HírekDarkmoon Faire kártyák bemutatás...

Darkmoon Faire kártyák bemutatása (november 3-tól november 11-ig)

Borovi Bence | 2020.10.31 21:00
1993

Yogg-Saron Darkmoon Faire artwork

Ebből a cikkből megtudhatjátok, hogy melyik Madness at the Darkmoon Faire lap bejelentésére mikor kell számítanotok.

A kártyák a Hearthstone Hungary-n is megtekinthetőek lesznek röviddel a bemutatásukat követően, igyekszünk mindent a lehető leghamarabb megosztani veletek!

A kiegészítő csak november 17-én jelenik meg, de a patch már korábban fog érkezni, november 12-én 19:00-kor, amivel már bekerülnek a játékba az új lapok, de még nem lehet velük játszani - kivéve természetesen a megjelenés előtti bulikat és a sok közvetítést, ahol 80 euró értékű Mega Bundle-öket lehet nyerni. A november 12-ei frissítéssel egyébként az új küldetésrendszer, és az achievementek is bekerülnek a játékba, ami azonnal aktiválódni is fog.

November 3 - November 11 (Dátumok magyar (közép-európai) idő szerint):

November 3-án 19:00-kor egy streamen fog a Hearthstone csapat több új kártyát is bemutatni, azzal veszi kezdetét a "Darkmoon Faire bemutató időszak".

A "végső bejelentő stream" november 11-én lesz 19:00-tól, ahol az összes addig be nem mutatott kártyát megismerhetjük! Itt az oldalon természetesen arról sem fogtok lemaradni!

Madness at the Darkmoon Faire kártyák Madness at the Darkmoon Faire kártyák Madness at the Darkmoon Faire kártyák Madness at the Darkmoon Faire kártyák Madness at the Darkmoon Faire kártyák

"Uulwi ifis halahs gag erh'ongg w'ssh" - Yogg-Saron

Vissza a főoldalra!

darkmoon bejelentés

További híreink