HírekGul'dan a warlock

Gul'dan a warlock

Borovi Bence | 2014.01.30 22:00
337

Hearthstone Guldan

Egykor úgy hívták, hogy a "Megtestesült sötétség" és az "Álmok elpusztítója", Gul'dan volt az első ork warlock és az egyik legerősebb is, aki valaha is létezett.

Élete során arra törekedett, hogy a lehető legtöbb hatalmat gyűjtse össze - ezért még a saját rokonait is elárulta és rabszolgasorba taszította.

A Warlock meséje

Képekre kattintva nagyobbak lesznek!

Gul'dan története a Draenor bolygón kezdődött, az orkok hazájában. A Shadowmoon klán tagjai voltak a legspirituálisabb (ők álltak legközelebb a sámánokhoz) orkok, melyet az ork sámán Ner'zhul vezetett. Ner'zhul Guldan mentora volt és megtanította a fiatal Gul'dannak az elemi erőket kihasználni. Gul'dan nagyon tehetséges tanítvány volt, az ő intelligenciájával és ravaszságával könnyedén megtanulta a sámánizmus minden fortélyát.

Guldan a warlock

Eközben Gul'dan éhsége a hatalomért egyre csak nőtt, amikor találkozott a démon lorddal, Kil'jaeden-nel, felajánlotta Gul'dan-nek a végtelen hatalmat, miszerint a warlock mágia mesterévé válhat, ha kizárólag a démon lordnak engedelmeskedik és elárulja a mentorát. Habár Gul'dan-nak szörnyű árat kellett fizetnie ezért a hatalomért - elátkozni az orkokat és egyesíteni őket a Burning Legion akaratával -, mégis elfogadta Kil'jaeden feltételeit habozás nélkül és az így felerősödött, barbárrá és gonosszá vált Horda megtizedelte az ellenfeleiket - és a világukat.

Guldan Hearthstone

Medivh, az őrült varázsló segítségével a Warlock Azeroth-ra irányította az ork hordát és a Dark Portal összekötötte e két világot. A vérszomjas orkok ellepték a Keleti Királyságot, mint egy vihar, elfoglalva és meghódítva mindent a világban, mindeközben Gul'dan tervezgetett és várt az alkalmora, hogy megszerezhesse hatalmas erejét.

warlock

Gul'dan hataloméhsége lett a saját bukása is: nem állt meg semminél, ami nem ért fel egy Istennel. A warlock feladata volt, hogy megtaláljon egy varázslatos tárgyat, mely hatalmas erőt hordoz, az Eye of Sargeras (Sargeras szeme), sötét titán és a Burning Legion alapítója. Végül Gul'dan felfedezte a sírt, de arra nem állt készen, ami ott várt rá. A Szem el volt rejtve a rég elfeledett Sargeras sírjában, a Great Sea (Nagy Óceán) mélyén. Azonban a Szem felfedése előtt Gul'dan-t és a lényeit széttépték a démonok, melyeket sötét varázslat vonzott a sírhoz, ami Sargeras sírjának maradványaiból áradt. Gul'dan végre észrevette, hogy mindvégig Sargeras irányítása alatt állt.

warlock hearthstone hero

Hasznosíthatod Gul'dan erejét a Hearthstone-ban, a warlock hősként. Guldan hero power-je a Life Tap, mely életének egy kis feláldozásával egy új lapot húzhat! A Burning Legion démonjai mind a Warlock hívására várnak, melyeket szabadjára engedhetsz, amikor az ellenfeled a legkevésbé sem várná. De ne feledd, egy démon sem adja ingyen az erejét! Ha túl sok lény támadna Gul'dan-ra, akkor elszabadíthatja pusztító erejét a Twisting Nether-nek, mellyel minden lény a végtelenbe, az Abyss-ba kerül!

hearthstone guldan hero

Reméljük, hogy élveztétek ezt a betekintést Gul'dan történetébe és a Hearthstone warlockjának szerepébe.

Rexxar, a hunter-ről olvasható cikkünket itt találhatjátok meg.

Vissza a főoldalra!

hőstörténet guldan warlock

További híreink