HírekBiztonságosan kraftolható Rise o...

Biztonságosan kraftolható Rise of Shadows lapok (+ legjobb paklik)

Borovi Bence | 2019.04.15 09:00
4481

Dr. Boom és a bombái

Már lassan egy hete, hogy megjelent a legújabb kiegészítő, a Rise of Shadows. Most megnézzük, hogy mely lapokat lehet már biztonságosan lekraftolni, illetve melyek a legjobban teljesítő paklik.

Blastmaster Boom

Blastmaster Boom

Ha csak egy kis időt is eltöltöttél a játékban, akkor biztosan találkoztál már ezzel a lappal. Jelenleg a Bomb Warrior az egyik legsikeresebb pakli a játékban, de nem csak ott találkozhatsz a Blastmasterrel.

Tény, hogy legjobban a Bomb Warriorban működik, de más Warrior paklikba is beilleszthető, amelyek nem igazán a bomba mechanizmusra építenek.

Ajánlott pakli:

Control Bomb Warrior 11800

Pakli megtekintése

AAECAQcGsgid8AKS+AKggAOblAOGnQMMS6IE/web8wLR9QKD+wKe+wKz/ALx/AL1gAOXlAOalAMA

Oblivitron

Oblivitron

Ha azt gondoltad, hogy a Mech Hunter már soha sem fog visszatérni, akkor tévedtél. Sok mech tért vissza ezzel a kiegészítővel és a Hunter kaszt legújabb és legerősebb kártyái is Mech-ek. Oblivitron Deathrattle-jével megidézhetsz egy másik Mech-et a kezedből, miközben a Deathrattle-jét is aktiválja.

Ez a kártya önmagában megteremtette a Mech Hunter pakli típust és egészen sikeresen teljesített Rankeden az első napokban. A kiegészítő folyamán várható, hogy a Mech Hunterben alkalmazott lapok megváltoznak, de az garantált, hogy Oblivitron mindegyiknek a részét fogja képezni.

Ajánlott pakli:

Deathrattle Mech Hunter 8560

Pakli megtekintése

AAECAR8GigfFCIDzAqCAA5uFA/GWAwy1A5cI7/UCtPYCufgCh/sCoooD5pYD8pYD+ZYD05gDtpwDAA==

Keeper Stalladris és Crystalsong Portal

Keeper Stalladris Crystalsong Portal

Ha szomorú voltál az elmúlt időszak sok Druid nerfje miatt, akkor itt az ideje az örömnek.

Keeper Stalladris talán a legerőteljesebb kártya, amit valaha is kapott a Druid. Stalladris képességének köszönhetően az elhasznált Choose One kártyád mindkét választási lehetőségét megkapod a kezedbe. Ha ez a képesség önmagában még nem lenne elég király, akkor ott van még Stalladris elképesztően olcsó manaköltsége és a megfelelő értékei. Ha Druiddal játszol, akkor nyugodtan ki lehet jelenteni, hogy használni fogod Keeper Stalladris-t ebben a kiegészítőben.

Crystalsong Portal: Ezzel a lappal felfedezhetsz egy Druid lényt, sőt meg is tarthatod mind a hármat, ha nincs a kezedben egy lény sem. A pakli típusok egyelőre váltakoznak és újak születnek, de arra számítani lehet, hogy ez a lap több Druid pakliban is biztosan szerepelni fog a jövőben is. Nemcsak, hogy Spell és Token Druidban nagyszerű ez a kártya, hanem Aggroban is helyet találhat, hogy újratöltse a kezedet.

Ajánlott pakli:

Token Druid 4360

Pakli megtekintése

AAECAZICAtaZA8mcAw5A/QL3A+YFxAbX7wLf+wL6hgO0kQPDlAPFlAPOlAPKnAPTnAMA

Heistbaron Togwaggle

Heistbaron Togwaggle

Legendary-kat kraftolni mindig kockázatos, hiszen nagyon drágák, de Heistbaronnál nem kell ettől tartani. Ez a kártya is dominálta a metát a Rise of Shadows első napjaiban.

Míg a Heistbaront alkalmazó pakli legtöbb kártyája a Rise of Shadows előtti időkből származik, a legfőbb összetevő mégiscsak Heistbaron Togwaggle. Nemcsak, hogy nagyszerű értékekkel bír, de Togwaggle Battlecry-a fantasztikus kinccsel fog megjutalmazni téged - amíg birtokolsz egy Lackey-t. Jelenleg a Tempo Rogue-ban láthatod Heistbaront, de arra lehet számítani, hogy a Rogue paklik többségében kötelező szereplővé fog válni.

Ajánlott pakli:

Tempo Rogue 7680

Pakli megtekintése

AAECAaIHBrIC7QKvBIoHtJEDkpcDDLQB7gaIB90IhgnH+ALVjAOPlwOQlwP7mgP+mgOJmwMA

A régi kártyák betöréséből származó Dust elköltése izgalmasnak és csábítónak tűnik, de fontos megjegyezni, hogy a Rise of Shadows még egy hete sem jelent meg, ezért a most látott meta egyáltalán nem biztos, hogy a ténylegesen kialakuló metát mutatja.

Ennek ellenére ezen a listán olyan lapok szerepelnek, amelyek több pakli típusban is működhetnek, mert nagyszerű értékekkel rendelkeznek. Ha egyelőre nem látsz érdekes kártyákat a kedvenc kasztodhoz, ne izgulj, hiszen minden kaszt kapott nagyszerű új lapokat, csak a közösségnek ki kell még találnia, hogy miként használják őket.

Forrás: Dotesports - Biztonságosan kraftolható Rise of Shadows kártyák

+1 pakli ajánlat: Az én személyes kedvencem az Elementálos, Stargazer Luna-val párosított Khadgar + Conjurer's Calling pakli, mert szórakoztatónak találom:

Elemental Luna (Summoner) 6200

Pakli megtekintése

AAECAY0WAu72ApaaAw6LA7QE5gTO8gKV/wK5/wKkhwPIhwPKhwPnlQODlgOgmwPimwP/nQMA

Vissza a főoldalra!

pakli meta

További híreink