HírekHearthside Chat - Jobb vagy, min...

Hearthside Chat - Jobb vagy, mint gondolnád

Borovi Bence | 2014.09.19 07:00
4216

Hearthstone chat - jobb vagy, mint gondolnád

Valaha is gondolkoztál azon, hogy vajon hol állsz a ranglétrán a társaid között? Attól, hogy nem érted el a Legenda rangot egyáltalán nem teljesítesz gyengén a Hearthstone-ban, sőt ellenkezőleg, hiszen a játékosok csak egy nagyon kis százaléka érte el a Legenda rangot. Olvass tovább, hogy megtudd, hol állsz a Ranked Play rangsorán.

Blizzard Entertainment cikkének a fordítása

A Hearthstone Ranked módja egy nagyszerű lehetőség, hogy teszteld a pakli készítő képességeidet igazi ellenfelek ellen. Amint eléred a 20-as rangot egy szezonban, akkor egy új kártya hátlappal is gyarapszik a gyűjteményed. Akik pedig még többre vágynak, a Legenda rang elérése esetén egy legenda kártya hátlappal lesznek gazdagabbak.

Az elmúlt napokban több hozzászólást is láttunk a játékosainktól, akik úgy érzik, hogy nem teljesítenek jól a Ranked meccseken a többiekkel szemben vagy csalódottak, mert nem sikerült még elérniük a Legenda rangot. Azért vagyunk itt, hogy tudassuk veletek, jobban teljesítetek, mint gondolnátok! Valójában a Hearthstone játékosainak többsége Rang 25 és 15 között található. Nagyon sok játékos törekszik arra, hogy elérjék minden szezon végén a 20-as rangot az egyedi hátlapért. Rang 20-ról a 15 elérése is egy lenyűgöző teljesítmény.

Hearthstone ranglétra

A Hearthstone játékosok legjobb 25%-a Rang 15 és Legend között található.

A ranglétra megmászása bizonyos mennyiségű ügyességet és elkötelezettséget követel, és ezek a játékosok folyamatosan fejlesztik a képességeiket és megtanulják, hogyan küzdjenek meg különböző típusú paklik és stratégiák ellen, melyek a harctéren várnak rájuk. Nagyon sok fejlődés, tanulás, próbálkozás és hiba történik Rang 15 és 1 között.

Rang 10 és Legend között a Hearthstone játékosok 7,5%-a található.

A verseny egyre komolyabbá válik azon játékosok esetében, akik közelebb állnak az 5-ös ranghoz és a "win streak-ek" (folyamatos győzelmek, aminek köszönhetően gyorsabban lehet haladni a ranglétrán) egyre ritkábbá válnak. Ezen a szinten a játékosok tökéletesítik a paklijaikat és előre sejtik az ellenfél lépéseit, így mindig készen állnak a támadásra saját spell-jeikkel és lényeikkel!

Rang 5 és Legend között a Hearthstone játékosok 2%-a helyezkedik el.

Itt válnak a dolgok igazán izgalmassá! 5-ös rangtól kezdve nem lehet "win streak"-et szerezni, ezért minden egyes győzelem egyre fontosabb lesz. Ahhoz, hogy elérd a Legenda rangot mindent bele kell adnod és több meccset kell nyerned, mint amennyit veszítesz.

Legenda rangon pedig mindössze a játékosok 0,5%-a található.

A több millió játékosnak csak egy elképesztően kis része képes elérni a Legenda rangot.

Legyél Legenda, Angry Chicken vagy bárhol ezek között, a Hearthstone játékosok mindig nagyon elkötelezettek a játék iránt, kreatív paklikat készítenek és a legjobb mind közül, hogy jobbak vagytok, mint gondolnátok!

Forrás: Battle.Net - Hearthside Chat - Jobb vagy, mint gondolnád!

Vissza a főoldalra!

chat statisztika

További híreink