Hírek240 000 további bot lett kitiltv...

240 000 további bot lett kitiltva, Aréna változtatás a trükkös játékosok miatt

Borovi Bence | 2024.04.20 10:00
800

Hearthstone bot

Nem áll meg a botokkal folytatott harc. Azt gondoltátok, hogy a múltkori majdnem százezres heti kitiltás nagy volt? Az most már eltörpül az eheti ban után.

 

Blizzard Entertainment cikkének a fordítása

Sziasztok, ismét egy frissítést osztunk meg veletek a botokkal kapcsolatban.

Legutóbbi frissítésünk óta folyamatosan tiltottuk ki a botokat. Ez azt jelenti, hogy újabb 240 000 fiók lett kitiltva a játékból.

A 29.2-es patch-ben az Arénán is változtattunk, hogy miként és kivel rak össze a játék. Ez egy megelőző lépés volt az extrém játékstílusok ellen, amit az Arénában véltünk felfedezni, ezeket úgy is szoktuk hívni, hogy "barcode" fiókok. Ha egymás után többször idő előtt befejezed az aréna futamaidat (tehát 3 vereség előtt rányomsz a "Retire" gombra), akkor mostantól egy külön rangba fog sorolni a játék, ahol csak a hozzád hasonló játékosokkal kerülhetsz össze. Ez a lehetőség, hogy idő előtt befejezz egy aréna futamot, fontos funkcionalitás, ha más paklit szeretnél játszani, de a játékosok egy kis százaléka kihasználta ezt a rendszert és addig indítanak új futamot, amíg nem kapnak egy igazán erős aréna paklit. Ezzel a változtatással az előbb említett játékosok továbbra is megtehetik ezt és játszhatnak az extrém erős paklikkal, de mostantól egymás ellen fognak játszani olyanokkal, akik szintén ezt tették és szintén extrém erőteljes paklikkal rendelkeznek, így igazságosabb lesz a rendszer és mindenki számára jobb játékélményt tudunk biztosítani.

A kezdeti visszajelzések jók voltak, de ez még egyelőre csak egy kezdetleges kísérlet. Folyamatosan megfigyeljük az adatokat és hallgatunk a visszajelzéseitekre, hogy lássuk ez a változás milyen hatással van a játékra, és meghozzuk a szükséges változtatásokat, amennyiben azokra szükség lesz.

Találkozunk a Kocsmában!

Forrás: Hearthstone fórum

blizzard ban

További híreink