HírekAlec Dawson távozott a Hearthsto...

Alec Dawson távozott a Hearthstone csapatból (de marad a Blizzardnál)

Borovi Bence | 2021.10.02 15:00
1292

Alec Dawson

Alec Dawson bejelentette, hogy mostantól egy titkos Blizzard projekten dolgozik, a Hearthstone csapatban ő volt a vezető tervező a kártyák végső tervezési fázisában.

Október 1-én, pénteken dolgozott utoljára a Hearthstone csapatban.

Mivel a végső tervezési fázisnak volt a vezetője, ezért ő volt a felelős a kártyák egyensúlyáért, ebben a fázisban döntenek a végső szövegről, illetve a pontos Mana/Élet/Támadás értékekről is.

2016-ban írta ezt a Blizzard a végső tervezési fázisról:

A végső designban győződünk meg arról, hogy a kártyák és paklik élvezetesek, intuitívek és kiegyensúlyozottak. Azt is megpróbáljuk kitalálni ebben az időszakban, hogy miként fog kinézni a meta, amint ezeket az új kártyákat hozzáadjuk a játékhoz. A legtöbb kártya valahogyan megváltozik a végső design során. Akik ezen dolgoznak, azok feladata az is, hogy a bonyolult designból egyszerűen érthető, de továbbra is élvezetes kártyákat alkossanak.

Alec viszont nem hagyja el a Blizzardot, mint sokan mások, hanem egy titkos projekten fog dolgozni, amin egyébként korábbi Hearthstone-osok (Mike Donais és Peter Whalen) már nagyjából 2 éve dolgoznak.

Blizzard Entertainment cikkének a fordítása

A mai napom az utolsó a Hearthstone csapatban. Az volt az álmom, hogy a Hearthstone-on dolgozhassak, de úgy döntöttem, hogy ideje más álmokat kergetni. Egy be nem jelentett projekten fogok dolgozni a Blizzardnál, ahol újra csatlakozhatok kedvenc munkatársaimhoz. Elképesztően izgatott vagyok, annyi mindent tanulhatok! @GW_Alec

Vissza a főoldalra!

alecdawson

További híreink