HírekÉlvezitek a speciális Hearthston...

Élvezitek a speciális Hearthstone eseményeket? Mert lesz még több is

Borovi Bence | 2017.07.21 17:00
2055

Dean Ayala

Kezdődött a Midsummer Fire Fesztivállal és folytatódott a Midsummer Frost Fesztivállal, de ez nem minden - tudhatjuk meg Dean Ayalától.

Itt az oldalon bevezettünk egy új mini-funkciót, hogy mindig láthassátok, ha éppen aktív esemény érhető el a Hearthstone-ban.

Több, mint 4000 értékelést kapott az a Reddit post, aminek címe: "Teljes mértékben imádom a "Fesztiválokat", amiket csinál most a Blizzard és remélem, hogy ez megszokott lesz".

Blizzard Entertainment cikkének a fordítása

Örülök, hogy szeretitek a Hearthstone eseményeket. Az elmúlt másfél évben egy külön csapatot hoztunk létre, amelyek a "live-contenttel" foglalkoznak, amibe beletartoznak a Brawlok, a Fireside Gatheringek, hasonló események és egy csomó király cucc. Már jó ideje nagyon izgatott voltam ezzel a két eseménnyel kapcsolatban, alig vártam, hogy aktiválódjanak és azt is tudom, hogy még egy csomó egyéb dolog is van a tarsolyukban a jövőre nézve, amit mindannyian élvezhettek. Köszönöm a visszajelzést.

Forrás: Reddit: Hearthstone - Teljes mértékben imádom a "Fesztiválokat", amiket csinál most a Blizzard és remélem, hogy ez megszokott lesz

Vissza a főoldalra!

deanayala fesztivál

További híreink