HírekFacebook belépés és Facebook liv...

Facebook belépés és Facebook live stream az összes Blizzard játékban

Borovi Bence | 2016.06.06 18:00
7025

Blizzard

Alább olvashatjátok az év legnagyobb bejelentését! Június végétől az összes Blizzard játékba be lehet majd lépni (illetve regisztrálni) egy Facebook fiókkal és minden Blizzard játékból lehet egyenesen a facebookra streamelni.

 

Blizzard Entertainment cikkének a fordítása

A Blizzard Entertainment és a Facebook együt dolgoznak, hogy a játékosok szerte a világon új módon csatlakozhassanak és oszthassák meg játékélményeiket, miközben több magas keresletű tartalom érkezik a Facebook globális platformjára.

A két cég a mai napon bejelentett egy hatalmas előrelépést az együttműködésükben! A hónap végétől a Blizzard összes játékában elérhető lesz a Facebook bejelentkezés. Ennek segítségével a játékosok regisztrálhatnak és beléphetnek a World of Warcraft®-ba, a Heroes of the Storm®-ba, a Hearthstone®-ba, Diablo III®-ba, a StarCraft II®-be és a Blizzard legújabb hatalmas sikerű játékába, az Overwatch®-ba is mindössze a Facebook fiókuk használatával.

A Facebook belépéssel új szociális funkcionalitások hozzáadására nyílik lehetőség az összes Blizzard játékban, miközben kiemelik a Facebook képességeit; a megosztást, a tartalmak megtekintését és az AAA játéktartalom megbeszélését. Például a Blizzard már azon dolgozik, hogy a Facebook Live API-ját összekösse minden játékával, hogy a játékaihoz a "Go Live" streamelési funkcionalitást adhassa hozzá. Amikor ez a funkció bekerül a játékokba, a játékosok a világon először élőben streamelhetik a Blizzard játékaikat egyenesen a Facebook idővonalukra, amelyekre a barátaik feliratkozhatnak és értesítést kapnak, amint új streamek válnak elérhetővé.

"A Blizzard játékokat barátokkal a legjobb játszani, ezért fontos számunkra, hogy a játékosainkat olyan szolgáltatásokkal és funkciókkal lássuk el, melyek segítségével egyszerűen és élvezetesen megoszthatják élményeiket másokkal." - mondta Gio Hunt, a Blizzard Entertainment vállalati működésért felelős ügyvezető alelnöke. "Szorosan dolgozunk együtt a Facebookkal, hogy a stream funkcionalitás integrációja megvalósuljon az Overwatchban és a többi játékunkban is, továbbá alig várjuk, hogy további információkkal szolgáljunk, amint tovább haladunk a fejlesztési folyamatokban."

Az együttműködésnek köszönhetően a Blizzard mostanában többször is streamelt a Facebookon. Az első streamek a Heroes of the Storm körül forogtak, a múlt héten pedig az Overwatch megjelenési eseményét közvetítették a Facebookon keresztül.

"A Blizzard szenvedélyes játékos közösséggel rendelkezik és hihetetlenül sok innovatív, illetve magas minőségű játékot készítettek már." - mondta Leo Olebe, a Facebook globális játékok partnerségével foglalkozó igazgatója. "Az Overwatch-al kapcsolatos együttműködésünk is bizonyítja, hogy a Facebook elkötelezett AAA játék cégekkel való partnerségre, miközben a Blizzard játékosok további módokon kapcsolódhatnak és oszthatnak meg olyan tartalmakat egymással az egész világon, ami iránt igazán elkötelezettek."

Az Overwatch megjelenésére való felkészülés alatt a Facebook a Blizzardal együtt dolgozott vegyes Facebook és Instagram marketing megoldásokon - beleértve a Carousel reklámokat, a Canvas-t és az Instagram Marquee-t. A platformok erőteljes célzási lehetőségeit kihasználva a Facebook segített a Blizzardnak, hogy egy elképesztően széleskörű közönségnek mutathassák be a játékot. A Facebook globális közössége 1,65 milliárd fő, az Instagramé pedig 400 millió. A Facebookon több, mint 650 millióan játszanak Facebookkal összekötött játékokkal minden hónapban weben, mobilon és konzolon keresztül.

Forrás: Blizzard Entertainment sajtóbejelelentés - A Facebook és a Blizzard összefog, hogy a barátok könnyebben együtt játszhassanak és elősegítsék a streamereket

blizzard facebook belépés

További híreink