HírekAlterac Valley-ról fog szólni a ...

Alterac Valley-ról fog szólni a következő kiegészítő (nem hivatalos információ)

Borovi Bence | 2021.11.03 16:00
859

A Gryphon Éve

Az outof.cards-nál alaposan átvizsgálták a legfrissebb patch-et, és azt találták, hogy a következő kiegészítő az Alterac Valley lesz.

Már a Gryphon Évének képéből (fent látható) várható volt, hogy egy igazi téli, havas kiegészítőre számíthatunk. Erre pedig valóban tökéletesen alkalmas lehet a Horda és a Szövetség óriási harcmezeje, az Alterac Valley, ahol a háború sosem áll meg (és a hó sosem olvad el).

Az első kiegészítő a Hordáról szólt idén (Forged in the Barrens), a második a Szövetségről (United in Stormwind), ezért adja magát, hogy az év utolsó kiegészítője a Horda és a Szövetség összecsapásáról szóljon.

A legutóbbi patch-ben szerepel egy új szett, ami "Alterac Valley" néven látható:

Alterac Valley

Természetesen a Blizzard még változtathat az elnevezésen (nem valószínű), illetve az szinte biztos, hogy a kiegészítő neve nem csupán Alterac Valley lesz, mindössze a kiegészítő témája lesz az Alterac Valley, hiszen például a United in Stormwind kiegészítőt is mindössze "Stormwind"-nek nevezik, de a Rise of Shadows kiegészítőt "Dalaran"-nak hívják, vagy például a Kobolds & Catacombs kiegészítőt "Lootalapoozának" nevezik.

Forrás: outof.cards

Vissza a főoldalra!

alterac kiegészítő leak

További híreink