HírekHearthstone plakát verseny

Hearthstone plakát verseny

Borovi Bence | 2014.04.19 10:00
2156

Hearthstone iPad plakát verseny

Nagyon jól rajzolsz? Szeretnéd megmutatni a tehetségedet a Blizzard-nak? Akkor ez most neked szól! Fordítás a tovább után.

 

Készítsd az ecsetedet és élesítsd a ceruzáidat, mert egy Hearthstone plakát versennyel készültünk számotokra.

Meghívjuk az összes művészt, hogy legjobb ötleteiket felhasználva elkészítsék a legjobb "Hearthstone az iPad-en" plakátot. Ha megmutathatnád az összes élvezetet, amit a Hearthstone játéka ad és összegyűjtenéd egy plakát méretű csomagba hogyan nézne ki? Mi lenne az, ami igazán megragadná az emberek figyelmét, ha látnák a plakátodat az utcákon? Azt sugallná a tömegeknek, hogy ENGEDELMESKEDJETEK... és játszatok még egy kör Hearthstone-t az iPad-en? Netán imádni való murloc-okat ábrázolna, ahogy a cuki kis három-ujjú kezüket az iPad képernyőjén mozgatják? A lehetőségeknek csak a képzeleted szabhat határokat!

A résztvevőknek meg kell tervezniük és elkészíteniük a saját plakátjukat olyan módon, hogy reklámozza a Hearthstone-t az iPad-en egy vicces, komoly vagy figyelemfelkeltő módon - ez rajtad múlik! A beküldött plakátoknak legalább 1024x768px méretűnek kell lenniük és nem haladhatják meg az 5MB-os méretet. Egy személy legfeljebb egy képet küldhet be. A verseny 2014. április 17-től 2014. május 15-éig tart. A legjobb plakátokat a Blizzard zsűrije fogja kiválasztani. Ezeket utána fel fogják tölteni a Hearthstone facebook oldalára, ahol a közösségnek kell eldöntenie, hogy melyik a legjobb Hearthstone plakát. A szavazás végén a három legtöbb "like-ot" kapó pályázó egy iPad Air™-rel lesz gazdagabb!

Szükségetek lenne egy kis ihletre? Készítettünk egy plakátot példaként, amit alább megtekinthettek.

Hearthstone plakát verseny

Most pedig menjetek és készítsétek el saját gyönyörű műalkotásotokat!

A nevezéseket a blizzardcontest@blizzard.com címre küldjétek!

A teljes szabályzatot itt olvashatjátok el!

Forrás: Hearthstone: Heroes of Warcraft plakát verseny

ipad esport

További híreink