HírekÉrkezik a Warsong Commander nerf-je

Érkezik a Warsong Commander nerf-je

Borovi Bence | 2015.10.13 20:00
5939

warsong commander nerf

Frissítés: A patch a jövő héten érkezik!

Elérkezett a várva-várt pillanat! A Grim Patron ideje lejárt, a Patron Warrior-ok már nem fogják uralni a versenyeket és a ranglétrát!

Blizzard Entertainment cikkének a fordítása

A változás egy hamarosan érkező Hearthstone patch-ben fog bekövetkezni.

A Warsong Commander szövege ez lesz: A Charge-os lényeidnek +1 Támadást ad.

A Hearthstone rövid, de nagy hatású történetében mindig azon az állásponton voltunk - és vagyunk most is - , hogy csak akkor változtassunk a kártyákon, ha mindenképpen szükséges. A játékmód irányát és a metát a játékosainknak kell meghatározniuk és ahogy a meta fejlődik, sok különböző típusú pakli jelenik meg. Azok a kártyák, melyek régen nagy hatással voltak a metára, kevésbé hatásossá válhatnak, amint új stratégiák jelennek meg és ezt a változtatást a játékosaink állandó innováció iránti szükséglete hozza meg.

Az innováció csak az egyik módja annak, ahogy egy játék fejlődhet. A legjobb módja az innovációnak és a meta felrázásának, az új kártyák bevezetése a Hearthstone-ba. Mi az új kártyák bevezetését preferáljuk a játék jelenlegi állapotának a megváltoztatására. Izgalmas felfedezni egy paklit, aminek előnye lehet más népszerű paklikkal szemben, és az új kártyák új kombinációk felfedezéséhez, illetve új beszélgetésekhez vezet. A Hearthstone egyre több olyan történettel rendelkezik, amikor a játékosok élvezik a gyors iramú, élvezetes játékot a barátokkal, amely tele van lenyűgöző meglepetésekkel.

A jövőben is csak akkor fogunk változtatni a kártyákon, amikor erre mindenképpen szükség van és meghagyjuk az új kártyáknak a lehetőséget, hogy segítsenek a játékosainknak meghatározni, hogy mivé fejlődik a meta. A Warsong Commander esetében úgy éreztük, hogy ez a változtatás szükséges volt,. hogy egyrészt a jövőben többféle design-ban is gondolkodhassunk, másrészt megfeleljünk az átfogó Hearthstone filozófiánknak, ami a lények közötti harcról és a harctér irányításáért folyó küzdelmekről szól, mert az teszi a Hearthstone-t élvezetessé és ellenállhatatlanná.

Forrás: Battle.Net - Hearthstone: Balance változás érkezik a Warsong Commander-hez

Vissza a főoldalra!

warrior kártya nerf

További híreink