Egyébként egy Find the Imposter, Quest-es Rogue pakliról van szó. Kis módosítást eszközöltem a pakliba, amit megláthattok ha megnézitek a paklit. Emellett ezt a paklit bátran tudom ranked játékhoz is ajánlani, bár tény hogy nem az én érdemem. :D

[deck_info]https://hearthstonehungary.hu/decks/standard-si7questline-rouge[/deck_info]

Következő pakli a listán egy control jellegű Priest pakli, megint csak sárkányokkal, akárcsak a budget lista esetén. Ám itt csavartam a dolgon egy kicsit és megpróbáltam a Lightmaw Netherdrake köré építeni a paklit. Hogy ez hogyan sikerült vagy épp nem sikerült, majd megláthatjátok ha megnézitek és kipróbáljátok a paklit! :)

[deck_info]https://hearthstonehungary.hu/decks/standard-holyshadow-dragons[/deck_info]

Következő pakli nem lesz más mint egy N'Zoth, God of the Deep köré épített Shaman pakli, belecsempészve egy kis Freeze vagy Frost vonalat is. 

[deck_info]https://hearthstonehungary.hu/decks/standard-onyxia-shaman[/deck_info]

Következő paklival még maradunk a Vanndar Stormpike vonaton, ám ezúttal a Demon Hunter pakliról lesz szó. Nem kell túlbonyolítani vagy gondolni a dolgot, nincs itt semmilyen nagy combo, a pakli maga egyszerű mint egy bot. Csak Vanndar Stormpike ad egy kis ízt a paklinak. De majd meglátjátok ha megnézitek és kipróbáljátok a paklit. :)

[deck_info]https://hearthstonehungary.hu/decks/standard-vanndar-the-demon-slayer[/deck_info]

Következő pakli nem más mint egy szintén Vanndar Stormpike köré épített Deathrattle-s Hunter pakli, amivel szó szerint előadhatjuk az ellenfeleinknek hogy mi face Hunter pakli akarunk lenni. Hogy ez így van e vagy sem, majd meglátjátok, ha ránéztek a listára. Annyit elmondhatok hogy érdekes vele játszani. :)

[deck_info]https://hearthstonehungary.hu/decks/standard-vandar-deathrattle-hunter[/deck_info]

Ha már Deathrattle lények akkor még maradjunk egy kicsit ennél a vonalnál, és a következő pakli is egy Deathrattle-s pakli lesz, Ezúttal Rogue-val lehet bohóckodni, valamint Vanndar Stormpike itt most kimarad a buliból. Ízelítőnek annyit a pakliról hogy egy igazi meme dologról van szó. Szerintem ha megemlítem azt hogy keressük az " Ezer Igazság kardját ", akkor le is lövöm a poén egyik részét. Azt hogy mit tartogat még a pakli, azt nem árulóm el, lessétek meg, és próbáljátok ki, ha megvannak hozzá a lapjaitok! :)

[deck_info]https://hearthstonehungary.hu/decks/standard-secretdeathrattle-rouge[/deck_info]

Következő pakli nem lesz más mint egy N'Zoth, God of the Deep köré épített, control Warrior pakli. 

Túl sok szót nem érdemes fecsérelni a paklira, az N'Zoth, God of the Deep-el már nagyjából el is árultam hogy mire lehet számítani a paklival kapcsolatban. Régi új lapok keveréke ez a pakli, egy két érdekes dologgal megfűszerezve. 

[deck_info]https://hearthstonehungary.hu/decks/standard-dragonnzoth-warrior[/deck_info]

Következő paklival még maradunk a Warrior-nál, egy kicsit érdekesebb megközelítésben. Frenzy-s lényekre és Armor generálásra építő pakli, egy combo(s) kis meglepetéssel a végére! Ha felkeltette az érdeklődéseteket akkor, nézzétek meg a listát, és próbáljátok ki! :)

[deck_info]https://hearthstonehungary.hu/decks/standard-armorfrenzy-warrior[/deck_info]

Végül pedig elérkeztünk az utolsó paklihoz is, ami nem lesz más mint egy control Warlock pakli. Egyedüli csavar a dologban az hogy sárkányokkal, és egy két kisebb combo lehetősséggel is játszunk. Mindezek mellet pedig a szokásos Warlock dolgokat tartalmazza a pakli. 

[deck_info]https://hearthstonehungary.hu/decks/standard-raid-boss-onytus-control-warlock[/deck_info]

Húhhh... és ezzel végére is értem az egésznek! Ezzel akkor letudva a magam és felétek lévő tartozássom is! Remélhetőleg akkor így már sikerült korrigálni a múlt hónapi kis malőrömet! De további kritikákat is elfogadok, miben lehetne még a jövőben javítani stb! 

A leírtakat meg nézzétek el nekem ha nem olyan szép, vagy rendezett, most először írok ilyen blog-ot. De majd idővel alakul ez is, én legalábbis így vagyok vele. Minden esetre köszönöm a figyelmet, és a türelmeteket ha végigolvastátok a leírtakat!  És akkor  nem maradt más hátra, mint hogy jó szórakozást kívánjak a paklikhoz! Legközelebb már az új kiegészítőnél fogok jelentkezni, remélhetőleg új paklikkal! Valamint hamarosan várhatóak majd újabb Classic pakli listák is! Wildban meg most már tényleg befejezzem, a fanmade Warcraft 3-as kalandmodnak szánt paklik bemutatását is! :)

Vissza a HS Blogokhoz!

További híreink