HírekHandlock, a Warlock pakli

Handlock, a Warlock pakli

Borovi Bence | 2014.03.22 10:00
8938

warlock Hearthstone handlock pakli

Ez a deck egy Warlock Giant pakli, ahol a legfőbb cél, hogy már a negyedik körben kirakhasd a Mountain Giant-et. Természetesen a pakli nemcsak erről szól!

 

A teljes pakli itt tekinthető meg.

A pakliban sok legendary lap is található!

Warlock (11)

Semleges (19)

A Soulfire egy elképesztően erős lap és megéri feláldozni egy lapot a kezedből, hogy sebezhess vele (legalább) 4-et.

Bloodmage Thalnos-sal párosítva 5-öt is sebezhetsz vele.

warlock succubus

A két Mortal Coil is mindig jól jöhet az egy sebzésével, hiszen sokszor előfordul, hogy az ellenséges lénynek egy élete van, vagy éppen annyi maradt, így garantáltan kapsz egy lapot.

Az Ancient Watcher-ek nagyon hasznosak tudnak lenni, mindössze két manába kerülnek és az értékeik 4/5. Ugyan nem tud támadni, de ha sikerül silence-lned, akkor már támadhat is, amennyiben ez nem jönne össze, az is nagyon hasznos tud lenni, ha taunt-ot adsz az Ancient Watcher-nek, hiszen az ellenfél kénytelen lesz ezt támadni és akkor bizony sebezni fog négyet. A pakliban található egy silence és négy taunt-ot adó lap, illetve egy Shadowflame, amivel ha elpusztítod a Watcher-t, akkor négy sebzést fog kapni az összes ellenséges lény. Szóval biztosan hasznát fogod venni ennek a lapnak.

A taunt-ot adó lapok (Sunfury Protector, és Defender of Argus) nemcsak az Ancient Watcher-ekhez alkalmazhatóak, hanem egy Giant-re is, amit valószínűleg kifejezetten olcsón tudsz lerakni. Egy 8/8-as taunt-os lényen pedig megint csak nehezen fog átjutni az ellenfél.

Ancient Watcher Hearthstone

A két Hellfire-t sem szabad elfelejteni, amivel általában az egész harcteret letisztíthatod, ha éppen bajban lennél.

Mivel a jelenlegi metában sok nagy és kemény legendary lappal találkozhatsz, szükséged lesz két Siphon Soul-ra is. 6 manába kerül, a hősöd visszakap 3 életet és az ellenséges lény - legyen bármilyen erős - garantáltan megsemmisül.

Lord Jaraxxus... Elképesztően erős legendary, az biztos, habár ebben a pakliban nem feltétlen fogod sűrűn használni. Persze ha kevés a hősöd élete, akkor érdemes lehet elhasználni, feltéve, hogy az ellenség térfele nincsen tele hatalmas lényekkel, mert akkor már Jaraxxus se ment meg. Viszont ha Jaraxxus-t elhasználtad, onnantól kezdve minden körben mindössze 2 manáért egy 6/6-os lényt tudsz lerakni és ezzel általában nem tud az ellenfél mit kezdeni, nem is beszélve arról, hogy további 8 manából még mást is lerakhatsz.

Lord Jaraxxus Hearthstone

Korábban a pakliban szerepelt Nat Pagle és Sylvanas Windrunner is, de ezek a lapok kissé nerfelve lettek (Sylvanas már régebben), ezért jelenleg Leeroy Jenkins és Alexstrasza található a pakliban.

Leeroy Jenkins hasznos lehet az ellenfél gyors kivégzéséhez, sőt két Soulfire segítségével, ez összesen 14 sebzés mindössze 4 manáért.

Alexstrasza battlecry-a az egyik hős életét 15-re módosítja. Ez nagyon hasznos, akár életmentő is tud lenni, ha például a következő körben megölne az ellenfél, akkor a hősöd életét visszaállíthatod 15-re, így megnyerheted a meccset - természetesen, amit Jaraxxus-nál leírtam az itt is érvényes, ha az ellenség térfele tele van, akkor hiába az egész. Továbbá nagy előnyt is szerezhetsz vele, ha az ellenfél magas életét lecsökkented 15-re, ráadásul Alexstrasza még egy 8/8-as lényként is ott lesz az oldaladon. Te választhatod ki, hogy az ellenfél hősének az életét állítod 15-re, vagy a sajátodat.

...és ugyebár a négy Giant (két Mountain és 2 Molten) az eredeti pakli alapjai. A Mountain Giant minden kezedbe lévő lap után eggyel kevesebbe kerül, ezért a játék elején célszerű mindig új lapot húzni a hero power-rel és nagyjából 4 manáért már ki is teheted. A negyedik körben pedig az ellenfél nagy valószínűséggel nem tudja megölni, persze vannak olyan removal-ok, amik ezt lehetővé teszik.

A Molten Giant minden egyes sebzés után, melyet a hős kap, eggyel kevesebbe kerül. Tehát eredetileg 20 manás a lap, mire a hősöd 10 élete tízre csökken, ez a lap ingyen lesz. Képzeld csak el, leraksz két Molten Giant-et, majd közéjük teszel egy Sunfury Protector-t, vagy Defender of Argus -t(valószínűleg valamelyik biztosan ott lesz a kezedben), vajon az ellenfél mit lép?

warlock pakli Hearthstone

Sok sikert a játékhoz!

Vissza a főoldalra!

pakli warlock

További híreink