Mini-hírekWorld of Warcraft Shadowlan...

Mini-hír: World of Warcraft Shadowlands minisorozat 4. rész

2020.09.18 15:37
645

Animated Shorts - Revendreth

A World of Warcraft Shadowlands kiegészítő megjelenése előtti minisorozat negyedik része, mely Revendreth-t mutatja be számunkra.

Revendreth

Revendreth a sötét titkok és a gótikus tornyok földje, főként sötétségbe burkolódzik, bár van néhány hely, ahol a fény áttört a sötét felhőkön, és elérte a földet. A Venthyr Szövetség uralma alatt álló Revendreth nem az hely, ahová a lelkek általában remélik, hogy kerülnek.

Revendreth-be küldött lelkek azok, akik büszkék voltak az életben, vagy olyan hibáik vannak, amelyek megakadályozzák, hogy hasznosak legyenek az Árnyékföldek más területein. Ezeket a lelkeket Revendrethbe viszik, hogy vezekeljenek bűneikért és felkészüljenek a megváltásra - a Venthyrek által elkövetett elképzelhetetlen kínok által. Az egyik ilyen lélek, amely Revendreth-ben találta magát, Kael'thas Sunstrider lelke, akinek meg kell fizetnie életében elkövetett bűneiért.

Annak ellenére, hogy tisztában vannak a szerepükkel, hogy megtisztítsák a lelkeket a bűneiktől, a Venthyrek lassan engednek a saját büszkeségüknek, ami vezetési válsághoz vezet a vámpír kínvallatókon belül.

A fenyegető erődök és a gótikus falvak birodalma, Revendreth a venthyreknek ad otthont. Az ide érkező nyomorult lelkek bűnbánatot találhatnak vétségeik miatt... vagy csupán kielégítik őrzőik étvágyát.

Vissza a mini-hírekhez!

További híreink