HírekHearthstone Patch 19.2.1: Edwin ...

Hearthstone Patch 19.2.1: Edwin & Boggspine nerfek, Battlegrounds változás

Borovi Bence | 2021.01.08 19:00
2117

Edwin nerf

Egy apró, ám fontos frissítés érkezett a játékba, amivel két kártyát nerfeltek a Hearthstone-ban, illetve egy Battlegrounds kártya is megváltozott.

Androidra és iOS-re néhány órával később érkezik a frissítés.

Blizzard Entertainment cikkének a fordítása

Standard Balance változások

Edwin VanCleef

  • Edwin ki fog rotálni a Hall of Fame-be az idei (2021 áprilisi) rotáció alkalmával, és akkor a nerfje is vissza lesz állítva (és nem ő lesz az egyetlen). @AlecDawson
  • Régi: [3 Mana] → Új: [4 Mana]
    • Fejlesztői megjegyzés: Az elmúlt hetekben olyan jól teljesített Edwin, mint még sohasem (a legmagasabb győzelmi arányú kártya volt több különböző Rogue típusban is). Túl sokszor érte el túl korán a 8/8-at, vagy a 10/10-et olyan kártyák mellett, mint a Foxy Fraud és a Shadowstep, és ez már túl sok volt számunkra. Szeretnénk azt látni, hogy miként teljesítenek a Rogue további eszközei a túlságosan erőteljes Edwin nélkül. A jövőben is fontosak az olyan kártyák, mint a Foxy Fraud, a Swindle és a Prize Plunderer, úgyhogy állandó figyelemmel fogjuk kísérni, hogy miként teljesít a kaszt az új kártyákkal, és Edwin nerfjével.

Edwin VanCleef nerf

Boggspine Knuckles

  • Régi: 4 Támadás → Új: 3 Támadás
    • Fejlesztői megjegyzés: Lecsökkentjük a Boggspine Knuckles támadását, így többet kell belefektetni az 5 Manás fegyverbe ingyenes Dread Corsair nélkül, és közben csökken a pakli átfogó ereje, mivel a fegyver csak hármakat sebez. A változtatásnak köszönhetően kevesebb kirobbanó pillanata lehet az Evolve Shamanoknak, és ez összességében egy egészségesebb metát kell, hogy teremtsen.

Boggspine Knuckles nerf

Edwin VanCleef és Boggspine Knuckles a patch megjelenésétől számított két hétig teljes kraftolási áron lesz betörhető.

Battlegrounds Balance változtatás

Elistra the Immortal

  • Régi: 7 Támadás, 7 Élet → Új: 4 Támadás, 4 Élet

Elistra the Immortal nerf

Hibajavítások

  • Ki lett javítva egy hiba, amitől Toki Temporal Tavernje nem működött megfelelően a New Recruittal.
  • Ki lett javítva egy hiba Ysera Dream Portáljával kapcsolatosan. Itt is a New Recruittal volt a probléma, nem adott Dragont, ha Bob Kocsmája tele volt.

Forrás: PlayHearthstone

Vissza a főoldalra!

kártya nerf

További híreink