HírekHearthstone Global Games (ismerj...

Hearthstone Global Games (ismerjétek meg a magyar játékosokat): Szavazás + ajándék Witchwood kártya csomag

Borovi Bence | 2018.06.07 07:00
3003

Global Games szavazás

Szavazz a kedvenc magyar játékosodra és egy ajándék Witchwood kártyacsomagot is kapsz mellé.

 

Idén is lesz hatalmas összdíjazású Hearthstone Global Games verseny, ami egy csapat alapú Hearthstone verseny, ahol különböző nemzetek (48 ország) csapnak össze. Minden részt vevő országból meghív a Blizzard 1-1 játékost, akik a HCT pontszámok alapján a legjobbak. Továbbá minden országból további 3 főre is szükség van a csapathoz. Ezt pedig szavazással döntik el.

Tavaly korábban volt a HGG idén viszont csak júliusban kezdődik, így a döntő a BlizzConon lesz, ahová természetesen ingyenesen utazhat el a legjobb 8 csapat, ami 24 főt jelent!

Szavazzunk a magyar csapat játékosaira!

Mindenki a Battle.Net fiókjában megadott ország játékosaira szavazhat, tehát csak azok szavazhatnak magyar játékosokra, akik magyarországi lakcímmel rendelkeznek a Battle.Neten. Minden országból 9 játékost választott ki a Blizzard és ebből nyolcra lehet szavazni, a kilencedik pedig az a játékos, aki már biztosan ott van a pontszámok alapján. Aki olyan országban él, amely nem vesz részt a verseny, az kiválaszthat bárkit a 48 részt vevő országból.

Magyarország 9 játékosa (közülük négyen vehetnek részt a versenyen):

  • Exigo (pontszámok alapján bejutott - ahogy tavaly is - , rá nem lehet szavazni)
  • mscsongi92

1éve hs-ezem aktívabban ezalatt többször sikerült elérnem a Legend 1et.Úgy gondolom hogy versenyképes tudássommal hozzátudnék járulni magyar csapat sikerességéhez.

  • PenhaDani

A tavalyi magyar csapat oszlopos tagja ismét itt van, hogy az évek során megszerzett tapasztalatait kamatoztatva remek eredményekhez segítse idén is a válogatottat.

  • gété

Ígérem, hogy az eltérő megközelítésem a játékon belüli döntésekhez nagyobb hasznára válik a csapatnak, mint a bemutatkozó szövegírási képességem.

  • CheeseHead

Last year I won a national tournament, since then I'm taking the game more seriously, trying to get a high legend finish every month, to be able to represent Hungary.

  • zridex

Szeretem a gondolkodós paklikat, ahol a döntéseim igazán számítanak. 2017 legeredményesebb magyar játékosa vagyok és minden vágyam hazánkat képviselni nemzetközi szinten.

  • Wuncler

Antal Félix vagyok, az SZTE hallgatója, és a LvL Up eSport team tagja. Több versenyen is voltam már első, és szeretném a magyar csapatot is hasonló eredményhez segíteni.

  • SteveFrench

Saját ízlés szerint fűszerezem a paklijaimat. Kedvenceim a kontroll és kombó típusúak. Megmutatnám, hogy egyedi stratégiák is megállják a helyüket nemzetközi szinten. ;)

  • Diaz

Greetings travelers! I want to become one of the best players in the world. I need more experience. Vote for me, if you want to see a spell hunter and tempo maniac player.

Közülük kell kiválasztanotok három játékost, majd megerősíteni a döntéseteket. Érdemes alaposan átgondolni, hogy kire szavaztok, hiszen rajtatok múlik, hogy kik lesznek a magyar csapatban!

IDE KATTINTVA szavazhattok! Mindenki, aki szavaz kap egy Witchwood kártyacsomagot (valamikor később - várhatóan júliusban).

  • A szavazásra június 13-án 09:00-ig van időtök!

Idén újdonság, hogy rövid bemutatkozó szövegeket is megadhattak a játékosok, ezeket fentebb láthattátok is.

Idén az is fontos változás, hogy a csoportkörök a svájci formátumot alkalmazzák. A 48 csapat miatt pedig 6 forduló lesz, ezek júliustól szeptemberig fognak tartani.

HGG verseny

Ti kire szavaztatok?

hgg tournament esport

További híreink