HírekExkluzív interjú: FrischRuben

Exkluzív interjú: FrischRuben

Kovács Márk | 2016.09.12 20:00
1977

A National HearthCup Championship versenysorozatának állandó résztvevője FrischRuben, mai interjúalanyom. A beszélgetés első felét írásban másikat pedig videó formában tálalom.

Mennyit készülsz egy versenyre?

Ez változó, nyáron több időm volt készülni. Sokat játszom, igy biztosan 6 óra felett, de előfordul, hogy 12 órát.

Vannak versenyzők, akik szeretik visszanézni és elemezni a meccseiket. Te is közéjük tartozol?

A verseny streameket visszanézem, de nem elemzem azokat. Ha otthon vagyok és nem vagyok biztos utólag egy döntésemben, akkor screenshotal mentem, majd utánanézek a neten. Attól függ, hogy milyen kedvem van.

Mi alapján választod ki a tech lapjaidat?

Véleményem szerint a Hearthstone-ban nem teljesitenek túl jól a tech lapok. Inkább szituáció-független tech lapokat szeretek használni. Bannolni a warrior deckek ellen szoktam, az én line upom ez ellen a leggyengébb.

 

 

Az én LineUpom Aggro Shamanból, Hybrid Hunterből, ZooLockból és Dragon Warriorból áll. Ez egy nagyon népszerű LineUp conquestes bo5 (4+ban) versenyeken, nagyon sokan használják. A megszokott felállásban Yogg Druid szokott lenni Hybrid Hunter helyett, azonban én a Huntert preferálom a Druid felett, mert több tapasztalatom van vele. A ban ezzel a LineUppal 99%-ban warrior, mert annak majdnem összes népszerű variációja megveri az én deckjeimet. Ami különlegesség lehet az a Mealstorm Portal egy Flame Juggler helyett, meg a Zooban az egy darab Crazed Alchemist, meg, hogy nem játszom trapet Hunterben hanem inkább 2xHuge Toadot, hogy növeljem az early game konzisztenciáját aggro ellen. A Hunterben még megtalálható Barnes is meg 2x Kindly Grandmother, ezek a lények erősítik a decket (Houndmaster+Beast Synergy a Grandmothertől és Barnes pedig ha high rollol akkor teljesen megtud fordítani meccseket pl: Savannah Higmanet ad).

 

FrischRuben Hunter

Pakli megtekintése

FrischRuben Warlock

Pakli megtekintése

FrischRubern Shaman

Pakli megtekintése

FrischRuben Warrior

Pakli megtekintése

 

Köszönöm FrischRubennek, hogy válaszolt a kérdéseimre, nektek pedig a figyelmet.

Üdv, Kovi

Vissza a főoldalra!

hshu Frischruben interjú Kovi NHC

További híreink