HírekA Blizzard átalakítja a Hearthst...

A Blizzard átalakítja a Hearthstone csapatot, többeket elbocsátottak

Borovi Bence | 2023.09.27 12:00
691

Hearthstone elbocsátások

Váratlanul több embert is kirúgtak tegnap a Hearthstone csapatból, mert a Blizzard átalakítja a Team 5-ot. Érdekes lesz látni, hogy vajon mi fog változni a játékban.

 

Többen is írták a LinkedIn-en, hogy el lettek bocsátva a Hearthstone csapatból, volt aki már 18 éve dolgozott a Blizzardnál, és mindenféle előzetes értesítésnél nélkül váltak meg tőle a tegnapi nap folyamán (Hearthstone Tools Engineer). Volt, aki Twitteren jelezte (Hearthstone producer), hogy már nincs rá szükség a Hearthstone csapatban.

Annyit lehet tudni, hogy szervezeti átalakításokat eszközöl a Blizzard a Hearthstone csapatnál, ezért egyes emberekre már nem lesz szükség.

Azt sajnos nem tudjuk, hogy mi a Blizzard elképzelése a Hearthstone-nal a jövőre nézve, és nagyjából egy évig ez valószínűleg nem is fog kiderülni, hiszen mindig 3-4 kiegészítővel előre dolgoznak. Ennek ellenére elképzelhető, hogy a novemberi BlizzConon már megtudhatunk valamit a tervekről.

Egy kis jó hír, bár nem Hearthstone-hoz kapcsolódó, hogy Chris Metzen most már teljes munkaidőben dolgozik a World of Warcraft-on. 2016 őszén hagyta el a Blizzardot, aki talán a Blizzard valaha volt legkedveltebb személye, de szerencsére tavaly év végén visszarért, most pedig már teljes munkaidőben van jelen és ő fogja bejelenteni a BlizzCon-on a Warcraft újításokat (hát igen, nélküle nem is BlizzCon a BlizzCon...).

Ti mit gondoltok, jó irányba tartott a Hearthstone az elmúlt időszakban?

Ha egy dolgon változtathatnátok, mi lenne az?

hearthstone

További híreink