Mini-hírekWorld of Warcraft Shadowlan...

Mini-hír: World of Warcraft Shadowlands minisorozat 3. rész

2020.09.11 16:20
623

Animated Shorts - Ardenweald

A World of Warcraft Shadowlands kiegészítő megjelenése előtti minisorozat harmadik része, mely Ardenwealdet mutatja be számunkra. A korábbi minihíreket kiegészítettem a zónák leírásával. Mindenki csak saját felelősségére olvassa el mert lehet, hogy légterelőket  :-) (spoiler) tartalmaznak.

Ardenweald

Ardenweald egy elvarázsolt és titokzatos erdő. Az Éjtündér (Night Fea) Szövetség uralja, Ardenweald-et Azeroth Smaragd Álmának (Emerald Dream) sötét tükréhez hasonlították - Mivel a Smaragd Álom a tavasz és a nyár közötti élet körforgását ábrázolja, Ardenweald az ősz és tél, valamint a pihenés és a hibernálás ciklusát tükrözi.

A természet iránt elkötelezett lelkeket a Döntőbíró (Arbiter) küldte ide, ahol az Éjtündérek kinyerik az életenergiát (anima) a halandó lelkektől, és ezeknek a szunnyadó szellemeknek adják, megfiatalítják és átitatják életüket a régi lelkekkel és tudással, és felkészítik őket az újjászületésre az élők között. A harmadik háború alatt meggyilkolt félisten Cenarius, Ardenweald-ban töltött időt, hogy megújuljon, mielőtt visszatérne Azerothba a Kataklizma során.

Ardenwealdban még sincs minden rendben. Ardenweald az a zóna, amely a halál gépének meghibásodásának köszönhetően az életenergia nélkülözéstől szenved leginkább, és a Télkirálynőnek át kell élnie azt a kemény döntést, mely lelkek és ligetek érdemlik meg az utolsó csepp értékes életenergiát, és melyek azok a lelkek melyeknek örökre el kell halványulniuk.

A vadonnal szoros kapcsolatban állók túlvilága, Ardenweald a végtelen megújulás területe, amelyet a misztikus éjtündérek gondoznak. Ebben az örök erdőben hatalmas álomfák beszippantják az értékes életenergiát, hogy táplálják az újjászületésre váró lelkeket.

Vissza a mini-hírekhez!

További híreink