HS BlogokY'Shaarj limitált idejű ese...

HS Blog: Y'Shaarj limitált idejű esemény

2022.06.09 09:13
131

Y'Shaarj limitált idejű esemény

Alig ért véget az előző esemény máris egy újabb kezdődött 2022. június 7-én. Ez a negyedik eseménye a Mercenaries módnak, melyben az Ősi Istenek közül Y'Shaarj-ot szerezhetjük meg zsoldosaink közé.

Ahoy matrózok! Az elkövetkező napokban nagy zsákmányra tehetünk szert. Oldjátok el a hajó köteleit, mert azonnal kifutunk! Orrvitorlát kurtítani, kurtvitorlát ordítani!

Az előző eseményekhez hasonlóan itt is tíz feladatot kell teljesíteni, a feladatok a már korábbi eseményekben megszokott módon - naponta két feladat - válnak elérhetővé. Így a 9. és 10. feladat 2022. június 11-től lesz teljesíthető. Az esemény egészen a 2022. június 21-ig lesz elérhető.

Az esemény valamennyi feladatának a teljesítése esetén gazdagabbak leszünk 750 Coin-nal, megszerezzük Y'Shaarj-ot [ejtsd: Yah-Sha-Raj] zsoldosként, a hozzá tartozó egyik arany portrét és a gyémánt portréját.

Az alábbi táblázatban láthatók az esemény feladatai, követelményük és az értük járó jutalom.

Feladat Leírás Jutalom
Hegyi Túrázók Teljesítsd a Baron Geddon Bounty-t legalább 2 Pirate-tel Blackrock Mountain-ban.* 50 Y'Shaarj és 25 Patches the Pirate Érme
Nem Tartható Fent Többé Vidd be a végső csapást egy körben Azshara, Tidemistress és a Loyal Myrmidon ellen a Queen Azshara Bounty-ban. Y'Shaarj (zsoldos)
Strandolós Nap Teljesítsd az Acolyte of N'Zoth Bounty-t 6 Human-nal Darkshore-ban.* 50 Y'Shaarj és 25 Reno Jackson Érme
Tűzzel a Tűz Ellen Teljesítsd a N'Zoth Bounty-t N'Zoth-tal a csapatban.* 75 Y'Shaarj és 50 N'Zoth Érme
Nincs Borzongás Teljesítsd a Captain Shivers (Borzongás Kapitány) Bounty-t Heroic módban legalább 3 Pirate-tel Darkshore-ban.* 75 Patches the Pirate és 50 Captain Hooktusk Érme
A Probléma Gyökere Teljesítsd az Ursula Windfury Bounty-t anélkül, hogy Ursula egyszer is támadna Winterspring-ben. 50 Y'Shaarjs, 25 Reno Jackson és 50 Véletlenszerű Érme
Kötetlen Düh Ölj meg legalább 4 barátságos karaktert Y'Shaarj Rage Unbound képességének használatával egyetlen fordulóban.** Arany Y'Shaarj (portré)
Most Már Gyerek Vagy Teljesítsd N'Zoth Bounty-t Heroic módban miközben minden zsoldos életben marad Sunken City-ben. 100 Y'Shaarj Érme
Csapattárs Teljesítsd a Taran Zhu Bounty-t Heroic módban legalább 5 Pirate-tel Darkshore-ban.* 75 Y'Shaarj és 50 Captain Hooktust Érme
A Hódítás Látomásai Egyetlen fordulóban okozz legalább 150 sebzést Y'Shaarj Defiled Attack képességével. Gyémánt Y'Shaarj (portré)

* A zsoldosok élve kell legyenek.

** Mivel egyszerre csak 3 zsoldos lehet a térfelünkön, ezért kell legyen legalább egy olyan is aki megidéz valamit.

Aki nem szeretné, vagy nem tudja teljesíteni az eseményt a befejezést követően Y'Shaarj is megszerezhető lesz normál módon.

források:

outof.cards

Old Guardian

Vissza a HS Blogokhoz!

További híreink