HírekBoomsday lapok nyithatóak megjel...

Boomsday lapok nyithatóak megjelenés előtt csak a MeltDown-ban

Borovi Bence | 2018.07.18 11:00
3050

Boomsday Pre-release Fireside Gathering

Már a megjelenés előtt ki lehet majd próbálni az új lapokat! Ilyen most először fordul elő a Hearthstone történetében. Részletek alább.

 

Természetesen (nem online) gyűjtögetős kártyajátékoknál ez gyakori, de most végre a Hearthstone-ban is a megjelenés előtt kipróbálhatóak már az új lapok!

Mivel a Hearthstone - és a gyűjtögetős kártyajátékok - egyik legfontosabb eleme a közösség összejövetele, a Fireside Gathering-ek és a versenyek, ezért a Blizzard megoldotta, hogy bizonyos Fireside Gathering-eken már előre kinyithassuk a kártyacsomagjainkat!

Mi ez az egész röviden?

  • A Blizzard által létrehozott Fireside Gathering-eken már a megjelenés előtt egy speciális Brawl-ban lehet játszani az új kártyákkal!
  • Ezeken a Fireside Gathering-eken kinyithatóak a kártyacsomagok, de a Brawl-on kívül nem lehet játszani a lapokkal a megjelenésig! Továbbá a kinyitott lapok nem betörhetőek és új lapok nem kraftolhatóak a megjelenésig!

Mikor lesz ilyen Fireside Gathering és hol?

Miért csak itt lesz Magyarországon?

  • Mert ez a Blizzard által létrehozott esemény. Kivételesen itt most nem hozhat létre akárki Fireside Gathering-et.
  • A Blizzard Európa összes MeltDown-jával felvette a kapcsolatot, így a budapestivel is és ezért lesz itt is Pre-Release Fireside Gathering.

Ha augusztus 4-én már kinyithatjuk ezeken a Fireside Gathering-eken a kártyacsomagjainkat, akkor az előrendelés nem fog augusztus 7-éig tartani?

  • De igen! A megjelenés pillanatáig lehet előrendelni az 50-es és a 80-as csomagot.
  • Viszont értelmeszerűen az új kártyák már augusztus 4-e előtt be fognak kerülni a játékba (várhatóan augusztus 2-án), tehát már akkor ismerni fogjuk az összes új lapot.

boomsday fireside kártyacsomag

További híreink