HS BlogokWorld of Warcraft Shadowlan...

HS Blog: World of Warcraft Shadowlands minisorozat 2. rész

2020.09.04 16:53
539

Animated shorts - Maldraxxus

A (nálunk is) 2020. október 27-én megjelenő World of Warcraft Shadowlands előtt érkező négy részes minisorozat második része, mely Maldraxxusba vezet, ahol egy különleges karakter került a középpontba.

A videóban orc nyelven elhangzó ur'gora azt jelenti, hogy becstelen, de ezt direkt hagytam így.

Jó szórakozást.

Maldraxxus

Maldraxxus egy háború sújtotta zóna, amelynek lakóit az örök háború egyaránt alakítja. A Necrolord Szövetség uralma alatt Maldraxxus az Árnyékföldek katonai hatalmaként szolgál, és olyan általában gonosznak számító lényeknek ad otthont, mint például az undormányok (abomination) és nekromantáknak, bár a Maldraxxusban élő lények nem eredendően gonoszak - csak a háború és a hatalom állandó kilátásai formálják őket.

Maldraxxusba azon lelkeket küldik, amelyek könyörtelenek és háborúimádók voltak az életben, olyan lelkek, amelyek soha nem adnák meg magukat, és nem zárkóznának el az élet bármilyen konfliktusától. A Necrolordok örömmel fogadják azokat a lelkeket, amelyek a háború eszközei szerint törekszenek a nagyságra. Az erőteljesnek ítélteket gyorsan felemelik hatalmi pozíciókba, a gyengének tartottakat pedig Maldraxxus fegyvereinek üzemanyagává alakítják. Draka, Thrall anyja és az életben rendíthetetlen harcos, gyorsan hatalmi pozícióba emelkedett Maldraxxusban.

Maldraxxus brutális kiválasztási folyamata ingatag hierarchiát hozott létre egy hatalmas sereggel, de ez a hierarchia most veszélyben van - Maldraxxus régóta kinevezett vezetőjének eltűnésekor az öt legerősebb Nekrolord most harcol a Szövetség irányításáért.

A háború sújtotta Maldraxxuson belül a hatalom - legyen az bármiféle - csinál rendet. Itt, a nekromantikus varázslat szülőhelyén, azok, akik elsajátítják a halál hatalmát, az ambiciózus lelkek légióit kérlelhetetlen élőhalott seregekké változtatják.

Vissza a HS Blogokhoz!

További híreink