HírekGratulálunk Frenetic-nek a monte...

Gratulálunk Frenetic-nek a monteráli Master Tour nyertesének

Borovi Bence | 2020.09.21 10:00
595

Montreal Master Tour nyertes

Frenetic nyerte a nyolcadik Master Tourt, amit ismételten online rendeztek meg! Gratulálunk neki, hiszen elképesztő teljesítmény - és szerencse - kell több száz játékos közül diadalmaskodni.

Mivel egy szezonban több száz online Hearthstone selejtezőt rendez a Blizzard, és mindegyik selejtező legjobbja bekerül a Master Tour döntőbe, ezért elképesztően sok játékos jön össze egy ilyen döntőre!

A montráli online Master Tour döntőn is nagyon sokan vettek részt (~350-en), melynek nyertese Frenetic lett. Gratulálunk! Nyereménye $32 500 USD!

Ti is részt vehettek az online versenyeken! Csak jelentkezzetek az online versenyek egyikére, és ha nyertek már részt is vehettek a Hearthstone Masters Tour madridi állomásán (október 23-tól 25-ig)! Jelentkezhettek itt az oldalon is (az oldalsávból a három legközelebbi verseny érhető el), vagy jelentkezzetek ide kattintva!

  • Fontos, hogy az utazás költségét nem állja a Blizzard (bár egyelőre online tartják a Master Tourt is)!
  • A Master Touron a résztvevők nagyjából 1/3-a garantált pénznyereményt kap, összesen $250 000 kerül kiosztásra - illetve már ennél is több, hiszen a közösség további $1 500 000-al növelte az összdíjazást, de ez az összeg nem egy Master Tourra, hanem hatra szól!
  • Master Tour: Madrid (Spanyolország - október 23 - 25. (előre hozták decemberről)) - Az online versenyek már elérhetők az oldalsávból!

Montreáli Master Tour egyenes kieséses szakasz (a Swiss utáni egyenes kieséses szakasz a legjobb 8 játékosnak):

Montreal Master Tour Top 8

A közvetítéseket a Hearthstone ESports YouTube csatornáján nézhetitek vissza:

Frenetic, a nyertes paklijai:

Frenetic Tempo DH 6120

Pakli megtekintése

Frenetic Highlander Priest 18740

Pakli megtekintése

Frenetic Bomb Warrior 13900

Pakli megtekintése

Frenetic Tempo Mage 9360

Pakli megtekintése

Vissza a főoldalra!

master esport

További híreink