HírekHearthstone események a megjelen...

Hearthstone események a megjelenés alkalmából

| 1662

Hearthstone megjelenés

Blizzard pénteken (március 14-én) Hearthstone ünnepséget rendez, a játék megjelenésének alkalmából. Hátradőlhettek és élvezhetitek az eseményeket, de akár részt is vehettek bennük. Amiket a közösségi oldalakra feltöltötök, nem kizárt, hogy a hamarosan érkező dedikált Hearthstone Napi oldalon is megjelenhetnek.

A pénteki eseményeket a tovább után olvashatjátok.

 
  • Figyeljétek a jól ismert Hearthstone közösségi személyek kifejezetten erre az eseményre készített tartalmait. A nap folyamán frissíteni fogjuk a Hearthstone Napi oldalt.
  • A kedvenc, előkelő teremtményünk, vagyis a murloc tiszteletére tehetséges murloc jelölteket keresünk. Azon gondolkoztál, hogy milyen hangja lehet egy reggel felébredő murloc-nak? Akárcsak mi is! Küldd el az murloc videódat Vine-on a #HearthstoneDay hashtag-gel.
    Mikor: 10.30-12.30
  • Kinyitottad a legjobb csomagot? Készíts egy képet magadról, ahogy mosolyogsz a legjobb nyitásod előtt, és oszd meg Instagram-on a #HearthstoneDay hashtag-gel.
    Mikor: 14.00 - 16.00
  • A Hearthstone fejlesztői a bétával kapcsolatos kérdéseitekre fognak válaszolni! Kapcsolódjatok be Google+ -on a Hangout-ba és tegyétek fel kérdéseiteket.
    Mikor: 19.00 - 19.30

Forrás: Battle.net, Hearthstone Launch Day Activities

Vissza a főoldalra!

hearthstone ünnepség közösség

További híreink