HírekA Mercenaries játékmód Mythic ne...

A Mercenaries játékmód Mythic nehézséget kap

Borovi Bence | 2023.02.07 22:00
1128

Mercenaries fejlesztések

Ez lesz az a nehézségi fok, amivel hosszú távra is szórakozást és kihívást biztosít majd a Mercenaries játékmód. 6 új zsoldos is érkezik a 25.4-es frissítésben.

 

A 25.4-es patch lesz az, ami tartalmazza majd az új miniszett lapjait is. A megjelenése már nagyon közel lehet.

A 25.6-os frissítéssel pedig a 2023-as év első kiegészítőjét lehet majd előrendelni, megismerhetjük az új Core szettet és Hearthstone évet. Hamarosan ezekről is több információt tudhatunk meg, de először a Mercenaries változásokat láthatjuk.

  • 6 új zsoldos, így összesen több, mint 120 zsoldos lesz már a játékban.
  • Itt is érkezik a dual-típus, így például Sylvanas Windrunner High Elf és Undead lesz.
  • Sok zsoldos frakciót (az eddigi 2 helyett 7 frakció lesz) is fog kapni, mint például Horda és Szövetség, amit a kártya jobb felső sarkában lehet majd látni.
  • "Mythic Boss Rush" lesz az a rendszer, ami azok számára készül, akik már minden mást kimaxoltak a Mercenaries módban.
  • Ezt követően ez a játékmód nem fog több frissítést kapni (csak hibajavítások és kiegyensúlyozási változások lesznek).

Blizzard Entertainment cikkének a fordítása

6 új zsoldos érkezik a Faluba

A 25.4-es patch-csel hat új zsoldos érkezik és ezek a legizgalmasabb zsoldosok közé tartoznak.

6 új zsoldos

Hamarosan minden információt megtudhattok az új zsoldosokról a 25.4-es patch tartalmából. Amint ezek a Mercenary-k is csatlakoznak a faluhoz, már több, mint 120 zsoldos közül választhattok!

Dual-típusok, átalakított típusok, frakciók és egyéb fejlesztések!

A 25.4-es patch-től kezdve a zsoldosok két különböző típushoz is tartozhatnak, hogy jobban bemutathassák az identitásukat. Lesznek Human-Undead-ek, Celestial-Beast-ek és sok-sok más is! Kifejezetten sok Mercenary fog második típust kapni ebben a frissítésben, ami új szinergiák lehetőségeit nyitja meg.

Sylvanas Windrunner zsoldos

Több zsoldos is csatlakozni fog egy frakcióhoz, mint például a Horda, vagy a Szövetség - ezt egy zászló fogja jelölni a zsoldos jobb felső sarkában. Így könnyebb lesz tudni, hogy egy bizonyos Kincs vagy Képesség milyen hatással lesz a csapatodra. Néhány Képesség, Felszerelés és Kincs frissítve lett, vagy akár teljesen át is lett alakítva, hogy jobban működjenek a frakciókkal és az új Mythic Boss Rush rendszerrel. Továbbá öt új frakciót is hozzáadunk, így összesen hét lesz.

Frakciók

Alliance > Horde > Explorers > Legion > Empire > Pirate > Scourge

Már jól ismeritek a Hordát és a Szövetséget, de mostantól egyértelmű zászlókkal is rendelkeznek, hogy jól kimutathassák lojalitásukat. A felfedezők képviselik a League of Explorers-t, akik most már tényleg egy igazi Ligává váltak. Az Empire, a Legion és a Scourge frakciók Azeroth különböző ellenségeit képviselik. Az Empire Old God-okból és követőikből áll; a Legion Démonok és félistenek, kik a Burning Legion-höz tartoznak; és a Scourge pedig a Lich King-ből és Undead követőiből áll. Végezetül pedig ott vannak a Pirate-ek is, akik egy típusból frakcióvá váltak.

Mythic Boss Rush hamarosan érkezik

Mythic Boss Rush

Az utolsó nagy rendszerszintű frissítése a Mercenaries játékmódban az igazi kihívásokkal érkező Mythic Boss Rush lesz. Egy csomó ellenséget kell legyőzni véletlenszerű események során, melyeken további Renown-t szerezhetsz és zsoldosaid határait feszegetheted.

A Mythic Boss Rush heti tartalom lesz, vagyis a hét minden napján egy új Boss Rush kerül feloldásra, majd a hét végén újraindul az egész. Minden egyes Boss Rush olyan lesz, mint egy Bounty, három egymást követő Bounty Boss harccal, melyek a végső ellenséghez vezetnek, ahol két Bounty Boss-t kell legyőzni egyszerre!

Ez a játékmód úgy lett elkészítve, hogy csakis a legizgalmasabb PvE tartalmat tartalmazza: csak Boss-ok vannak! A boss-ok is véletlenszerű anomáliákkal rendlkeznek, ami még erősebbé teszi őket - ez az erősség beállítható, úgy, ahogy neked megfelel. Minden sikeres futam után Renown-nal gazdagodsz, de a heti első sikeres futamod után nagy adag jutalomban részesülsz (a nehézségi fok alapján).

Hogy leszel képes legyőzni ezt a seregnyi nagy, gonosz ellenséget? A Mythic Boss Rush-ban felhasználhatod a Renown-odat, hogy a zsoldosaid képességeit, felszereléseit, kincseit és értékeit a maximum fölé tuningold! Ezek meg is maradnak, hogy még nagyobb és még erősebb ellenségeket végezhess ki minden héten.

Mercenary fejlesztés

A Mythic Boss Rush-t ingyenesen oldhatod fel. Ez akkor válik elérhetővé, ha feloldottad a Heroic Bounty-kat és rendelkezel legalább egy kimaxolt zsoldossal. A Mythic Boss Rush hatalmas újrajátszhatósági lehetőséggel rendelkezik azok számára, akik imádják a játék PvE aspektusát és szeretik a zsoldosaik határát feszegetni.

További támogatás

Ezek után a frissítések után arra fogunk fókuszálni, hogy a Hearthstone és a Battlegrounds játékmód a lehető legjobb legyen. Ezzel egyidőben a Mercenaries is fog kapni folyamatos támogatást hibajavítások és időnkénti kiegyensúlyozási változások során, de új tartalmak többé nem fognak érkezni. Ennek a patch-nek az újításaival reméljük, hogy a Mercenaries egy szórakoztató, örömteli játékmód lesz a játékosok számára.

Köszönjük mindenkinek, aki valaha is üldözött egy Bounty-t, vagy leült a tábortűz mellé, köszönjük, hogy a Hearthstone történetének ezen fejezetét különlegessé teszitek és reméljük, hogy mindent élvezni fogtok a Mercenaries játékmódban, amit adni tud a 25.4-es patch-ben. Találkozunk a Kocsmában!

Köszönjük

Forrás: PlayHearthstone

mercenaries

További híreink