HírekHearthstone - Új kártya hátlap

Hearthstone - Új kártya hátlap

Borovi Bence | 2014.04.18 09:00
5594

Hearthstone új kártya hátlap

Korábban írtunk róla, hogy a megjelenési eseménnyel is lehet egy új hátlapot szerezni, azonban a játék megjelent és semmit sem tudtunk meg erről a hátlapról, egészen a mai napig.

 

Összefogaló: Április 26-ától lehet ezt a hátlapot megszerezni. Ahhoz, hogy ez a kártya hátlap a tied legyen, hívd össze (legalább) két Hearthstone-os barátodat, lépjetek be a Hearthstone-ba és játszatok három meccset egymás ellen. Fontos, hogy a meccseket egy alhálózaton kell játszani és legalább három játékosnak be kell lépnie a Hearthstone-ba az adott alhálózaton a hátlap megszerzéséhez.


Szereted a Hearthstone-t? Igazi kihívást keresel? Szeretnéd élvezni a játékot más Hearthstone játékosokkal? Akkor a következő esemény pont az, amire vágytál!

Hearthstone megjelenési esemény

Hívd össze barátaidat az iPad®-es megjelenés alkalmából és egy új kártya hátlappal lehettek gazdagabbak.

Találkozhattok kávézókban, könyvesboltokban, kollégiumokban, illetve bárhol, ahol Hearthstone játékosok vannak a közelben. Osszátok meg egymással a stratégiai titkaitokat, mutassátok meg a paklijaitokat vagy rendezzetek tournament-eket - ez mind csak rajtatok múlik!

A megjelenési eseménnyel új hátlapot is szerezhetsz! Mindössze az alábbi feltételeket kell teljesítened:

  • Legalább három játékos egyszerre be legyen lépve egy alhálózaton a Hearthstone-ba
  • Minden meccset egy olyan játékos ellen játszol, akivel egy alhálózaton vagy
  • Ezeket a meccseket játszhatod barátod ellen, vagy a Player Near Me funkció használatával, a lényeg, hogy közös alhálózaton legyetek.

Az új hátlap április 26-ától (jövő hét szombat) válik elérhetővé! Azonban csak egy limitált időre, úgyhogy beszéljetek meg egy találkozót és szerezzétek meg az új hátlapot, amíg nem késő!

Hearthstone Fireside Friends

A megjelenési eseménnyel kacpsolatos weboldalon, látható néhány hivatalos Hearthstone esemény (csak amerikai rendezvények vannak az oldalon), melyeket a Blizzard partnerei készítettek. Azonban az oldal nektek is segíthet, hogyan készítsetek ti is hasonló rendezvényeket.

Pószter a rendezvényedhez:

Hearthstone poster

Forrás: Hearthstone megjelenési események

Vissza a főoldalra!

megjelenés ipad hátlap

További híreink