HírekAugusztus 27-én megjelent a WoW ...

Augusztus 27-én megjelent a WoW Classic (+ videó)

|
1484

WoW Classic

15 év után (újra) megjelent a World of Warcraft Classic és mondhatni, hogy ugyanolyan óriási siker, mint másfél évtizeddel ezelőtt. Blizzard játékok megjelenéseiről mindig be szoktunk számolni, úgyhogy ez sem marad ki.

A WoW Classic tulajdonképpen ingyenes, hiszen ha rendelkezel egy WoW előfizetéssel, akkor ingyen játszhatsz a Classic-kal. Ennek ellenére azt láttam, hogy a nagyjából 80 aktív Battle.Netes ismerősömből eddig 40-en WoW-oztak, 30-an Hearthstone-oztak, a maradék 10 pedig egyéb Blizzard játékokat játszott. Ez a héten durván megváltozott. Nagyjából 70-en WoW Classic-oztak a 80-ból, és azt is tudni kell, hogy akik eddig Hearthstone-oztak, azokat még soha nem láttam WoW-ozni, szóval tényleg elképesztő sikernek tűnik a Classic.

A Blizzard is folyamatosan nyitja az új szervereket, de így is több, mint 10 000 fős sorok is kialakultak a belépéskor. Az Activision Blizzard részvények nem teljesítettek túl jól az elmúlt egy évben (értékük ~40%-át elvesztették), de most a Classic megjelenését követően több, mint 10%-ot emelkedtek a részvények árai.

Aki még nem próbálta, de most szeretne belevágni, annak talán érdemes lehet tudnia, hogy a Classic-ban mindenhez nagyon sokat kell játszani (szemben a mostani WoW-val, ahol igazából minden pillanatok alatt teljesíthető). Én éppen emiatt szeretem a WoW-ot sokkal inkább a WotLK óta, de lehet, hogy ezzel egyedül vagyok (főleg a Classic sikerét látván).

A World of Warcraft-ra itt tudtok előfizetni (ezzel játszhattok a WoW-ban 110-es szintig (előző kiegészítő), illetve játszhattok a Classic-ban megkötések nélkül).

Koccintsunk 15 év World of Warcraft-ra (magyar felirattal)

Oh, és hihetetlenül jó fejek az emberek a Classic-ban, hiszen sorbanállnak, pedig mindenki beállhatna egymásra legelöl:

WoW Classic

Vissza a főoldalra!

wow classic video

További híreink