Mini-hírekZsoldosok Könyve 1. rész - ...

Mini-hír: Zsoldosok Könyve 1. rész - Rokara

2021.04.12 10:42
642

Zsoldosok Könyve 1. rész - Rokara

Egy feltörekvő hős a Horda szolgálatában

Rokara az Alterac-völgyben (Alterac Valley) nőtt fel, a Dérfarkas Klán (Frostwolf Clan) büszke tagjaként. Thrall és Pokolsikoly Grommash (Grommash Hellscream) hősies történetein nevelkedett. Grommash tettei által ihletve, Rokara a harcos útját követve elhagyja családját, hogy a Horda tagjaként becsületet és hírnevet szerezzen.

Amikor Durotarba ér, Orgrimmar nyüzsgése büszkeséggel tölti el Rokarát. Azonnal próbára teszik és egy tanárt jelölnek ki mellé, Bru'kan-t a Sötétlándzsa (Darkspear) sámánt. A sámán módszerei szokatlanok voltak, de bölcsen felkészíti Rokarát első próbájára, a Barrensre.

Kalandjai során Rokara találkozik Guffal egy tauren druidával, Tamsinnel egy Elhagyott boszorkánymesterrel (Forsaken warlock) és Dawngrasp-el egy vérelf mágussal.

Találkoznak egy újabb trollal, aki szintén a Horda szolgálatában áll, a bájitalfőző és műtárgygyűjtő Kazakusszal, akinek semmi más nem jár az fejében, csakhogy összegyűjtse a Barrens néhány különösen értékes tárgyát...

Rokara egy 3 Manás 2 Támadással és 3 Élettel rendelkező Legendary, aki a Warrior kasztot erősíti. A harcmezőre kihelyezve azonnal képes más lényt megtámadni (Rush), és további képessége, hogy miután az egyik szövetséges lény támad és életben marad, +1/+1-et ad neki.

"Minden lépésed legyen óvatos, de állj egyenesen és vált vállnak vetve. Erőért és becsületért!"

Vissza a mini-hírekhez!

További híreink