HírekHakkar átka ránk szállt (új hátl...

Hakkar átka ránk szállt (új hátlap szerezhető a közösség erejével)

Borovi Bence | 2019.02.06 07:19
2112

Mark of Hakkar kártya hátlap

A legújabb hátlap egy teljesen egyedi módon szerezhető meg, kivéve annak a néhány szerencsésnek, aki azonnal megkapta.

Hogyan szerezhetem meg a Hakkar hátlapot?

  • Néhány kiválasztott játékos megkapta a Hakkar hátlapot!
  • Ha összekerülsz egy olyan játékossal, aki már rendelkezik a Hakkar hátlappal, és azt használja a meccsen, akkor te is megkapod.
  • Az átkot ezt követően már te is terjesztheted. Ha kiválasztod hátlapodnak, utána minden ellenfeled megkapja! Terjesszétek!
  • Csatlakozz Battle.Net csoportunkba, és keress embereket, akik már rendelkeznek a hátlappal! A Battle.Net Launchert egyébként is mindig elindítod, akkor miért is ne csatlakoznál? Itt csatlakozhatsz: https://blizzard.com/invite/gZz4Uok9
  • Itt az oldalon használhatjátok ezt a fórumot is: Hakkar Hátlap Megszerezése/terjesztése - Ide írjatok, ha már rendelkeztek a hátlappal, vagy olyan személyt kerestek, aki már rendelkezik a hátlappal!

Blizzard Entertainment cikkének a fordítása

Tömérdeknyi gladiátor élvezte a Gurubashi Arénát a Rastakhan's Rumble kezdete óta... de nem volt mindenki annyira elragadtatva más loájának dicsőségétől. Mielőtt a Zandalari Birodalom, és King Rastakhan felemelkedett volna, Gurubashi egy nagyon másfajta Loához tartozott. Egy sötétebb Loához...

A vér Isten Hakkar!

Hakkar Blood God

Oh, igen, Hakkar belekóstolt Rastakhan kis játékába - de sötét szíve dicső napjainak visszatéréséről álmodozik, amikor minden egyes áldozat a Gurubashi arénában az ő becsületéért történt, és ő vezetti a Gurubashi Birodalmat átkozott vérrel, és vas ököllel!

És most van egy terve...

Hamarosan Hakkar nevét minden egyes gladiátor a szájára fog venni, mert átka szabadjára lett engedve a Rastakhan's Rumble-ben!

A kiengedett átok

Játékosok kis csoportja már megkapta Hakkar átkát. Ha pedig találkozol velük, miközben Hearthstone-ozol, az átkot te is elkapod - a Mark of Hakkar kártya hátlap formájában!

Mark of Hakkar

Amikor egy másik játékos ellen játszol, miközben a Mark of Hakkar hátlapot használod, az átok átterjed rá is, és így tovább, és tovább, és tovább - ÖRÖKKÉ!

Milyen gyorsan fog terjedni Hakkar átka? Mennyi időbe fog telni, amíg a Fogadó ÖSSZES játékosa átkozott nem lesz? Ez csak rajtatok múlik!

Találkozunk a Fogadóban. Muahahahaha!

Forrás: PlayHearthstone.com - Hakkar átka ránk szállt

Vissza a főoldalra!

hakkar hátlap

További híreink