HírekKötelező automatikus gyűjtemény ...

Kötelező automatikus gyűjtemény importálás frissítés érkezett

Borovi Bence | 2021.04.07 18:00
990

Gyűjtemény importálás Hearthstone Hungary

A Hearthstone Deck Tracker legújabb változtatásai miatt már nem működött az automatikus importáló pluginunk, ezért most egy frissítés szükséges, hogy ismét működjön.

Április 3-án megváltozott a kártyák kezelése a Deck Trackerben, ezért a plugin már nem működött! Ezzel az új verzióval ismét működik, vagyis az importálás működéséhez kötelező a frissítés!

Ezeket az információkat mindig megtaláljátok a Továbbiak > Automatikus gyűjtemény importálás menüpontban is, ami a jövőben is frissítve lesz, amennyiben új verzióra lenne szükség!

Gyűjtemény feltöltése a Hearthstone Hungary-re - Importáld gyűjteményedet a Hearthstone Hungary-re pillanatok alatt

Hogyan frissítsek?

 • Indítsd el a Deck Trackert, kattints az "Options" gombra a program tetején, majd kattints a "Plugins"-ra, ott pedig a "Plugins folder" gombra, és a megnyíló mappából töröld ki a plugin korábbi verzióját (ez vagy a CsvHelper.dll, és az exportalas.dll lesz, VAGY pedig az "exportalas" nevű mappa). Majd zárd be a Deck Trackert.
 • Töltsd le az új plugint: https://hearthstonehungary.hu/documents/exportalas.zip
 • Indítsd el a Deck Trackert, kattints az "Options" gombra a program tetején, majd kattints a "Plugins"-ra, a PLUGINS részre húzd be az új exportalas.zip fájlt, VAGY kattints a "Plugins folder" gombra és másold be oda (az sem gond, ha kicsomagoltad a zip fájlt, és a két .dll fájlt másolod be).
 • Ha megjelent a plugin "Gyűjtemény Exportálás 1.2.0", akkor engedélyezd a csúszkával.

Ha most telepíted először:

Töltsd le a Hearthstone Deck Trackert és telepítsd fel, ha eddig nem tetted. Link itt: https://hsreplay.net/downloads/ (A plugin csak Windows-on működik)

Töltsd le még ezt hozzá (ez a plugin):

Indítsd el a Deck Trackert, ha elindult, akkor a tetején kattints az "Options" gombra. Ha bejöttek a beállítások, akkor a Tracker részen belül kattints a Plugins részre.

Hearthstone Deck Tracker

Itt kétféleképpen is feltelepítheted a plugint:

 • A PLUGINS részre behúzod az előbb letöltött zip fájlt "fogd és vidd módszerrel".

VAGY

 • Kicsomagolod a zip fájlt, a "Plugins folder" gombra kattintasz, és a megnyíló mappába bemásolod az "exportalas" mappát, vagy a két .dll fájlt.

Ha a pluginok között megjelent a "Gyűjtemény Exportálás 1.2.0", akkor a csúszkára nyomva engedélyezheted, amennyiben nem jelent meg, akkor zárd be a Deck Trackert és indítsd el újra, majd menj vissza a Pluginok közé (ha most sincs ott, akkor nem másoltad be a szükséges fájlt, nézd meg a "Plugins foldert", egy exportalas mappának kell benne lennie).

Hearthstone Deck Tracker

Ha engedélyezted a plugint, akkor a beállítások menüpontot bezárhatod (Options melletti vissza nyíl).

Ezt a folyamatot csak egyszer kell megcsinálni (illetve akkor, ha kötelező frissítés van a pluginra)!

Fejlesztőknek: A forráskód elérhető ide kattintva a GitHubon!


A Deck Tracker menüjében láthatod a PLUGINS menüpontot, kattints rá, és ott találod a "Gyűjtemény exportálás" lehetőséget, arra is kattints rá, és elindul a plugin.

Hearthstone Deck Tracker exportálás

 1. Indítsd el a Hearthstone-t!
 2. Kattints az "Exportálás CSV fájlba" gombra! Az asztalon létrejön a gyujtemeny.csv fájl.
 3. A Hearthstone Hungary-n menj be a profil gyűjteményedbe!
 4. Töltsd fel a gyujtemeny.csv fájlt a Hearthstone Hungary-re! (Megjegyzés: A feltöltött fájlokat nem tároljuk az oldalon!)

Hearthstone Hungary gyűjtemény

Élvezd a gyűjteményedet a Hearthstone Hungary-n!

További változások:

 • A Hearthstone Hungary-re nem feltétlenül került be az összes importált kártya, ez javítva lett.
 • A Diamond lapok nem fognak megjelenni a Hearthstone Hungary gyűjteményben, ha valaki rendelkezik Diamond lappal, akkor az Golden lapként fog bekerülni a Hearthstone Hungary-re.
 • A Barrens megjelenése óta a pakli kód formátuma fordítva volt a Hearthstone Hungary-n Wild és Standard esetén, ez most javítva lett.

HSHU v21.0.4

Vissza a főoldalra!

hshu funkció design import

További híreink