Mini-hírekWorld of Warcraft Shadowlands

Mini-hír: World of Warcraft Shadowlands

2020.08.31 22:52
1106

Animated shorts - Bastion (Bástya)

A Blizzard bejelentette a World of Warcraft Shadowlands megjelenésének napját (2020. 10. 27. itthon gondolom 28.). De még előtte kapunk egy pár részes minisorozatot Afterlives címmel (akárcsak a Battle for Azeroth előtti Warbringers), ami a kiegészítőben érkező szövetségeseket (covenant) mutatja be.

Az első rész már meg is érkezett mely Bástyát (Bastion) a Kyrian nép otthonát és az angyalszerű felemelkedetteket (ascended) mutatja be, kiknek a Shadowlands rendjének a megőrzése és a holtak átkísérése a feladatuk, miközben minden gonosz tárhelyét a Bendőt (Maw) felügyelik.

Ennek feliratozott videóját láthatjátok. Ez az első ilyen videóm, így elnézést az esetleges hibákért.

Bástya

Bástya az elízikus (szépséges, tökéletes, békés gyűjtőfogalma) távlatok, kristályos égboltok és érintetlen tornyok ragyogó zónája, rend és terv szerint uralva. Ezt a paradicsomi birodalmat az állhatatos lényekből álló Kyrian Szövetség, uralják, akiknek a túlvilágon a legmagasztosabb a feladatuk: A halandó lelkek megóvása, amikor átlépnek az Árnyékföldekre. Az olyan lények, mint az Azerothi nemes Szellemgyógyítók (Spirit Healer), eredetileg Kyrianok.

Azokat a lelkeket, akik elkötelezték magukat a szolgálat iránt, és akiket a Döntőbíró (Arbiter) elég előkelőnek tart, azt Bástyába küldik, hogy megvizsgálják az életüket, megtisztuljanak terheiktől és útnak induljanak az erényállapot felé, hogy egyszer felemelkedhessenek a Kyrianok közé, a tisztaság hírnökei legyenek az Árnyékföldeken. Egy híres lélek, akit Bástyába küldtek, és most a Kyrianok tagjává igyekszik válni, a legendás Paladin, Uther the Lightbringer.

Azok, akik életükben is szolgáltak, Bástyába kerülnek, hogy vállalják mind közülük a legnagyobb kötelességet - a lelkek Árnyékföldekre szállítását. Bástya csillogó tornyai és mindent felülmúló látványa kihívásokkal várja az állhatatos Kyrianiakat.

Vissza a mini-hírekhez!

További híreink