HírekHearthstone Masters 2020 - Még t...

Hearthstone Masters 2020 - Még több nyeremény, még több verseny, Grandmaster változások

Borovi Bence | 2020.01.08 10:00
3014

Hearthstone Masters 2020

Még jobb lesz idén a Hearthstone esport! Még többet lehet nyerni, kétszer annyi Master Tour állomás vár ránk, és a Grandmasterben is újabb változások történnek.

 

Mi változik?

Milyen lesz a Grandmaster?

  • A Grandmaster szintnek (legjobb játékosok, legmagasabb szint) két szezonja lesz idén, az első áprilisban kezdődik, a második augusztusban
  • Mindkét szezon 8 héten át fog tartani, az első hetekben a Grandmaster mind a 16 játékosa fog egymással játszani (mind a három régióból: Amerika, Európa, és Ázsia), és pontokat szereznek az elért eredményeik alapján.
  • Ezt követően két részleg jön létre, ahova a pontok alapján kerülnek a játékosok.
  • A késöbbi hetekben itt fognak játszani round robin rendszerben, vagyis mindenki játszik mindenkivel. Ennek a végén, a 8. héten minden régióból egy játékos bekerül a Világbajnokságba.
  • A Grandmaster utolsó három játékosa ki fog esni, és helyükre a 2020-as év első három Master Tourjának három legtöbbet kereső játékosa fog bekerülni a helyükre a Grandmasterbe.

Forrás: PlayHearthstone

Selejtezők

Kártyacsomag jutalmak:

1. - 2. helyezett 3. - 4. 5. - 8. 9. - 16.
20 kártyacsomag 15 kártyacsomag 10 kártyacsomag 5 kártyacsomag
17. - 32. 33. - 64. 65. - 128. 129. - 256.
4 kártyacsomag 3 kártyacsomag 2 kártyacsomag 1 kártyacsomag

Hearthstone Masters online versenyek (selejtezők)

Ne feledjétek, hogy a legközelebbi három európai online versenyt mindig láthatjátok itt a Hearthstone Hungary-n is egy visszaszámlálóval, és egy jelentkezés gombbal mindhárom versenyhez (az oldalsávban látható, mobilon pedig a tartalom alatt)!

Hearthstone Hungary versenyek

  • Ide kattintva megtekinthetitek az összes versenyt, és eldönthetitek melyikre szeretnétek jelentkezni!
  • Fontos, hogy mindig az európai versenyeket nézzétek, vagyis pontosabban azt, amelyik régióban játszani szoktatok, de ez ideális esetben az európai (ha az amerikai, vagy ázsiai versenyre jelentkeztek, akkor a Hearthstone-ban is az adott régióban kell játszanotok, a kártyagyűjtemény pedig minden régióban egyedi). A Hearthstone Hungary oldalsávjában csak európai versenyek szerepelnek.

masters esport

További híreink